Jump to content

Γνωστης Για Κολλημα Ενυδρειου

mpouf

Recommended Posts

Καλημερα

Ετοιμαζομαι να κανω ενα ενυδρειο με διαστασεις 180*50*60 περιπου.Επειδη θελω να το κολλησω στο χωρο μου(λογω ογκου και βαρος) ψαχνω να βρω καποιον γνωστη να μπορει να ερθει στο Κιλκις.Τα τζαμια ειναι δικα μου.

Δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος δυστυχώς είμαι μακρυά γτ δεν δοκιμάζεις μόνος σου?

Δεν το εχω ξανακανει και ειναι πολλα τα λιτρα αλλα και το κοστος σε περιπτωση αστοχιας.

Επειδη δεν το εχεις ξανακανει καλητερα βρες καποιο που να ξερει μην κανεις πειραματα ειναι 540 λιτρα !!!!!!!!!

Επειδη δεν το εχεις ξανακανει καλητερα βρες καποιο που να ξερει μην κανεις πειραματα ειναι 540 λιτρα !!!!!!!!!

:bigemo_harabe_net-64:

Ναι βρε παιδια γι αυτο ζηταω καποιον σχετικο με το αντικειμενο.Αν υπαρχει καποιος χομπιστας εμπειρος στα κολληματα προσφερεται και ρετσινα με φαγητο.

κοιτα να βρεις καποιον επαγγελματια. μην τσιγγουνευτεις τα λεφτα που θα δωσεις, τα λιτρα ειναι παρα πολλα και η ζημια απο μια αστοχια στο κολλημα καταστροφικη.

κοιτα να βρεις καποιον επαγγελματια. μην τσιγγουνευτεις τα λεφτα που θα δωσεις, τα λιτρα ειναι παρα πολλα και η ζημια απο μια αστοχια στο κολλημα καταστροφικη.

:thumbup:

δώσε μερικές πληροφορίες για την όλη κατασκευή .

έχεις υπολογίσει τι τζάμια θα βάλεις .?

θα βάλεις κάτι άλλο στις 4 γωνίες του ενυδρείου όπως αλουμινογωνίες ας πούμε για καλύτερη συγκράτηση .?

κόντρες έχεις υπολογίσει ?πόσες ?

είναι δύσκολη περίπτωση τα 540 λτρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...