Χρήστος 24 Ιανουαρίου 2013 Author #151 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Το πιστεύω αφού γίνετε με την κοινή μόος γιατί να μην γίνει και με τις ενυδρειακες μοος. Για την μοος δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για την φισιντες έχω λίγες επιφυλάξεις αλλά δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Εγώ πάντως μπλεντερ έχω όποιος έχει μερικά φύλα φησιντες ας σφυρίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Ιανουαρίου 2013 #152 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον,ετοιμαστητε να σας κουφανω τωρα! Ξερετε ποιος ειναι ο καλητερος τροπος για να καλλιεργησετε μοςς σε emersed μορφη (εκτος νερου)? Παιρνουμε την μοςς,την βαζουμε μεσα στο μπλεντερ,ριχνουμε λιγο νερο και λιγο buttermilk (βουτυρογαλα) και την χτυπαμαι μεχρι να γινει σαν μιλκσεικ. Μετα περνουμε το μειγμα και το ριχνουμε πανω σε ξυλο η πετρα χωρις βεβαια να το δεσουμε,το μονο που χρειαζεται ειναι φωτισμος και καθημερινο ψευκασμα με νερο.Σε 2 εβδομαδες θα εχει μεγαλωσει πολυ και ομοιομορφα! Κώστα θέλω να το κάνω αύριο κιόλας!Στείλε κανα λινκ που βρήκες τις πληροφορίες αν μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #153 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Βασιλη τωρα σωθικες φιλε...ετυχε να το διαβαζω σε ενα θεμα ενος ξενου φορουμ..αν το ξαναπετυχω θα στο στειλω. Πειραματισου ρε συ,το πολυ πολυ να χαλασεις λιγο μοςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Ιανουαρίου 2013 #154 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν εγώ θα την προσπαθήσω την moss emersed με το buttermilk(ξινόγαλο) σήμερα και θα σας πω. Η συνταγή θα είναι: Moss λίγη , μια μικρή χουφτίτσα (μην την χαλάσω και όλη) 2 κούπες ξινόγαλο 2 κούπες νεράκι (από το ενυδρείο) 1/2 κουταλάκι του τσαγιού ζάχαρη Το μείγμα θα το βάλω πάνω σε μία πέτρα, μέσα σε ένα τάπερ. Θα ψεκάζω συχνά πυκνά με νερό από το ενυδρείο και ίσως καμια σταγόνα λίπασμα(εγώ θέλω να μου πείτε αν πιστεύετε ότι θα βοηθήσει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #155 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Την ζαχαρη γιατι την βαζεις? Το λιπασμα θα βοηθησει πιστεω αλλα θελει και φωτισμο Βασιλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Ιανουαρίου 2013 #156 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Τη ζάχαρη θα την βάλω για να κάνω μοσσπουτίγκα ( ) Το διάβασα σε πολλά φόρουμ Κώστα και λέω να το κάνω. Φως θα έχει σχεδον 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #157 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν πετυχει θα μπορεσεις να το φας κιολας! αχαχχαχαχχαχχ Περα απο την πλακα,δοκμασε το, δεν χανεις τιποτα και περιμενουμε εξεληξεις και φωτογραφικο υλικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Ιανουαρίου 2013 Author #158 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω λίγο μοος με κλαδοφόρα λες αν το περάσω στο μπλέντερ να βγει μαζί και η κλαδοφόρα;;; Στης περισσότερες συνταγές που βλέπω χρησιμοποιούν μπύρα όπως και το βίντεο που έστειλα ποιο πάνω λέει την συνταγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #159 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Χρηστο δεν εχω διαβασει για μπυρα φιλε οπωτε δεν μπορω να σου απαντησω 100%,εχω διαβασει για buttermilk (βουτυρογαλα) Πιστευω οτι αν το περασεις απο τι μπλεντερ και το κανεις emersed η κλαδοφορα θα παει απο κει που ηρθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Ιανουαρίου 2013 #160 Share 26 Ιανουαρίου 2013 (edited) Χρηστο δεν εχω διαβασει για μπυρα φιλε οπωτε δεν μπορω να σου απαντησω 100%,εχω διαβασει για buttermilk (βουτυρογαλα) Πιστευω οτι αν το περασεις απο τι μπλεντερ και το κανεις emersed η κλαδοφορα θα παει απο κει που ηρθε. αχ ας παει απο εκει που ηρθε να ξεμπερδευω και γω..... ΥΓ Πάω να πάρω ξινογαλο και επανερχομαι Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2013 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Ιανουαρίου 2013 Author #161 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Εγώ στις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω με γιαούρτη και μπύρα να δούμε τη θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #162 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Σας βλεπω να το τρωτε αν δεν πετυχει! αχαχαχχχαχχχαχχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Ιανουαρίου 2013 Author #163 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Λίγο δύσκολα να φάω την λαβα πέτρα όπου σκοπεύω να το κάνω. Ειλικρινά δεν έχω αμφιβολίες επιτυχίας με την μόος, αλλά αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι με την Fissidens fontanus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #164 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Διαβασα παντως οτι πιανει και με fiissidens,πρεπει ομως να ο δοκιμασουμε και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Ιανουαρίου 2013 #165 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Ωραία ιδέα Χρήστο!Έτσι θα παρουσιάσουμε και οι 2 την πρόοδο μας για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος. Κώστα αν δεν πετύχει θα στο στείλω με το ΚΤΕΛ να το φας εσύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 26 Ιανουαρίου 2013 #166 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Αλήθεια ειναι, γίνεται.Εχω δει ενυδρείο μονο με φισιντενς με αυτη την μεθοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #167 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Για να σας δω να πειραματιζεστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Ιανουαρίου 2013 #168 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Βουτυρογαλα ή κυνηγάμε ρε παιδιά;;;δεν ξέρω πια είναι η διάφορα γιατί δεν πινω γάλα.....τώρα η συνταγή με την μπύρα είναι πιο κοντά στα γούστα μου.... Χρήστο πες μια την συνταγή με την μπύρα να δοκιμάσω με spike moss(νομίζω έτσι λέγεται,κολησα τώρα)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #169 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Βουτυρογαλα ή κυνηγάμε ρε παιδιά;;;δεν ξέρω πια είναι η διάφορα γιατί δεν πινω γάλα.....τώρα η συνταγή με την μπύρα είναι πιο κοντά στα γούστα μου.... Χρήστο πες μια την συνταγή με την μπύρα να δοκιμάσω με spike moss(νομίζω έτσι λέγεται,κολησα τώρα)..... Αυτο τι ειναι παλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Ιανουαρίου 2013 #170 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Autocorrect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 26 Ιανουαρίου 2013 #171 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Spiky moss μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Ιανουαρίου 2013 #172 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Ρε συ Δημήτρη πως γίνεται όταν κάνω λάθος να είσαι παρόν :-Ρ Ξινογαλα εννοώ Κωστα... Ναι spiky moss venom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #173 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Παιδια καντε πειραματα,μην περιμενετε ακριβης συνταγες,το πολυ πολυ να χαλασετε λιγο μοςς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Ιανουαρίου 2013 #174 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Ποιο πολυ τις αναλογίες γιατί μπορει να πιω τις μπύρες και να ξεχάσω γιατί έβγαλα το γιαούρτι απ το ψυγείο και την επόμενη να ρωτάω αν κάνει το ξινογιαουρτο γιατί μπύρα γιοκ! :-Ρ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2013 #175 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν χρειαζεται να τις ξερεις,ψαχτο λιγο μονος σου,πειραματα κανουμε ειπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος