stamos 3 Απριλίου 2009 #351 Share 3 Απριλίου 2009 NAVY φοβερό το όλο set up σου εύχομαι ολόψυχα να το χέρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 3 Απριλίου 2009 #352 Share 3 Απριλίου 2009 Μπραβο αποστολε να σου ζησουν! Τωρα θα δεις τεραστιες διαφορες με το φωτιστικο και τον C/R Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Απριλίου 2009 #353 Share 3 Απριλίου 2009 Απόστολε, δεν φαντάζομαι τώρα να μου ανεβάσεις την τιμή. Ότι συμφωνήσαμε ισχύει. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=142467 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Απριλίου 2009 #354 Share 3 Απριλίου 2009 Τουμπανοοοοοοοοοοοοοο.Εγω που το βλεπω συχνα κι απο κοντα δεν το χορταινω.Μπραβο Αποστολε Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 3 Απριλίου 2009 Author #355 Share 3 Απριλίου 2009 Απόστολε, δεν φαντάζομαι τώρα να μου ανεβάσεις την τιμή.Ότι συμφωνήσαμε ισχύει. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=142467 18/05/2008, 08:09:19 Αφού δεν το έχεις ξεφορτωθεί μέχρι στιγμής, σου προσφέρω 3500Ε μετρητά. Απάντησέ μου και έρχομαι να το πάρω τώρα. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ 18/05/2008, 09:20:48 έλα να το πάρεις... Ενας χρόνος έχει περάσει Νίκο...., πόσο ακόμα να περιμένω το ΤΩΡΑ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostasfdg 5 Απριλίου 2009 #356 Share 5 Απριλίου 2009 Μπράβο καπετάνιε!!Φτου - φτου πανέμορφα όλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 5 Απριλίου 2009 #357 Share 5 Απριλίου 2009 Οτι καινα πεις οι φωτο μιλανε απο μονες τις!!!Αποστολε ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα οπως εχω ξαναπει το ενυδρειο σου ειναι ενας ψιλος πηχεις στο hobbie ελπιζω καποια στιγμη να τον φτασω!!Απλα υπεροχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 5 Απριλίου 2009 #358 Share 5 Απριλίου 2009 Αποστολάκο πραγματικά σου στέλνω τα σέβη μου και ελπίζω στο μέλλον να δούμε και άλλα ενυδρεία αντίστοιχα του δικού σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 6 Απριλίου 2009 #359 Share 6 Απριλίου 2009 απλα υποκλινωμαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα απο τα καλυτερα ενυδρεια του aquazone τα συγχαριτιρια μου και μεγαλη μαγκια που το κρατησες τοσο πολυ καιρο χωρις ριακτορα!!!!! δεν εχω λογια!!!!!!! αααα και που σε φιλε αποστολε με τοσα καλα λογια που ειπα αν μου εδινες κανενα φραγκακι δεν 8α ελεγα οχι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 6 Απριλίου 2009 #360 Share 6 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Απριλίου 2009 Author #361 Share 6 Απριλίου 2009 αααα και που σε φιλε αποστολε με τοσα καλα λογια που ειπα αν μου εδινες κανενα φραγκακι δεν 8α ελεγα οχι!!!!! '''' ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ''''' Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 6 Απριλίου 2009 #362 Share 6 Απριλίου 2009 μην τα λες αυτα γιατι ερχομαι και τωρα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Απριλίου 2009 #363 Share 6 Απριλίου 2009 μην τα λες αυτα γιατι ερχομαι και τωρα!!!!!! Που να τρεχεις τωρα.....βρεχει κιολας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 6 Απριλίου 2009 #364 Share 6 Απριλίου 2009 Καπετάνιε …………. Τι να πω ……………συγχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 8 Απριλίου 2009 #365 Share 8 Απριλίου 2009 Navy το ενυδρείο σου είναι πανέμορφο κι αξιέπαινο!!! Είναι φανερό ότι το αγαπάς περισσότερο κι από τη θάλασσα γιατί αλλιώς δεν θα είχε αυτή την ανάπτυξη και μάλιστα χωρίς ‘hi-tech’ εφαρμογές, μέχρι στιγμής από ότι διαβάζω, γιατί σίγουρα τώρα θα ‘απογειωθεί’. Ειλικρινά συγχαρητήρια κι από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 9 Απριλίου 2009 #366 Share 9 Απριλίου 2009 Τόλη, με μια λέξη, Φ Α Ν Τ Σ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2009 #367 Share 9 Απριλίου 2009 Τόλη, με μια λέξη, Φ Α Ν Τ Σ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το Α που ειναι καλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 9 Απριλίου 2009 #368 Share 9 Απριλίου 2009 Ρε Στρατούλη εάν το έβαζα το Α θα το πρόσεχες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2009 #369 Share 9 Απριλίου 2009 Ρε Στρατούλη εάν το έβαζα το Α θα το πρόσεχες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 1 Ιουνίου 2009 Author #370 Share 1 Ιουνίου 2009 Από την αρχή λειτουργιάς του ενυδρείου ( εδώ και 3 χρόνια ) υπάρχει ένα κομμάτι caulastrea με 5 κεφάλια . Ξαφνικά πριν 2 χρόνια ένα μεγάλο κεφάλι με 4 στόματα νεκρώθηκε και επειδή δεν ήταν εύκολο το σημείο δεν μπορούσα να το κόψω και το άφησα όπως ήταν. Πριν 2-3 μήνες παρατήρησα μέσα στο νεκρό κεφάλι να βγαίνουν 2 νέα κοράλλια τα οποία μεγαλώνουν κανονικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 1 Ιουνίου 2009 #371 Share 1 Ιουνίου 2009 Κάπτεν το έχω παρατηρήσει και εγώ σε αυτό το είδος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 1 Ιουνίου 2009 #372 Share 1 Ιουνίου 2009 Μπραβο απιστευτο κ μετα απο δυο χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 2 Αυγούστου 2009 #373 Share 2 Αυγούστου 2009 Συγνώμη για το θάρρος αλλά είπα να βάλω μερικές φωτογραφίες από το διαμάντι του NAVY από μια επίσκεψη μου στο σπίτι του πριν από ένα μήνα περίπου.Οι φωτογραφίες είναι από κινητό οπότε καταλαβαίνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Αυγούστου 2009 #374 Share 2 Αυγούστου 2009 Από την αρχή λειτουργιάς του ενυδρείου ( εδώ και 3 χρόνια ) υπάρχει ένα κομμάτι caulastrea με 5 κεφάλια . Ξαφνικά πριν 2 χρόνια ένα μεγάλο κεφάλι με 4 στόματα νεκρώθηκε και επειδή δεν ήταν εύκολο το σημείο δεν μπορούσα να το κόψω και το άφησα όπως ήταν. Πριν 2-3 μήνες παρατήρησα μέσα στο νεκρό κεφάλι να βγαίνουν 2 νέα κοράλλια τα οποία μεγαλώνουν κανονικότατα. Και τα κοκκορια σου γεννανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 2 Αυγούστου 2009 #375 Share 2 Αυγούστου 2009 Aποστολη σκιζει το reef!!!! χιλια μπραβο απο μενα.. να το χαιρεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος