Aiolos 20 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Μου άρεσαν και τα δύο και είπα να τα φιλοξενήσω.... έτσι από σήμερα έχουν προστεθεί στους κατοίκους του ενυδρείου μου. Πρόκειται για 2 σαλιγκάρια, ένα mitra sp. και το άλλο.. χμ δεν θυμάμαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Όμορφα πλασματάκια! Αυτά γενικά θα τα βλέπεις ή θα χωθούν στην άμμο και θα αγνοείται η τύχη τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Το μακρόστενο (Mitra) δρα υπογείως !!! Ότι είδαμε είδαμε χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2012 ομορφα,και ειδικα αυτο το περτικαλι πυθαρι.... (παλι ψωνια κανεις..βρεεεεε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 20 Νοεμβρίου 2012 (παλι ψωνια κανεις..βρεεεεε?) όχι ευτυχώς... δωράκι είναι από μια φίλη !!! Πάντα ήθελε να μου κάνει δωράκι για το ενυδρείο, εδώ και 6 χρόνια!! αλλά τώρα έκατσε χε χε χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 20 Νοεμβρίου 2012 ενυδρειο να σου παρει ,καινουργιο.ποσα χρονια πρεπει να σου το λεω αυτο?? φιλε χρειζεσαι κατι αντιστοιχο με του γιανναρου το νεο αποκτημα. δεν εχεις καταλαβει οτι ο κυκλος του ενυδρειου σου εχει κλεισει?οτι σου κοβει τη δημιουργια?(κανα εικονιδιο με κανα διαολακι δεν εχουμε..?χεχεχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Να τους χαίρεσαι φίλε βαγγελη! Όμορφα πλασματικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 21 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Το μακρόστενο (Mitra) δρα υπογείως !!! Ότι είδαμε είδαμε χα χα χα Και το άλλο έτσι κάνει, θα βλέπεις την προβοσκίδα να εξέχει αλλά που και που θα βγαίνει και λίγο... Εγώ για nassarius το πήρα νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 21 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Babylonia πρέπει να τα λένε τα παρδαλα Μπαμπατσικα σαλιγκάρια, εχω καμία 10αρια απο αυτούς τους αγρότες. Είναι συνεχεία στο υπόστρωμα, αλλα αν μυριστούν σάρκα σαν ζόμπι βγαίνουν. Καμία φορά τα πιάνει τρέλα και μου ανεβαίνουν στα τζάμια και πέφτουν έξω στον στεγνό αραγονιτη που εχω. Οταν τα δω τα ρίχνω πάλη μέσα. Αν τα προλαβεις στο 3-4ωρο δεν παθαίνουν τίποτα. Το νου σου μην το πατησες καμία μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Σωστά Babylonia είναι...το είχα ξεχάσει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 21 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 21 Νοεμβρίου 2012 μεγια οι ομορφιες βαγγελη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Ομορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Νοεμβρίου 2012 #13 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Ξεχωριστά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος