clooyn 14 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2012 http://www.ultimater...46&postcount=58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Αυτο το detol θα μας το δινουν να το πιουμε σε λιγο,εχει για χερια,πατωματα και ενα σωρο...ελεος!!παντως νομιζω οτι οντως μπορει να γινετε να το βαλεις για κοραλια...μπορεις να βρεις τα συστατικα ενος detol και ενος dip για κοραλια και να δεις τι εχει το ενα και τι το αλλο και νε συγκρινεις...εγω αυτο θα εκανα παντως....μπορει τα dip για κοραλια να ειναι detol αραιωμενο(οπως το melafix και το bettafix γιε οποιον ξερει).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 15 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 15 Νοεμβρίου 2012 λες να κάνει και για τις απταίζιες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 15 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 15 Νοεμβρίου 2012 λες να κάνει και για τις απταίζιες; :bigemo_harabe_net-74: Ναι θα τις κανει καινουριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 15 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 15 Νοεμβρίου 2012 αν είναι έτσι θα ρίξω ένα καπάκι ντεντόλ στο ενυδρείο απευθείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 15 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 15 Νοεμβρίου 2012 (edited) αν είναι έτσι θα ρίξω ένα καπάκι ντεντόλ στο ενυδρείο απευθείας Βγαλε πρωτα την ρικορδρα και μετα Μην κανεις καμια βλακια!! Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 15 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω παιδιά με την τεχνολογία και τα βίντεο έχουμε δεί πολλά.Υπάρχουν υγρά για dip στο εμπόριο όπως το Coral RX που κάνουν καλή δουλειά και δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως κάνεις κακό στα κοράλλια σου. Το ρισκάρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 15 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Όχι εντάξει.. πλακίτσα κάνω. δεν το κάνω αυτό το κακό στο ενυδρειάκι μου. Θέλω να πάρω pepermint κάποια στιγμή. Ως τότε παίζω με τα ζουμιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Με χλωρίνη δεν γίνεται δουλειά που είναι και πιο φτηνή απο το Dettol; Χαχαχαχα Στάθη εγώ δεν θα το δοκίμαζα φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 15 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Μα τι αλλo θα δoυμε ? Βεβαια με ενα αζαξ θα εκανε τo κυανoβακτηριo αoρατo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Αν το παμε ετσι τοτε και το Betadine κανει. Ενημερωτικα εχω θεραπευσει ψαρι απο παρασιτα με betadine. Το ψαρι εκτος νερου και με betadine σε βαμβακι και πανω στην προσβεβλημενη απο την ασθενια περιοχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος