skippergr 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #51 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Οι πρώτοι κάτοικοι του ενυδρείου 10sterby 2 cae 12cardinals και τη Τετάρτη έρχονται τα φυτά όπου αφού ολοκληρωθεί η φύτευση έρχονται και τα μωράαααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 16 Φεβρουαρίου 2007 #52 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Αλλος ενας Δισκοπληκτος...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 23 Φεβρουαρίου 2007 Author #53 Share 23 Φεβρουαρίου 2007 Μετά τη φύτευση, λοιπές παράμετροι ενυδρείου Νο2 0, Νο3 0 ΝΗ 0,PH 6.8 KH 4 GH 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 23 Φεβρουαρίου 2007 #54 Share 23 Φεβρουαρίου 2007 Μπραβο ρε Βασιλη πολυ ωραιο! Που να μεγαλωσουν και τα φυτα! Καλες γεννεεεες!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 23 Φεβρουαρίου 2007 #55 Share 23 Φεβρουαρίου 2007 απο τα λιγα φυτεμενα ενυδρεια που μου αρεσαν απο ελλαδα ΥΠΕΡΟΧΟ με καποιο κοκκινο φυτακι στην αριστερη γωνια και εισαι τελειος..... σκεψου και λιγη riccia πανω στα ξυλα δε θα ηταν κακη ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 23 Φεβρουαρίου 2007 Author #56 Share 23 Φεβρουαρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά ΠΟΠΟ σ΄ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί ξέρω πόσο αυστηρός κριτής είσαι η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να περιμένω μερικούς 1-2 μήνες για να οριστικοποιήσω τους συνδυασμούς ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι πρόκειται να φιλοξενήσει δίσκους επομένως είναι περιορισμένες οι δυνατότητες που έχω για κόκκινα φυτά λόγω φωτισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 26 Φεβρουαρίου 2007 #57 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 απο τα λιγα φυτεμενα ενυδρεια που μου αρεσαν απο ελλαδα ΥΠΕΡΟΧΟ Και που να το δεις απο κοντα.Η φωτογραφια το αδικει αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Φεβρουαρίου 2007 #58 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Μπράβο Βασίλη.. πολύ ωραία η εξέλιξη του ενυδρείου σου!!! Άντε ελπίζω να το θαυμάσω και από κοντά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 26 Φεβρουαρίου 2007 #59 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Βασιλη σημερα ξαναγεννησαν τα ψαρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 27 Φεβρουαρίου 2007 Author #60 Share 27 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως τελικά να γίνεις εκτροφέας για ξανασκέψου το και με το καινούργιο τερατάκι που ετοιμάζεις δεν είναι και άσχιμη ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 27 Φεβρουαρίου 2007 Author #61 Share 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά τα δισκάκια μόλις μπήκαν στο νέο τους σπίτι Ενα μεγάλο μεγάλο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο φίλο SOTO για το ΜΕΓΑΛΟ δώρο που μου προσφέροντας τα δισκάκια και ένας λόγος παραπάνω αφού τα μεγάλοσε ο ίδιος σαν παιδιά του ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 3 Μαρτίου 2007 Author #62 Share 3 Μαρτίου 2007 δεν έχει ούτε εβδομάδα που τα υπέροχα αυτά ψάρια μπήκαν στο νέο τους σπίτι και άρχισε το τρεμούλιασμα πολιορκώντας τα δύο αρσενικά το θηλυκό soto τι κάνουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 4 Μαρτίου 2007 #63 Share 4 Μαρτίου 2007 δεν έχει ούτε εβδομάδα που τα υπέροχα αυτά ψάρια μπήκαν στο νέο τους σπίτι και άρχισε το τρεμούλιασμα πολιορκώντας τα δύο αρσενικά το θηλυκό soto τι κάνουμε ? Διαλεξε ενα απο τα δυο και βαλτα μαζι Εγω ειπα μεχρι το σαββατο αλλα επεσα εξω Βαλτα σε γεννηστρα οσο πιο γρηγορα μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 8 Μαρτίου 2007 Author #64 Share 8 Μαρτίου 2007 μια κοντινή από τα μωρά που μου χάρισε ο sotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 8 Μαρτίου 2007 #65 Share 8 Μαρτίου 2007 Κούκλος ο μικρός! Να σου ζήσει και να γίνει θρεφτάρι εύχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 8 Μαρτίου 2007 Author #66 Share 8 Μαρτίου 2007 και μία ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 12 Μαρτίου 2007 Author #67 Share 12 Μαρτίου 2007 τελευταία νέα από το ενυδρείο μόλις γέννησε ένα από τα δύο ζευγάρια περίπου 50-60 αυγά σύντομα θα υπάρχει και photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 12 Μαρτίου 2007 #68 Share 12 Μαρτίου 2007 τελευταία νέα από το ενυδρείο μόλις γέννησε ένα από τα δύο ζευγάρια περίπου 50-60 αυγά σύντομα θα υπάρχει και photo Σου ευχομαι να δεις μωρα και καλος μπαμπας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 13 Μαρτίου 2007 #69 Share 13 Μαρτίου 2007 ΑΑΑ… εσύ είσαι καλός τελικά!!! Μπράβο ρε Βασίλη!!!! Πολύ χαίρομαι για το ενυδρείο σου… Μην ξεχνιέσαι ότι κερνάς καφέ, μπροστά στο ενυδρείο, ΟΚ???? Δεν μπορεί, το Πάσχα θα ανέβω σίγουρα!!! Και πάλι μπράβο… συνέχισε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 13 Μαρτίου 2007 Author #70 Share 13 Μαρτίου 2007 Νίκο το καφέ σου τον υποσχέθηκα σε συνεννόηση με τον Ακή γιατί θα ήθελα να ακούσω και εγώ για το θαλασσινό που ετοιμάζει Σε σχέση με το καλός δεν ισχύει αν έχεις σωστές συνθήκες και σωστά εργαλεία τότε η φύση κάνει τη δουλειά μόνη της τα πράγματα είναι πολύ ποιο απλά τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 13 Μαρτίου 2007 #71 Share 13 Μαρτίου 2007 Σε σχέση με το καλός δεν ισχύει αν έχεις σωστές συνθήκες και σωστά εργαλεία τότε η φύση κάνει τη δουλειά μόνη της τα πράγματα είναι πολύ ποιο απλά τελικά Για το καλος δεν μπορω να πω κατι. Αλλα για το οτι οι σωστες συνθηκες ειναι το Α και το Ω για ενα πετυχημενο ενυδρειο, ειναι ισως η ποιο σοφη κουβεντα του χομπι για εμενα. Σωστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος