mpouf 12 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα Ετοιμαζομαι να κανω ενα ενυδρειο με διαστασεις 180*50*60 περιπου.Επειδη θελω να το κολλησω στο χωρο μου(λογω ογκου και βαρος) ψαχνω να βρω καποιον γνωστη να μπορει να ερθει στο Κιλκις.Τα τζαμια ειναι δικα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 12 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος δυστυχώς είμαι μακρυά γτ δεν δοκιμάζεις μόνος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 12 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν το εχω ξανακανει και ειναι πολλα τα λιτρα αλλα και το κοστος σε περιπτωση αστοχιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 12 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Επειδη δεν το εχεις ξανακανει καλητερα βρες καποιο που να ξερει μην κανεις πειραματα ειναι 540 λιτρα !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Επειδη δεν το εχεις ξανακανει καλητερα βρες καποιο που να ξερει μην κανεις πειραματα ειναι 540 λιτρα !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 12 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι βρε παιδια γι αυτο ζηταω καποιον σχετικο με το αντικειμενο.Αν υπαρχει καποιος χομπιστας εμπειρος στα κολληματα προσφερεται και ρετσινα με φαγητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Καποιος απο Θεσ/νικη ισως μπορεσει να σε βοηθησει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 12 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 12 Νοεμβρίου 2012 κοιτα να βρεις καποιον επαγγελματια. μην τσιγγουνευτεις τα λεφτα που θα δωσεις, τα λιτρα ειναι παρα πολλα και η ζημια απο μια αστοχια στο κολλημα καταστροφικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 16 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 16 Νοεμβρίου 2012 κοιτα να βρεις καποιον επαγγελματια. μην τσιγγουνευτεις τα λεφτα που θα δωσεις, τα λιτρα ειναι παρα πολλα και η ζημια απο μια αστοχια στο κολλημα καταστροφικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 17 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 17 Νοεμβρίου 2012 δώσε μερικές πληροφορίες για την όλη κατασκευή . έχεις υπολογίσει τι τζάμια θα βάλεις .? θα βάλεις κάτι άλλο στις 4 γωνίες του ενυδρείου όπως αλουμινογωνίες ας πούμε για καλύτερη συγκράτηση .? κόντρες έχεις υπολογίσει ?πόσες ? είναι δύσκολη περίπτωση τα 540 λτρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος