Δίας 19 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 19 Νοεμβρίου 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gwJu2kKOFNU Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 20 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Πολλή όμορφα ζωντανά είχα την τύχη να βρω ένα στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Κόκκινη με πορτοκαλί καρδιά και πράσινο στόμα. Αν και αυτός λέει χαμηλή ροή και πολλή χαμηλό φωτισμό, εγω την εχω ναι μεν σε χαμηλή ροή αλλα τέρμα πάνω. Σε αντίθεση με αλλα lps δεν έδειξε ποτε να την ενοχλεί τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Πολύ ωραίο ζωντανό,με ωραία χρώματα. Πρέπει να είσαι τυχερός να το βρεις σε κανένα μαγαζί,στο χρώμα που θες!! Εμένα θα μου άρεσε σε κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 20 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Εκπληκτικοί οργανισμοί, αυτή είναι η μαγεία στο θαλασσινό, δεν σταματάς να το χαζεύεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος