Jump to content

Επιστροφη Στα 60 Λιτρα!!!προτασεις!!!!

Recommended Posts

Γεια χαρα!λογω μετακομησης και αλλαγης χωρων αποφασησα να δωσω το 400αρι μου σε εναν καλο φιλο και να γυρησω στα 60 λιτρα!θα ηθελα γνωμες τι κατοικους να βαλω μεσα!Στο 400 αρι μ που δεν το χω αποχωρηστει ακομα εχω 2 πανεμορφα oscar των 20 cm τα οποια πουλαω ή ανταλασω!Υπαρχει θεμα στις αγγελιες!Θα μ αρεσε να εχω κατοικους με χαρακτηριστικα συμπεριφορας των oscar!Σας βαζω δυσκολα αλλα για αυτο και ζηταω την γνωμη σας!

Ευχαριστω!

Εγω θα εβαζα σε αυτα τα λιτρα ενα ζευγαρακι Microgeophagus ramirezi μαζι με ενα κοπαδακι cardinal tetra,4-5 corydoras,ενα ancistrus.

Με προϋπόθεση η φιλτρανση να ειναι παρα πολυ καλη.

μ αρεσει η ιδεα σου!λεω να κρατησω εναν pleko απ το προηγουμενο ενυδρειο γυρω στα 20 cm.Θα επηρεασει καθολου την διαβειωση των αλλων ψαριων?

Δηλαδη σε αριθμο ποσα ψαρακια συνολικα μπορω να προσθεσω απ τις κατηγοριες που μου ειπες?

Σε τόσο μικρό ενυδρείο δεν θα βρεις ψάρια που να συμπεριφέρονται σαν όσκαρ ιδιαίτερα τα όσκαρ που έχουν ιδιαίτερη συμπεριφορά.

Από ότι κατάλαβα θέλεις κάτι το διαφορετικό και όχι κλασικά ψαράκια, κάτι το άγριο δηλαδή, πχ

Carinotetraodon travancoricus.

carinotetraodon-travancoricus.jpg

Η αν θές κάποια άλλα εξωτικά σου κάνω κάποιες προτάσεις όμορφα και παρεξηγημένα ψάρια.

Pseudomugil connieae

Pseudomugil_connieae.jpg

Betta coccina

tussyae.jpg

Betta persephone

529bb15ba724b3153e74f0ffb429f29b.jpg

Tateurndina ocellicauda

Tateurndina_ocellicauda.jpg

Aphyosemion striatum

Striatum_050202.jpg

Fundulopanchax gardneri nigerianus

gardneriMisaje.jpg

Fundulopanchax gardneri gardneri

Fundulopanchax%20gardneri%20gardneri%20N%20sukka.jpg

Κάποιο χαρέμι ή ζευγάρι apistogramma τα οποία έχουν απίστευτες συμπεριφορές και ένα μικρό κοπάδι otocinclus ή κάποιου μικρού κοπαδόψαρου όπως τα ember tetra ;)

Όπως και bbetta και εγώ θα σου έλεγα να πας σε νανοκιχλίδες που μπορείς να δείς ενδιαφέρουσες συμπεριφορές και ένα κοπαδάκι cardinla tetra

μου αρεσε πολυ η προταση του Χρηστου με το puffer!

η δικια μου προταση αφορα τις κιχλιδες αλλα απο αφρικη μερια!

προτεινω ενα χαρεμακι n.multifasciatus που πολυ συντομα θα γινει μια μικρη αποικια!!!

multifasciatus10.jpg

και γενικοτερα οταν μιλαμε για συμπεριφορες το μυαλο μου παει αμεσως στην αφρικη οποτε σου παραθετω και γενικα τις επιλογες που εχεις απο αφρικη για τα δικα σου λιτρα! :D

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987

μ αρεσει η ιδεα σου!λεω να κρατησω εναν pleko απ το προηγουμενο ενυδρειο γυρω στα 20 cm.Θα επηρεασει καθολου την διαβειωση των αλλων ψαριων?

κ βεβαια

σε ενα 60αρι που δεν εχει μηκος πανω απο 60 εκ θα βαλεις ενα ψαρι που ζουσε σε 400 λτ να ζει εκει?..............κ μονο που θα κουνιετε θα γκρεμιζει τα παντα!!!................οταν κουνιετε!!

προσωπικα θα λεγα να τον αποχωριστεις!!! κ θα πηγαινα για ενα ζευγαρακι B.G.Rs με καρδιναλιους!

σακης

Σε τόσο μικρό ενυδρείο δεν θα βρεις ψάρια που να συμπεριφέρονται σαν όσκαρ ιδιαίτερα τα όσκαρ που έχουν ιδιαίτερη συμπεριφορά.

Από ότι κατάλαβα θέλεις κάτι το διαφορετικό και όχι κλασικά ψαράκια, κάτι το άγριο δηλαδή, πχ

Carinotetraodon travancoricus.

carinotetraodon-travancoricus.jpg

Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που ήταν η πρώτη επιλογή του Χρήστου! :thumbup:

Απίστευτα ψάρια με προσωπικότητα. Οι συμπεριφορές που θα δεις θα σε αφήσουν έκπληκτο!

Εγω θα εβαζα σε αυτα τα λιτρα ενα ζευγαρακι Microgeophagus ramirezi μαζι με ενα κοπαδακι cardinal tetra,4-5 corydoras,ενα ancistrus.

Με προϋπόθεση η φιλτρανση να ειναι παρα πολυ καλη.

Αυτα μου φαινονται πολλα ψαρια για 60 λιτρα ενυδρειο...

Οι προτασεις του Χρηστου ειναι πολυ καλες αλλα το θεμα ειναι που θα βρεις αυτα τα ψαρακια εδω στην Ελλαδα.

Αν τα κάνουμε λίγοι διαφήμιση και υπάρξει ζήτηση από τους χομπιστες να δεις πως θα τα φέρουν μετά τα πεστοπαδικα. Πριν πολλά χρόνια είχα κάποια από αυτά και θα ήθελα να ξανά έχω σε κάποια φάση γιατί λόγο κρίσεις δεν ξέρω αλλά τα ενυδρεία μου μικραίνουν :(

Μακαρι να γινει κατι τετοιο και να φερνουν και αλλα ειδη τα πετ σοπ γιατι ολο τα ιδια και τα ιδια ψαρακια βλεπουμε.

Οσο γι αυτο με την κριση και τα ενυδρεια,ολοι αυτο εχουμε παθει φιλε Χρηστο!

Έχω την εντύπωση πως κάποια στιγμή είχα δεί αυτά τα ψαράκια στο water inn αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε. Δεν ξέρω αν έχει τώρα.

Εγώ δεν έχω καταλάβει για ποια μιλάτε! Αν εννοείτε για τα πρώτα δυο τα φέρνουν τα petshop σίγουρα!

Carinotetraodon travancoricus και Tateurndina ocellicauda τα φερνουν τα πετ σοπ.

Τα υπολοιπα δεν τα εχω δει πουθενα.

Νικο,τα Pseudomugil connieae που τα εχεις δει?Μηπως μπερδευεσαι με τα psudomugil gertrudae η ta furcatus?

Carinotetraodon travancoricus και Tateurndina ocellicauda τα φερνουν τα πετ σοπ.

Τα υπολοιπα δεν τα εχω δει πουθενα.

Νικο,τα Pseudomugil connieae που τα εχεις δει?Μηπως μπερδευεσαι με τα psudomugil gertrudae η ta furcatus?

Στα dwarf puffers αναφερόμουνα ότι έχω δεί

• 1 year later...

etsi tha katadisoume!

post-43254-0-38465300-1399500653_thumb.jpg

etsi tha katadisoume!

Παρακαλώ να γράφουμε με Ελληνικούς χαρακτήρες. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...