velos 15 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρα!λογω μετακομησης και αλλαγης χωρων αποφασησα να δωσω το 400αρι μου σε εναν καλο φιλο και να γυρησω στα 60 λιτρα!θα ηθελα γνωμες τι κατοικους να βαλω μεσα!Στο 400 αρι μ που δεν το χω αποχωρηστει ακομα εχω 2 πανεμορφα oscar των 20 cm τα οποια πουλαω ή ανταλασω!Υπαρχει θεμα στις αγγελιες!Θα μ αρεσε να εχω κατοικους με χαρακτηριστικα συμπεριφορας των oscar!Σας βαζω δυσκολα αλλα για αυτο και ζηταω την γνωμη σας! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 15 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Εγω θα εβαζα σε αυτα τα λιτρα ενα ζευγαρακι Microgeophagus ramirezi μαζι με ενα κοπαδακι cardinal tetra,4-5 corydoras,ενα ancistrus. Με προϋπόθεση η φιλτρανση να ειναι παρα πολυ καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 15 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 15 Νοεμβρίου 2012 μ αρεσει η ιδεα σου!λεω να κρατησω εναν pleko απ το προηγουμενο ενυδρειο γυρω στα 20 cm.Θα επηρεασει καθολου την διαβειωση των αλλων ψαριων? Δηλαδη σε αριθμο ποσα ψαρακια συνολικα μπορω να προσθεσω απ τις κατηγοριες που μου ειπες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Σε τόσο μικρό ενυδρείο δεν θα βρεις ψάρια που να συμπεριφέρονται σαν όσκαρ ιδιαίτερα τα όσκαρ που έχουν ιδιαίτερη συμπεριφορά. Από ότι κατάλαβα θέλεις κάτι το διαφορετικό και όχι κλασικά ψαράκια, κάτι το άγριο δηλαδή, πχ Carinotetraodon travancoricus. Η αν θές κάποια άλλα εξωτικά σου κάνω κάποιες προτάσεις όμορφα και παρεξηγημένα ψάρια. Pseudomugil connieae Betta coccina Betta persephone Tateurndina ocellicauda Aphyosemion striatum Fundulopanchax gardneri nigerianus Fundulopanchax gardneri gardneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 15 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Κάποιο χαρέμι ή ζευγάρι apistogramma τα οποία έχουν απίστευτες συμπεριφορές και ένα μικρό κοπάδι otocinclus ή κάποιου μικρού κοπαδόψαρου όπως τα ember tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 15 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Όπως και bbetta και εγώ θα σου έλεγα να πας σε νανοκιχλίδες που μπορείς να δείς ενδιαφέρουσες συμπεριφορές και ένα κοπαδάκι cardinla tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 15 Νοεμβρίου 2012 μου αρεσε πολυ η προταση του Χρηστου με το puffer! η δικια μου προταση αφορα τις κιχλιδες αλλα απο αφρικη μερια! προτεινω ενα χαρεμακι n.multifasciatus που πολυ συντομα θα γινει μια μικρη αποικια!!! και γενικοτερα οταν μιλαμε για συμπεριφορες το μυαλο μου παει αμεσως στην αφρικη οποτε σου παραθετω και γενικα τις επιλογες που εχεις απο αφρικη για τα δικα σου λιτρα! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 15 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 15 Νοεμβρίου 2012 μ αρεσει η ιδεα σου!λεω να κρατησω εναν pleko απ το προηγουμενο ενυδρειο γυρω στα 20 cm.Θα επηρεασει καθολου την διαβειωση των αλλων ψαριων? κ βεβαια σε ενα 60αρι που δεν εχει μηκος πανω απο 60 εκ θα βαλεις ενα ψαρι που ζουσε σε 400 λτ να ζει εκει?..............κ μονο που θα κουνιετε θα γκρεμιζει τα παντα!!!................οταν κουνιετε!! προσωπικα θα λεγα να τον αποχωριστεις!!! κ θα πηγαινα για ενα ζευγαρακι B.G.Rs με καρδιναλιους! σακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Σε τόσο μικρό ενυδρείο δεν θα βρεις ψάρια που να συμπεριφέρονται σαν όσκαρ ιδιαίτερα τα όσκαρ που έχουν ιδιαίτερη συμπεριφορά. Από ότι κατάλαβα θέλεις κάτι το διαφορετικό και όχι κλασικά ψαράκια, κάτι το άγριο δηλαδή, πχ Carinotetraodon travancoricus. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που ήταν η πρώτη επιλογή του Χρήστου! Απίστευτα ψάρια με προσωπικότητα. Οι συμπεριφορές που θα δεις θα σε αφήσουν έκπληκτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Εγω θα εβαζα σε αυτα τα λιτρα ενα ζευγαρακι Microgeophagus ramirezi μαζι με ενα κοπαδακι cardinal tetra,4-5 corydoras,ενα ancistrus. Με προϋπόθεση η φιλτρανση να ειναι παρα πολυ καλη. Αυτα μου φαινονται πολλα ψαρια για 60 λιτρα ενυδρειο... Οι προτασεις του Χρηστου ειναι πολυ καλες αλλα το θεμα ειναι που θα βρεις αυτα τα ψαρακια εδω στην Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Αν τα κάνουμε λίγοι διαφήμιση και υπάρξει ζήτηση από τους χομπιστες να δεις πως θα τα φέρουν μετά τα πεστοπαδικα. Πριν πολλά χρόνια είχα κάποια από αυτά και θα ήθελα να ξανά έχω σε κάποια φάση γιατί λόγο κρίσεις δεν ξέρω αλλά τα ενυδρεία μου μικραίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Μακαρι να γινει κατι τετοιο και να φερνουν και αλλα ειδη τα πετ σοπ γιατι ολο τα ιδια και τα ιδια ψαρακια βλεπουμε. Οσο γι αυτο με την κριση και τα ενυδρεια,ολοι αυτο εχουμε παθει φιλε Χρηστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 16 Νοεμβρίου 2012 #13 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Έχω την εντύπωση πως κάποια στιγμή είχα δεί αυτά τα ψαράκια στο water inn αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε. Δεν ξέρω αν έχει τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Εγώ δεν έχω καταλάβει για ποια μιλάτε! Αν εννοείτε για τα πρώτα δυο τα φέρνουν τα petshop σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Carinotetraodon travancoricus και Tateurndina ocellicauda τα φερνουν τα πετ σοπ. Τα υπολοιπα δεν τα εχω δει πουθενα. Νικο,τα Pseudomugil connieae που τα εχεις δει?Μηπως μπερδευεσαι με τα psudomugil gertrudae η ta furcatus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 16 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Carinotetraodon travancoricus και Tateurndina ocellicauda τα φερνουν τα πετ σοπ. Τα υπολοιπα δεν τα εχω δει πουθενα. Νικο,τα Pseudomugil connieae που τα εχεις δει?Μηπως μπερδευεσαι με τα psudomugil gertrudae η ta furcatus? Στα dwarf puffers αναφερόμουνα ότι έχω δεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 7 Μαίου 2014 Author #17 Share 7 Μαίου 2014 etsi tha katadisoume! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Μαίου 2014 #18 Share 7 Μαίου 2014 etsi tha katadisoume! Παρακαλώ να γράφουμε με Ελληνικούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος