Jump to content

Το Εχει Δοκιμασει Κανεις Σας?

clooyn

Recommended Posts

Αυτο το detol θα μας το δινουν να το πιουμε σε λιγο,εχει για χερια,πατωματα και ενα σωρο...ελεος!!παντως νομιζω οτι οντως μπορει να γινετε να το βαλεις για κοραλια...μπορεις να βρεις τα συστατικα ενος detol και ενος dip για κοραλια και να δεις τι εχει το ενα και τι το αλλο και νε συγκρινεις...εγω αυτο θα εκανα παντως....μπορει τα dip για κοραλια να ειναι detol αραιωμενο(οπως το melafix και το bettafix γιε οποιον ξερει)....

λες να κάνει και για τις απταίζιες;

αν είναι έτσι θα ρίξω ένα καπάκι ντεντόλ στο ενυδρείο απευθείας :bigemo_harabe_net-64:

αν είναι έτσι θα ρίξω ένα καπάκι ντεντόλ στο ενυδρείο απευθείας

Βγαλε πρωτα την ρικορδρα και μετα :bigemo_harabe_net-64:Μην κανεις καμια βλακια!!

Έγινε επεξεργασία - clooyn

Δεν ξέρω παιδιά με την τεχνολογία και τα βίντεο έχουμε δεί πολλά.Υπάρχουν υγρά για dip στο εμπόριο όπως το Coral RX που κάνουν καλή δουλειά και δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως κάνεις κακό στα κοράλλια σου.

Το ρισκάρεις?

Όχι εντάξει.. πλακίτσα κάνω. δεν το κάνω αυτό το κακό στο ενυδρειάκι μου. Θέλω να πάρω pepermint κάποια στιγμή. Ως τότε παίζω με τα ζουμιά

Με χλωρίνη δεν γίνεται δουλειά που είναι και πιο φτηνή απο το Dettol; Χαχαχαχα Στάθη εγώ δεν θα το δοκίμαζα φίλε.

Αν το παμε ετσι τοτε και το Betadine κανει. Ενημερωτικα εχω θεραπευσει ψαρι απο παρασιτα με betadine. Το ψαρι εκτος νερου και με betadine σε βαμβακι και πανω στην προσβεβλημενη απο την ασθενια περιοχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...