Jump to content

Στησιμο Νεου Ενυδρειου !! Επιλογη Ψαριου Gourami ...

Crowntail8

Recommended Posts

διαβαζω οτι 1 αρσ και 2 θηλυκα χρειαζονται 60 λ ... 1 αρσ ποσα λιτρα χρειαζεται ? επισης ποια ειναι τα ψαρια που ταιριαζει καλυτερα γιατι εχω ακουσει πολλες εκδοχες ? φτανει τα 10 εκ η τα 20 εκ ?

Για πιο απ ολα τα ειδη gurami μιλας,γιατι εχουν διαφορετικες απαιτησεις.

Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?

καλησπερα φιλε μου !! αυριο το νερο θα ειναι ετοιμο να υποδεχτει το πρωτο ψαρακι ... ειναι 20λιτρο το ενυδρειο !!! θελω να βαλω ενα ψαρακι !! ειμαι αναμεσα σε γκουραμι (δν ξερω τα ειδη ) και γκαπυ !! βοηθησε με να αποφασισω ...

για να αλλαξω την θερμοκρασια στο ενυδρειο μ να κλεισω το θερμοστατη για να αλλαξω την θερμοκρασια η ενω ειναι ανοιχτος ?

Δυστοιχος τα ξεχνας και τα 2 ψαρια που εχεις διαλεξει,τα λιτρα σου ειναι απαγορευτικα γι αυτα τα ψαρακια.

απαντησε μ σε παρακαλω και για την θερμοκρασια !! κοιτα ειχα την ατυχια να χασω τον μονομαχο μ αλλα οπως μου τα λετε ολα οδηγουν στο να παρω παλι μονομαχο που ειναι μια χαρα στα 20 λιτρα !! αλλα αν θελω να δοκιμασω κατι διαφοετικο δλδ δν υπαρχει τπτ ??

Οι επιλογες σου σ αυτα τα λιτρα ειναι πολυ λιγες,εκτος απο μονομαχο θα μπορεσες να το κανεις γαριδαδικο.

Για να κατεβασεις την θερμοκρασια,το κανεις με τον θερμοστατη αναμενο.

ωραια ... εκτος απο μονομαχο που ειναι ενα ψαρακι που μ αρεσει παρα πολυ , καποιο αλλο ειδος ψαριου που ισως μπορει να μην σκεφτομαι ?

Δυστοιχος σ αυτα τα λιτρα δεν υπαρχει καποιο αλλο ψαρακι που μπορεις να βαλεις.

και κατι τελευταιο ... παρατηρησα οτι ο μονομαχος στο pet shop της περιοχης μ συνυπηρχε μαζι με Neon Tetra και μου εκανε εντυπωση !! θα μπορουσα να του βαλω αρα μερικα για παρεα ή οχι ?

Μαλλον δεν διαβαζεις τι σου γραφω..

Και εγω δει στο πετ σοπ της γειτονιας να εχει στο ιδιο ενυδρειο κιχλιδες με γκαπυ,αυτο δεν σημαινει οτι μπαινουν μαζι.:)

διαβαζω τι μ γραφεις και προβληματιζομαι ... αν σε κουραζω πες το μου !! ωραια ... καταληξαμε λοιπον στο μονομαχο !! που μου προτεινεις να παω για αγορα ? προς γλυφαδα εχετε γραψει οτι λογω πιο απαιτητικων πελτων εχει και καλυτερα ψαρια ! αν ισχυει αυτο σε ποιο μαγαζι ?

Δεν με κουραζεις καθολου φιλε μου!

Εγω στη θεση σου θα πηγαινα σε διαφορα μαγαζια και θα κοιτουσα τα ψαρακια,οποιος μονομαχος μου αρεσε θα τον επαιρνα.Δεν ξερω να σου προτεινω καποιο μαγαζι,:)

τι να προσεξω με το αρχαριο ματι μ ωστε να μην πεσω πανω σε καποιον μονομαχο που να εχει καποια ασθενεια ? μπορω να βρω καπου μονομαχο Half Moon (HM) , Rosetail & Feathertail ?

και περα απο σαλιγκαρι μπορει να μεινει στον ιδιο χωρο με γλυφτη ? (θα τον προσθεσω αφου στρωσει ο βυθος) βεβαια αν και δν ειμαι 100% σιγουρος στο τι εννουμε στρωσιμο βυθου ... αν μπορεις να μ πεις ?! :P

Αν θελεις να ρωτησεις για το που θα βρεις,μπορεις ν ανοιξεις ενα θεμα σστην αναζητηση προιοντων που βρισκετε στη κατηγορια των καταστηματων.

Τωρα,να προσεξεις το ψαρι να ειναι ζωηρο με ζωηρα χρωματα,καλοταισμενο και η ουρα του να ειναι ενταξει,δηλαδη να μην εχει σχησιματα.

ο γλύφτης επίσης δεν μπορεί να μπει σε αυτό το ενυδρείο .

ένα μονομάχο και κανένα σαλιγκαράκι με λίγα όμορφα φυτά και θα είσαι ο πρώτος .

τι φίλτρο έχεις στο ενυδρειάκι ?

ενα φιλτρο της aquapore ... εχω ρυθμισει τη ροη !! εβαλα το σωληνακι !!

το σωληνάκι είναι μάλλον για να έχει καλύτερη οξυγόνωση το νερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...