soljah84 26 Νοεμβρίου 2012 Author #26 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Άρα για την ώρα ξεχνάω γαρίδες/σαλιγκάρια και ψάχνω ψαροσύνθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 26 Νοεμβρίου 2012 #27 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Να προσθέσω κάτι ακόμα.. Τα πλαστικά φυτά καλής ποιότητας όχι μόνο δείχνουν ωραία αισθητικά,αλλά βοηθούν και στη σωστή βιολογία του ενυδρείου.Δηλαδή αυτά που χρησιμοποιούνται καιρό "έχουν πάνω τους" ωφέλιμα βακτηρίδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Νοεμβρίου 2012 #28 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Να προσθέσω κάτι ακόμα.. Τα πλαστικά φυτά καλής ποιότητας όχι μόνο δείχνουν ωραία αισθητικά,αλλά βοηθούν και στη σωστή βιολογία του ενυδρείου.Δηλαδή αυτά που χρησιμοποιούνται καιρό "έχουν πάνω τους" ωφέλιμα βακτηρίδια!!! Θα διαφωνησω με τα πλαστικα φυτα!Σαν τα αληθινα δεν υπαρχουν και τιποτα δεν υπαρχει για να τα συγκρινεις μ αυτα.Τα πλαστικα μπορει μετα απο καιρο να αρχισουν να βγαζουν ουσιες και χρωματα που ειναι βλαβερες για τα ψαρια μας.Οσο για τη βιολογια που λες,τα βακτηρια κολλανε παντου μεσα στο ενυδρειο μας. Για γαριδες θα πρεπει να περιμενεις οπως σου ειπα να ωριμασει ο βυθος σου,οπωτε ξεκινα ψαξιμο για την ψαροσυνθεση του ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soljah84 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #29 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις έκανα το πρώτο τεστ και ή δεν κατάλαβα εγώ κάτι ή έχω πολύ άσχημα ποσοστά.. pH: 6,8 , KH: 3 , CH: 7 , NO2: 1 , NO3: 10 με θερμοκρασία 26 βαθμούς Τι να κάνω για να φτιάξουν τα τραγικά μου νούμερα? Και αν μπορεί να προτείνει κάποιος αξιόλογο μαγαζί για αγορά φυτών και ψαριών αλλά κυρίως φυτών που δεν βρίσκω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν βλεπω κατι τραγικο στις μετρησεις σου εκτος οτι εχεις νο2 1,λειπει και η μετρηση αμμωνιας. Σε τι φαση βρισκετε το ενυδρειο σου?Εχει ψαρια μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soljah84 7 Δεκεμβρίου 2012 Author #31 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν βλεπω κατι τραγικο στις μετρησεις σου εκτος οτι εχεις νο2 1,λειπει και η μετρηση αμμωνιας. Σε τι φαση βρισκετε το ενυδρειο σου?Εχει ψαρια μεσα? όχι δεν έβαλα ψάρια, θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα είναι ασφαλή στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Δεκεμβρίου 2012 #32 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Αμμωνία πες μας πόσο έχεις?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2012 #33 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Λογικα εισαι στη φαση στρωσιματος του ενυδρειου σου οπωτε παει καλα,δεν βλεπω κατι ανησυχητικο αφου δεν εχεις ψαρια μεσα. Παρε τεστ για μετρηση αμμωνιας και ενημερωσε μας ποσο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soljah84 8 Δεκεμβρίου 2012 Author #34 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Λογικα εισαι στη φαση στρωσιματος του ενυδρειου σου οπωτε παει καλα,δεν βλεπω κατι ανησυχητικο αφου δεν εχεις ψαρια μεσα. Παρε τεστ για μετρηση αμμωνιας και ενημερωσε μας ποσο ειναι. Ναι στο στρώσιμο είμαι 1 μήνα έχω περίπου που ξεκίνησα, χαίρομαι που δεν πάει κάτι λάθος.. από Δευτέρα σας λέω την αμμωνία! Πάμε σιγά σιγά για ψαροσύνθεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Δεκεμβρίου 2012 #35 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Κανε καινουριες μετρησεις σε ολα οταν παρεις το τεστ αμμωνιας για να δουμε που βρισκεσε. Με τι μεθοδο στρωνεις το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soljah84 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #36 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Συνδυασμό από μεθόδους κάνω.. Μπόλι, ρίχνω τροφή και αμμωνία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Δεκεμβρίου 2012 #37 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Στρώσιμο αχταρμάς Από τους ποιο δύσκολους και ανασφαλής τρόπους στρωσίματος. Το μπόλι μόνο άντε και λίγο τροφή για τροφή αρκούσε 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 13 Δεκεμβρίου 2012 #38 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά τι είναι αυτό το μπόλι που λέτε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Δεκεμβρίου 2012 #39 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 14 Δεκεμβρίου 2012 #40 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Στρώσιμο αχταρμάς Από τους ποιο δύσκολους και ανασφαλής τρόπους στρωσίματος. Το μπόλι μόνο άντε και λίγο τροφή για τροφή αρκούσε 100% +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soljah84 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #41 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλά Χριστούγεννα να έχουμε, με υγεία, ευτυχία και αγάπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 25 Δεκεμβρίου 2012 #42 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης φίλε μου, καλές γιορτές και σε 'σένα και στην οικογένειά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soljah84 15 Απριλίου 2013 Author #43 Share 15 Απριλίου 2013 Για αρχή ένας Πλέκο μπείκε στο 100άρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Απριλίου 2013 #44 Share 15 Απριλίου 2013 Για αρχή ένας Πλέκο μπείκε στο 100άρι Τι πλέκο έβαλες μέσα φίλε μου ; Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες ; Αν θέλεις, κάνει μια παρουσίαση ανοίγοντας ένα θέμα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος