MADMAX 14 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σας θα μπορουσατε να με βοιθησετε να μ πιτε τη ακριβοσ ηνε ? http://imageshack.us/photo/my-images/542/img2174u.jpg/ γτ πιγα και πιρα κατι απο ενα πετ PET SHOP και ετσι οπος μου τα εβαζε γρηγορα μου εβαλα και ενα τετιο και δεν εχω καταλαβι τη ηνε μηποσ θα μπορουσατε να με βοιθησετε ??? εφχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 14 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2012 για ramshorn snail φενεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 14 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 14 Νοεμβρίου 2012 η ramshorn snail η καπιο ειδος λαθρεπιβατη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 14 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Λαθρεπιβάτης..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 14 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 14 Νοεμβρίου 2012 μιποσ θα μπορουσατε να μ πιτε μια τροφη για τα σαλιγγαργια και για τον pleco που εχω......εφχαριστς για τησ απαντισησας Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 15 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2012 για τον πλέκο θα πάρεις ταμπλέτες βυθού και θα του δίνεις 1 αν 2-3 μέρες αναλόγως και το μέγεθος . για τα σαλιγκάρια μην καίγεσαι δεν θα μείνουν χωρίς φαγητό ποτέ .πάντα έχουν κάτι να φάνε μέσα στο ενυδρείο και σου κάνουν και καλό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 15 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Apple δεν είναι σίγουρα. Τώρα και μένα για ramshorn μου κάνει αλλά είναι μικρό ακόμη και δεν φαίνεται. Όπως και νά 'χει δεν μπορεί να σου κάνει κακό ότι και να είναι. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 15 Νοεμβρίου 2012 Author #8 Share 15 Νοεμβρίου 2012 καλισπερα σημερα που εκατσα και το παρατιρουσα το σαλιγγκαρακι ο σταμα τουσ και το σαματου ηνε ακριβοσ οποσ ηνε το Apple και σε μια γονιτζα ηχα λιγο αλγη εχη κατσι απο το προι και τροι εκη δεν εχη σταματιση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος