σιαμεζος 19 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι λόγω ανωτέρας βίας να βάλλω το ενυδρείο μου στη κουζίνα. Μπορείτε να μου πείτε αν τίθεται θέμα υγιεινής (το ενυδρείο μου είναι ανοιχτό απο πάνω)? Ευχαριστώ πολυ, Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 19 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 19 Νοεμβρίου 2012 Όχι φίλε μου..τι θέμα υγιεινής να παίζει;;Τι να το έχεις στο σαλόνι τι στην κουζίνα;;Μόνο οι κάποιες μυρωδιές αν θα σε ενοχλούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 19 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 19 Νοεμβρίου 2012 σ ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 19 Νοεμβρίου 2012 εγω που το ειχα 4 μηνες δεν αντιμετωπισα θεμα με μυρωδιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 20 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 20 Νοεμβρίου 2012 3 Χρόνια το έχω χωρίς καπάκι (120 λιτρα) και κανένα απολύτως πρόβλημα,ούτε δυσοσμίες. Βάλτο λοιπόν άφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 20 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους! θα το βάλλω και εγω στη κουζίνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 22 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Φρέσκο ψάρι!!! Από το ενυδρείο στο τηγάνι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος