Punisher 20 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα σας!!!Θα ήθελα να κάνω ένα sump στο έπιπλο του Juwel trigon350.Οι διαστάσεις δεν είναι κ τόσο ικανοποιητικές 30χ30 κ ύψος 40εκ η κάθε εστία!επισυνάπτω κ φοτο!!!τι να κάνω,αξίζει τον κόπο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 20 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2007 Αν και τι Photo δεν την βλεπουμε σιγουρα αξιζει τον κοπο! Θα σε βοηθησει παρα πολυ και σε αρκετους τομεις...αυξηση νερου, κρυψιμο skimmer, θερμοστατη κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2007 Εαν το οφέλιμο ύψος του επίπλου είναι μόλις 40cm, τότε κατά τη γνώμη μου τα πράγματα, είναι αρκετά δύσκολα. Χρειάζεσαι και έναν ελεύθερο χώρο πάνω από το sump, για να μπορείς να βάζεις τα χέρια σου και να χωρούν να μπουν κυκλοφορητές, skimmer...κλπ. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο χώρο, που διαθέτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher 21 Ιανουαρίου 2007 Author #4 Share 21 Ιανουαρίου 2007 Εαν το οφέλιμο ύψος του επίπλου είναι μόλις 40cm, τότε κατά τη γνώμη μου τα πράγματα, είναι αρκετά δύσκολα. Χρειάζεσαι και έναν ελεύθερο χώρο πάνω από το sump, για να μπορείς να βάζεις τα χέρια σου και να χωρούν να μπουν κυκλοφορητές, skimmer...κλπ. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο χώρο, που διαθέτεις. To ύψος είναι 68εκ κ θεωρώ ότι τα 18εκ που περισεύουν θα αναγκάσουν τα λαστιχοειδή χέρια μου με λίγη δυσκολία να έχουν πρόσβαση μέσα!!!!κάνω upload και foto!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2007 To ύψος είναι 68εκ κ θεωρώ ότι τα 18εκ που περισεύουν θα αναγκάσουν τα λαστιχοειδή χέρια μου με λίγη δυσκολία να έχουν πρόσβαση μέσα!!!!κάνω upload και foto!!! Το ξυλο στην μεση ειναι αφαιρουμενο? Εαν ειναι τοτε μπορεις να κανεις ενα sump, αλλιως φοβαμε πως ο χωρος σου θα ειναι πολυ περιορισμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher 22 Ιανουαρίου 2007 Author #6 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Το ξυλο στην μεση ειναι αφαιρουμενο? Εαν ειναι τοτε μπορεις να κανεις ενα sump, αλλιως φοβαμε πως ο χωρος σου θα ειναι πολυ περιορισμενος. Το ξύλο στήν μέση είναι λίγο δύσκολο να αφαιρεθεί διότι πρέπει να κρατάει το βάρος!!έχω απογοητευτεί, σκέφτομαι για πίσω απ το ενυδρείο!είναι καλή ιδέα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Το ξύλο στήν μέση είναι λίγο δύσκολο να αφαιρεθεί διότι πρέπει να κρατάει το βάρος!!έχω απογοητευτεί, σκέφτομαι για πίσω απ το ενυδρείο!είναι καλή ιδέα??? Νομίζω ότι πίσω από το ενυδρείο, υπάρχει περισσότερος χώρος. Το θέμα όμως της πρόσβασης??? Μήπως σκεφτείς τη λύση της αλλαγής της βάσης-επίπλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher 22 Ιανουαρίου 2007 Author #8 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Νομίζω ότι πίσω από το ενυδρείο, υπάρχει περισσότερος χώρος. Το θέμα όμως της πρόσβασης??? Μήπως σκεφτείς τη λύση της αλλαγής της βάσης-επίπλου? Η αλλαγή του επίπλου είναι ότι καλύτερο, αλλά πως θα το σηκώσω με 60κ βράχο, 70κ άμμο κ καμια 300αρια lt νερό?μήπως είναι πιο εύκολο να το κυλήσω και να αυξήσω το χώρο?όσο για την πρόσβαση έχω αφήσει περιθώριο κ απ της δύο πλευρές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος