Akridas66 20 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2012 (edited) Προσφατα καποιο μελος σε ενα θεμα του ρωτουσε εαν θα μπορουσε να βαλει πηλινα διακοσμητικα χωρις να διμιουργηθει καποιο προβλημα....του απαντησα οτι αμα τα βρηκε απο πετ σοπ δεν θα εχει καποιο προβλημα,με το σκεπτικο οτι βρηκε καποιο διακοσμητικο που του αρεσε,γιατι πλεον η ποικηλια σε σχηματα και χρωματα ειναι τεραστεια που θα επειθαν και τον πιο απαιτητικο πελατη(εγω εχω ενα κρανιο,ενα κουφιο κορμο και μερικα ακομα,που ωντος ισως αφυσικα,καποια πραγματα δεν μπορουμε αν δεν τα κανουμε ομως)...αλλα αναρωτιεμαι...ο πηλος σαν υλικο μπορει να επιρεασει τις συνθηκες ρου νερου μας(σκληροτητες,Ph,);;;;και επισης απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα τα διακοσμητικα που πουλανε τα πετ συνηθος;;; Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2012 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 20 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Αυτα που πουλανε τα pet shop δεν δημιουργουν κανενα προβλημα(ενα πλυσιμο μονο χρειαζονται),εχω δυο που τα ειχα χρησιμοποιηση αρκετα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος