salTasos 26 Απριλίου 2007 #126 Share 26 Απριλίου 2007 δεν θέλω άλλα βάσανα και οδηγίες κουτουρού στο aquazone εγράφτηκα με τους πολλούς Guru στην υγειά μας Απόστολε .. ελπίζω να σου πάνε όλα καλά .. χωρίς απρόοπτα.. .. σε περιμένουν σαλιγκάρια ( όχι για το τηγάνι ) στου Nidal το μαγαζί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 26 Απριλίου 2007 #127 Share 26 Απριλίου 2007 ΥΓ. η υπερχείλιση μόνο ΠΥΡΓΟΣ για να έχουμε την κεφαλή μας ήσυχη. Αντε Αποστολη...αυτο ηταν το τελευταιο βασανο και τωρα παμε δυναμικα!!! Περιμενουμε φωτογραφιες...ΑΜΕΣΑ !!! Οσο αφορα την υπερχειλιση...στα λεγαμε ...δεν εχει σημασια βεβαια αλλα οσοι διαβαζουν ας αφησουν τους πειραματισμους...πυργος και παλι πυργος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Απριλίου 2007 #128 Share 27 Απριλίου 2007 Άσχετα με το αναπάντεχο κατασκευαστικό πρόβλημα που προέκυψε, το ενυδρείο σου στήθηκε με τον καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό τρόπο. Είμαι σίγουρος, πως αν ακολουθήσεις, από εδώ και πέρα, τη σωστή διαδικασία ωρίμανσης, με την ανάλογη υπομονή, το σύστημά σου θα εξελιχθεί σε ένα από τα αξιόλογα της κατηγορίας του. Καλή συνέχεια και περιμένω φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 27 Απριλίου 2007 #129 Share 27 Απριλίου 2007 Να πουμε 2 λογια.... Πηγαμε στο σπιτι του Αποστολη στις 8 το απογευμα. Οπου ολα ηταν ετοιμα, αλλα σε...ξεχωριστα σημεια.... Βραχος σον πανω οροφο... Νερο στην ταρατσα.... Ενυδρειο στη θεση του αδειο να μας κοιταει.... Αμμος στα σακια της και καποια ακομα σε μαγαζι..οπου πηγε βραδιατικα να παρει για δεν εβγαινε το Dsb... 4 κολλες εποξικες.... Αρκετα tire-up... Skimmer στη κουτα... 3 νανο στα κουτια τους.... Μπολικα μπιχλιμπιδια εδω και εκει... Και οι 4 desperados ετοιμοι για ολα.... Ο Αποστολης βομβαρδιζε με ρακιες και χαβαλε... Στις 1 το πρωι ειμασταν ετοιμοι και γυριζουμε τη κεφαλι και βλεπουμε ενα τραπεζι γιοματο με τα καλα του θεου... Ουτε που ξερω ποσα φαγητα και μεζεδες, ξεχωρα οι σφακιανες πιτες και τα υπολοιπα... Αποτελεσμα φυγαμε απο το σπιτι του ανθρωπου στις 5 το πρωι και ηταν ποια πεμπτη ξημερωμα.... Αλλα τολμω να πω πως καναμε το ποιο ΟΜΟΡΦΟ AQUASCAPING που εχει γινει σε ελληνικο ενυδρειο reef εως τωρα..... Αποστολη σε ευχαριστουμε για την απιστευτη φιλοξενια και την καλη σου παρεα. Φωτογραφιες please..... Aυτα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 29 Απριλίου 2007 Author #130 Share 29 Απριλίου 2007 ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΤΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 29 Απριλίου 2007 Author #131 Share 29 Απριλίου 2007 ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΤΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 29 Απριλίου 2007 Author #132 Share 29 Απριλίου 2007 ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΤΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Απριλίου 2007 #133 Share 29 Απριλίου 2007 Και τώρα οι φωτό...... Τί λέτε ωραίο έγινε....??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Απριλίου 2007 #134 Share 29 Απριλίου 2007 (edited) καλά καλά .. .. βλέπω την αποτελεσματικότητα της μεθόδου .. .. από την επιτυχία που είχε στο ανέβασμα της φωτογραφίας . . αν δεν έχεις την ευχή της κυρά Μυρσίνης της αλικαμπιότενας ενυδρείο δεν στήνεις .. ακούμε και εμένα . . ωωωππππ ααα τωρα ηρθε το φώς <κάτσε καλά >… τώρα μιλάμε για κατασκευές .. .. έπεσε πολύ δουλειά .. .. και άνοιξε η όρεξη .. κρίμα να μας τα χαλάσει ο κ … σωλήνας .. .. όλα ένταξη τώρα ..? Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2007 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Απριλίου 2007 #135 Share 29 Απριλίου 2007 καλά καλά .. .. βλέπω την αποτελεσματικότητα της μεθόδου .. .. από την επιτυχία που είχε στο ανέβασμα της φωτογραφίας . . αν δεν έχεις την ευχή της κυρά Μυρσίνης της αλικαμπιότενας ενυδρείο δεν στήνεις .. ακούμε και εμένα . . χαχαχαχχα Κάνε ένα refresh...ανέβηκαν και άλλες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Απριλίου 2007 #136 Share 29 Απριλίου 2007 χαχαχαχχα Κάνε ένα refresh...ανέβηκαν και άλλες..... τα <μπάλωσα > λιγάκι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostasfdg 30 Απριλίου 2007 #137 Share 30 Απριλίου 2007 Άψογο!Ενώθηκαν οι μεγάλες δυνάμεις και να το αποτέλεσμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 30 Απριλίου 2007 #138 Share 30 Απριλίου 2007 Καταπληκτικό το αποτέλεσμα!!! Αξιζε βρε Αποστόλη η αναμονή και ας πάνε στα κομμάτια οι ταλαιπωρίες Πόση άμμο έριξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 30 Απριλίου 2007 #139 Share 30 Απριλίου 2007 Κουκλι !!! Αξιοι !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 30 Απριλίου 2007 #140 Share 30 Απριλίου 2007 Φοβερό aquascapping Μπράβο σε όλους..Καλή συνέχεια χωρίς άλλες κακοτυχίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 30 Απριλίου 2007 #141 Share 30 Απριλίου 2007 Φτου Φτου Φτου Καλορίζικο το καμάρι σου Απόστολε. Εύχομαι να γίνει όπως το φαντάζεσαι και να σαρώσει τα βραβεία σε όλα τα φόρουμ εγχώρια και μη. Άντε και με το καλό να μπει και λέπι μέσα. Για καλό και για κακό ρίχνε κάθε βράδυ και μία σταγόνα ρακί για το καλό. Άλλωστε σαν αγιασμός είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2007 Author #142 Share 30 Απριλίου 2007 ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ -ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΤΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2007 Author #143 Share 30 Απριλίου 2007 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2007 Author #144 Share 30 Απριλίου 2007 ΤΟ ( ΑΠΕΡΑΝΤΟ ) ΓΑΛΑΖΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2007 Author #145 Share 30 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2007 Author #146 Share 30 Απριλίου 2007 ΣΠΗΛΙΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2007 Author #147 Share 30 Απριλίου 2007 Πόση άμμο έριξες? ΑΝΤΡΕΑ εριξα 36 κιλα ζωντανο, και 40 πεθαμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2007 Author #148 Share 30 Απριλίου 2007 Άντε και με το καλό να μπει και λέπι μέσα. ΓΙΑΝΝΗ το Σάββατο έπεσαν τα πρώτα ζωντανά, 2 LYSMATA WURDEMANNI δώρο του ΔΗΜΗΤΡΗ ( HUSKY JIM ) και τον ευχαριστώ θερμά για ΟΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 30 Απριλίου 2007 #149 Share 30 Απριλίου 2007 Πόση άμμο έριξες? ΑΝΤΡΕΑ εριξα 36 κιλα ζωντανο, και 40 πεθαμενο. Σε τι ύψος έφτασε η άμμος? Σε ρωτάω γιατί εγώ έχω ρίξει 6χ9κιλά=54 κιλά μέχρι στιγμής και θα ρίξω και άλλα 27 κιλά από το παλιό μου και το βλέπω ίσα ίσα για 7-8 πόντους να φτάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2007 Author #150 Share 30 Απριλίου 2007 Σε τι ύψος έφτασε η άμμος? Σε ρωτάω γιατί εγώ έχω ρίξει 6χ9κιλά=54 κιλά μέχρι στιγμής και θα ρίξω και άλλα 27 κιλά από το παλιό μου και το βλέπω ίσα ίσα για 7-8 πόντους να φτάνει. To ενυδρείο μου είναι 1,40 χ 50 και εφτασε η αμμος 6 - 7 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος