theofilos 11 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Εχω ενα boyu mt50 100L και ψαχνω skimmer για να μπορεσω να το βαλω μεσα στο ενυδρειο,στην πλατη εχει sump και ρωταω αν υπαρχει τετοιο μηχανημα που να μπαινει μεσα στο sump. Ξερει κανεις ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2012 (edited) Eγω για το boyu TL-150 εχω αυτο WG-308 http://www.gps4buy.c...roduct-541.html Σιγουρα υπαρχουν και καλητερα αλλα απο το να μην εχεις καθολου πιστευω μια χαρα ειναι. Απλα δες τις διαστασεις αν χωραει μεσα στο σαμπ σου. Εγω αν ειχα την δυνατοτητα να εβαζα ενα μεγαλυτερο θα το εκανα. Απλα επειδη ειναι σε υπνοδωματιο το ενυδρειο και δεν εχω και πολυ χωρο ειμαι περιορισμενος και δεν μπορω να βαλω εξωτερικο -κρεμαστο. Οπωτε κανω την δουλεια μου με αυτο. Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2012 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 11 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 11 Νοεμβρίου 2012 (edited) δες καμια ιδεα εδω. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72792&hl=&fromsearch=1 τωρα αν χωρανε στην πλατη του ενυδρειου σου δεν ξερω. Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2012 - alan boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
theofilos 11 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Tο κακο ειναι οτι εγω ψαχνω για skimmer που θα ειναι εσωτερικο και θα κλεινει το καπακι του ενυδρειου απο πανω. Για αυτο ρωταω αν υπαρχει τετοιο μηχανημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 12 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 12 Νοεμβρίου 2012 λίγο δύσκολο να κλείνει το καπάκι σου καθώς όλα τα skimmer κάθονται σε ένα συγκεκριμένο ύψος που είναι αρκετά ψηλά για να μπορέσεις να το κλήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος