Mr_Zoo 17 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 17 Νοεμβρίου 2012 "Φίλε" Μάρκο πρόσεχε τα λόγια σου,το φορουμ δεν είναι γηπεδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 17 Νοεμβρίου 2012 Author #27 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά πόσο χάλια είναι το ενυδρειο μου πια και μου στέλνει κάτι τέτοιο και στο κάτω κάτω εγώ προσπάθησα για το καλύτερο αποτέλεσμα και προσπαθώ και άλλο εσείς τι λέτε ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 17 Νοεμβρίου 2012 #28 Share 17 Νοεμβρίου 2012 (edited) σπυρο θα στο πω απλα ουτε η βρυση δεν βγαζει νιτρικα 0........ποσο μαλλον ενα κλειστο συστημα με ζωντανους οργανισμους???.........κατι δεν παει καλα!!! καταταλλα δεν ειμαι αφρικανος για να σου πω για το set up σου αλλα αυτο ειναι δευτερευον!!! Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2012 - buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Νοεμβρίου 2012 #29 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μάρκο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Νοεμβρίου 2012 #30 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 17 Νοεμβρίου 2012 Author #31 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Foti χαχαχχαχαχα δεν παίζεσε τώρα δεν ξέρω σαν τι να πηγαίνει στραβά στο νερό μου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Νοεμβρίου 2012 #32 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Φίλε spiros13, μήπως γράφεις και σαν ΜΑΡΚΟΣ και μας δουλεύεις;Λέω μήπως............................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 18 Νοεμβρίου 2012 #33 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Κοιτα σίγουρα το θέμα ομορφιά ειναι κάτι που ειναι σχετικό τελείως αλλα θα συμφωνήσω ότι πρώτα με νερο ασχολησου κ μετά με το σετ απ σου... Επειδή κ εγω πρόσφατα έφτιαξα το δικό μου είχα κάποια θέματα στην αρχη αλλα κ έκανα λάθος στήσιμο οπότε πρώτα το νερο κ όλα τα αλλα έρχονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 18 Νοεμβρίου 2012 Author #34 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Fotis Gt ειλικρινά πως το σκέφτηκες αυτό δεν ντρεπεσε ειναι δυνατόν να μπαινω ωσ Μαρκοσ και να βριζω πέρα απο αλλα θέματα και το δικό το θέμα και την δική μου την δουλειά παρακαλώ να μην ξαναγίνει τέτοια προσβολή δεν δουλεύω κανένα Το νερό και με σημερινές μετρήσεις κυμαίνεται στις ίδιες τιμές να ανησυχώ ;;;,) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 18 Νοεμβρίου 2012 #35 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Μηπως καταλαθος μετρας τα Ν02 ; Τα Ν02 σε στρωμενο ενυδρειο ειναι 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Νοεμβρίου 2012 #36 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Fotis Gt ειλικρινά πως το σκέφτηκες αυτό δεν ντρεπεσε ειναι δυνατόν να μπαινω ωσ Μαρκοσ και να βριζω πέρα απο αλλα θέματα και το δικό το θέμα και την δική μου την δουλειά παρακαλώ να μην ξαναγίνει τέτοια προσβολή δεν δουλεύω κανένα Για κοίτα λίγο τις IP και των δυο σας Τι θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 18 Νοεμβρίου 2012 Author #37 Share 18 Νοεμβρίου 2012 τα συμπερασματα πολλα η αληθεια ομως μια! αυτο το ΙΡ TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ? δεν ασχολουμε εγω με παλημπεδισμουσ που εκανε καποιος αγνωστος μαρκοσ λοιπον παρακαλω να ασχοληθουμε με το θεμα μου που με ανησυχει πολυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 18 Νοεμβρίου 2012 #38 Share 18 Νοεμβρίου 2012 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%83%CE%B7_IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 18 Νοεμβρίου 2012 #39 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2012 #40 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Για κοίτα λίγο τις IP και των δυο σας Τι θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος? Αστείο ... Τόσα παιδιά εδώ μέσα προσπαθούν να του δώσουν συμβουλές , οδηγίες ιδέες για να πράξει σωστά και να ευχαριστηθεί το χόμπι επενδύοντας έστω και λίγο από τον προσωπικό τους χρόνο και ο φίλος αντί να αξιοποιήσει την βοήθεια μπαίνει με 2ο λογαρισμό από τον υπολογιστή του. Κρίμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Νοεμβρίου 2012 #41 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Ας τελειωσει παιδια.Με το να μπαινουμε και να λεμε οτιδηποτε συντηρουμε το θεμα και το ανεβαζουμε χωρις λογο ουσια και αξια. Ας το αφησουμε λοιπον να ληξει,κι ας ασχοληθουμε με θεματα που πραγματικα χρηζουν της προσοχης μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 18 Νοεμβρίου 2012 #42 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Χαχαχα...φαινόταν απτην αρχη!!!Κριμα που δεν πρόλαβα κ όλα τα ποστ του φίλου ΜΑΡΚΟΥ να γελασω λιγο.. Κρίμα για τον χρόνο που αφιέρωσα κ εγω κ οι υπόλοιποι!Συμφωνω απόλυτα με τον Στρατο.. Πάμε στα σημαντικά θέματα που τρέχουν στην Αφρική.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος