Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα , εχω αγορασει την συγκεκριμενη dslr με τον μανισιο φακο 18-55 προσπαθω να βγαλω καμια καλη φωτο τα κοραλια αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που θελω κ ουτε αυτο που βλεπω με το ματι. Εχω ακουσει για φιλτρα κτλ αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω. Το φωτισμο του ενυδρειου τον αφηνω ως εχει ή πρεπει να παιξω λιγο με αυτο? Αργοτερα ισως βαλω καποιες φωτο που εχω τραβηξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2012 καλυτερα βαλε τωρα φωτογραφιες που εχεις τραβηξει για να δουμε τι μπορει να πηγαινει λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα , εχω αγορασει την συγκεκριμενη dslr με τον μανισιο φακο 18-55 προσπαθω να βγαλω καμια καλη φωτο τα κοραλια αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που θελω κ ουτε αυτο που βλεπω με το ματι. Εχω ακουσει για φιλτρα κτλ αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω. Το φωτισμο του ενυδρειου τον αφηνω ως εχει ή πρεπει να παιξω λιγο με αυτο? Αργοτερα ισως βαλω καποιες φωτο που εχω τραβηξει.. τον φωτισμο τον αφηνεις ως εχει αλοιμονο εαν σε καθε ενυδρειο επρεπε να αλλαξουμε φωτισμο για να βγαλουμε μια φωτογραφια της προκοπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Έχεις ολόκληρο PicTeam εδώ, και αναρωτιέσε πως θα βγάλεις καλή φώτο? Θα σου κάνει μαθήματα on line !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτες ειναι με Hi1 ISO ,Auto WB και f5.6 με οτιδηποτε αλλο απλα δεν μπορω να βγαλω τπτ.. και δεν ξερω γιατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 11 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Για φωτογραφηση δεν γνωριζω να σου πω...Αλλα καλα που σου αδειασε το ενυδρειο...Τωρα εγινε πολυ ποιο super Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 11 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Καταρχάς η ευρυγώνια (πρώτη) φωτό είναι μια χαρά... Για να βγάλεις καλές φωτογραφίες πρέπει να παγώσεις το θέμα σου, άρα θέλουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου, εννοείται κλείνουμε κυκλοφορητές (για τα κοράλια) αν έχεις τρίποδο ακόμα καλύτερα... Η μηχανή σου μπορεί να τραβήξει αξιοπρεπείς φωτό σε υψηλά iso, βέβαια ο κιτ φακός δεν είναι για πολλά πολλά αλλα σίγουρα βγάζει καλύτερες φωτό από μια κόμπακτ... Ανέβασε iso μέχρι 1000, αν φωτογραφήσεις στο χέρι, αν τραβήξεις με τρίποδο κατεβάζεις το iso, να ξέρεις ότι σε όλους τους φακούς πέρνεις το μάξιμουμ της απόδοσής τους κάπου στη μέση, δηλ. o 18-55 θα δώσει καλό αποτέλεσμα στα 30mm με διαφραγμα f8 περίπου... Αν μπορείς τράβα σε μορφή raw, έτσι θα μπορείς να ελέγχεις το WB από τον υπολογιστή όπως και άλλα πράγματα... Σίγουρα με καλύτερους φακούς η μηχανή σου δίνει ρέστα... Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Θα την φέρεις το απόγευμα στην συνάντηση, να σου εξηγήσω το White Balance και την ρύθμιση για macro.... εκεί "πάσχεις" χαχαχααχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν έγινε καλύτερη τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 Author #11 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Θα την φέρω το απόγευμα αν είναι Βαγγέλη. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 Author #12 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Εεεεεεεεεεε αυτό θα μου το δείξεις!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 Author #13 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Για φωτογραφηση δεν γνωριζω να σου πω...Αλλα καλα που σου αδειασε το ενυδρειο...Τωρα εγινε πολυ ποιο super Θα σε πω το απόγευμα εσένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 11 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Η hammer πάντως τα σπάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 11 Νοεμβρίου 2012 αχ αχ !!! και εσύ και ο Άλεξ θέλετε εντατικά μαθήματα.... χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 Author #16 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Άντε ντε . Μόνο λόγια είσαι!!!! Το απόγευμα έχει ξεζούμισμα γνώσεων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Άντε ντε . Μόνο λόγια είσαι!!!! Το απόγευμα έχει ξεζούμισμα γνώσεων!! Αίολος και μόνο λόγια είναι ένας συνδυασμός που δεν υπάρχει !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2012 Author #18 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Αίολος και μόνο λόγια είναι ένας συνδυασμός που δεν υπάρχει !!! χα χα χαχαχαχαχαχαχα λιωνωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Νοεμβρίου 2012 #19 Share 12 Νοεμβρίου 2012 -Πρώτα από όλα θα πρέπει σίγουρα να μειώσεις το ISO. -Θα πρέπει να κάνεις σωστή φωτομέτρηση -Να δουλεύεις στο 'M' για να μπορείς να σετάρεις την μηχανή όπως πρέπει -Να βάλεις μιά φωτό με το EXIF της για να σου πώ ποιό συγκεκριμένα τα προβλήμτα και τί μπορείς να κάνεις Η φωτογράφιση ειδικά στο θαλασσινό είναι εύκολη δεδομένου του καλού φωτισμού που έχει ένα θαλασσινό ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 12 Νοεμβρίου 2012 Author #20 Share 12 Νοεμβρίου 2012 1,2,3 και 4 πες πως εγιναν.. το τελευταιο για πες πως γινετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #21 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Προσπαθώ να βγάλω μια καλή φωτο κ δεν γίνετε.. προσπάθησα πολλούς συνδυασμούς με τις λίγες γνώσεις μου.. Το αποτέλεσμα είναι πάντα πολύ φωτεινό φόντο σκουροχρωμα βράχια και καθόλου χρώμα .. Θα τραβήξω φωτο σε fine+ raw και θα την ανεβάσω εδώ το απόγευμα να μου πείτε τι μπορώ να κάνω... Έδωσα 400 για dslr κ το κινητό μου βγάζει καλύτερες φωτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 ενας ακομα παραγωντας που δεν βοηθαει για καλη φωτογραφιση στο δικο σου ενυδρειο ειναι οτι εχεις κυρτο μπροστινο τζαμι .... με αποτελεσμα να μην εχεις σωστη εστιαση και ταυτοχρονα παραμορφωση !! Δοκιμασε να βγαλεις μερικες φωτογραφιες απο τα πλαινα τζαμια του ενυδρειου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #23 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 ενας ακομα παραγωντας που δεν βοηθαει για καλη φωτογραφιση στο δικο σου ενυδρειο ειναι οτι εχεις κυρτο μπροστινο τζαμι .... με αποτελεσμα να μην εχεις σωστη εστιαση και ταυτοχρονα παραμορφωση !! Δοκιμασε να βγαλεις μερικες φωτογραφιες απο τα πλαινα τζαμια του ενυδρειου σου Αχα!! Κυρτο ενυδρειο last year!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80587 Ανεβαζω καποιες φωτο .. οτι καλυτερο μπορουσα να κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #24 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 http://www.sendspace.com/filegroup/smfNFghpXcWtRIExQ8VVqA εδω εχω ανεβασει 2 φωτο απο οτι καλυτερο μπορεσα να κανω. Προγραμματα επεξεργασιας φωτο δεν εχω μιας και μετα το iΜac που πουλησα αναγκαστηκα,στα windows δε την παλευω με τιποτα. Μονο ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Δεκεμβρίου 2012 #25 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε θέλεις εντατικά μαθήματα (ΧΘΕΣ) και στο θέμα φωτογραφίας και στο θέμα φιλοξενίας φωτογραφιών στο ίντερνετ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.