Jump to content

Τα Φώτα Σας Κύριοι...

Recommended Posts

Παδιά θα ήθελα την γνώμη σας, η clavularia μου έχει βγάλει κάτι μακριά πλοκάμια τα οποία δεν κλείνουν/ανοίγουν όπως το υπόλοιπο κοράλι, τι είναι αυτά και τι σκοπό έχουν?

Πάντως χαλάει την εικόνα του κοραλιού, καθώς μοιάζουν σαν ξιφολόγχες...

clavoularia.jpg

εμενα μου μοιαζουν σαν λευκοι σπογγοι που βγαινουν μεσα απο το βραχο του κοραλλιου σου...

Σπόγγοι, τι εννοείς? Είναι σαν λεπτά καλαμάκια με λευκό κεφάλι στην άκρη τους... Ουσιαστικά λες και βγάζει αισθητήρια πλοκάμια το κοράλι τα οποία δεν κλείνουν/ανοίγουν...

Έγινε επεξεργασία - steliost

Μηπως υπαρχει και αλλο κοραλι πανω στο ιδιο βραχακι που δεν το πηρες ειδηση?Εμενα παντως σπογγος δεν μου κανει.Ειναι ολη την μερα ετσι η βγαινουν την νυχτα μονο?

Ναι δεν κλείνουν ούτε μαζεύουν με κλειστά φώτα... Πάντως όταν το πήρα το κοράλι αυτά δεν τα είχα δει... Βρε λες να είναι άλλο είδος κοραλιού?

Ναι δεν κλείνουν ούτε μαζεύουν με κλειστά φώτα... Πάντως όταν το πήρα το κοράλι αυτά δεν τα είχα δει... Βρε λες να είναι άλλο είδος κοραλιού?

Μπορει!Δες το λιγο με το χερι,μην το κοψεις

αν ηταν κοραλι θα αντιδρουσε οταν ανοιγοκλεινουν τα φωτα.

θεωρω πως δεν ειναι κοραλι κ ειναι ενα ειδος σφουγγαριου που τωρα δεν θυμαμαι την ονομασια του.

προσωπικα οταν βλεπω κατι καινουργιο στο ενυδρειο μου προσπαθω να κοψω ενα κομματι η να το

βγαλω εξω απο το νερο να το δω απο κοντα.

το δικο σου πρπει να ειναι σαν αυτα της φωτο στο παρακατω λινκ

http://glassbox-desi...nge-refugia.jpg

Έγινε επεξεργασία - mad23

Μπορεί να είναι σαν αυτό που δείχνεις στο λινκ, θα δοκιμάσω να κόψω ένα κομμάτι... mad ευχαριστώ που ασχολήθηκες...

μην το συζητας στελλιο! :bigemo_harabe_net-64:

παντως σαν οργανισμοι ειναι καλοι,φιλτραρουν το νερο!

αν δεις κ μεγαλωνουν πολυ,απλα κοβε λιγο!αυτα ξαναμεγαλωνουν μετα η πεθαινουν αν δεν εχουν τροφη στο ενυδρειο

Αν πράγματι είναι σπόγγος, θα έχουμε κούρεμα γιατί το κοράλι μοιάζει σαν ρωμαϊκή λεγεώνα σε παράταξη με λόγχες... :P

Ότι και να είναι αφού ανταγωνίζεται την ξένια καλό είναι!

Μετά δεν θα μπορείς να την μαζέψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...