savvaskom 10 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2012 πληροφοριες Ογκος: 260 λτ Διαστασεις: 1.50χ41χ52 Φωτισμος: 1 λαμπα Τ5 54w(προσωρινα) Φιλτραρισμα: fluval 405 1300lt/h Θερμοκρασια: 26C Διακοσμηση: πετρες,χαλαζιακη αμμος κιτρινη Φυτα:ακομα ψαχνω Πλυθισμος: 6 labidochromis caerleus Μετρησεις ph: 8 Ν3-Ν4: 0 Νο3: 5-10 Gh: 11 Kh: 6 Νο2: 0 Φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 10 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2012 ωραιο δειχνη αλλα ελπιζω τις πετρες να τις εβαλες πριν βαλεις την αμμο ,γιατι αμα αρχισουν και σκαβουν βλεπω για κατολισθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 10 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 10 Νοεμβρίου 2012 ναι φιλε μου....νταου και μετα αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 10 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Σε τέτοια ενυδρεια πολύ ωραία δείχνουν οι βαλισνεριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 10 Νοεμβρίου 2012 ωραιο ενυδρειο φιλε μου αν και δεν χρειαζοταν να κανεις καινουριο θεμα ή τουλαχιστον να το εκανες στην αναλογη κατηγορια! ισως καποιος συντονιστης να το μεταφερει! λοιπον κατ αρχιν τα λιτρα σου ειναι 320 μεικτά! οποτε καθαρα μπορει να ειναι και 280! οσο αφορα τις αφρικανες παιζει πολυ ρολο το μηκος! εσυ ευτυχως εχεις αρκετο οποτε θα μπορουσες να βαλεις 3-4 χαρεμια! αναλογα και τι ψαρια θα προτιμήσεις! αφου εχεις διαλεξει ηδη την λιμνη(malawi) δεν μπορεις να βαλεις ψαρια απο αλλες λιμνες! οταν λεμε χαρεμια εννοουμε 1 αρσενικο με 3-4 θηλυκα! διαβασε αν μπορεις τα λινκ που θα σου δωσω! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=58101 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=31835 και παλι καλως ηρθες στην μαυρη ήπειρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 10 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 10 Νοεμβρίου 2012 χαχαχαχαχαχαχα το ξερω φιλε δημο αλλα ζητω περιπου 10 μερες αλλα τπτ κανεις δεν μου γραφει......ρωτησα σε πετ και ειναι απλησιαστες οι τιμες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 10 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Δείχνει πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Ισως κατά τη γνώμη μου θα μπορούσες να σηκώσεις λίγο τους σωρούς σε ύψος κερδίζοντας και μερικές κρυψώνες ακόμα και να δείχνει λίγο πιο γεμάτο στο μάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 10 Νοεμβρίου 2012 Author #8 Share 10 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου θελω να βαλω ακομα demasoni και socolofi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 10 Νοεμβρίου 2012 να πω οτι ο Σαββας εχει ανοιξει ακομα ενα θεμα στο οποιο ζηταει να του προτεινουμε τι αλλα ειδη θα μπορουσε να βαλει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Σάββα πολύ ωραίο το ενυδρείο σου , αν μπορείς κάνε αυτό που σου προτείνει ο Σωτήρης. Μη φοβάσαι για τις πέτρες , έχεις αρκετό μήκος για κολύμπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 11 Νοεμβρίου 2012 Author #12 Share 11 Νοεμβρίου 2012 (edited) καλησπερα παιδες μου αρεσουν πολυ τα demasoni και ειδα μεσα και socolofi να παρω? επισης μου αρεσαν και τα caerleus σε μπλε......θα υπαρξει λετε υβριδισμος αναμεσα σε demasoni και socolofi?? Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2012 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 11 Νοεμβρίου 2012 #13 Share 11 Νοεμβρίου 2012 θέλει πολύ πέτρα ακόμα φίλε μου και θα γίνει κούκλα. καλή συνέχεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 11 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 11 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα παιδες μου αρεσουν πολυ τα demasoni και ειδα μεσα και socolofi να παρω? επισης μου αρεσαν και τα caerleus σε μπλε......θα υπαρξει λετε υβριδισμος αναμεσα σε demasoni και socolofi?? ενα + για τα demasoni τα οποια θα κανουν τρελο συνδιασμο με τα caerulius! φυσικα στα demasoni δεν μιλαμε για χαρεμι αλλα για ομαδα(12-14 ατομα)!! για τα socolofi εκτος οτι οντως υπαρχει κινδυνος υβριδισμου αφου προερχονται απο την ιδια οικογενεια με τα demasoni, ειναι και απο τις πιο τσαμπουκαλιδικες mbuna, οποτε θα ελεγα να μην το ρισκαρεις! γιατι δεν πας σε κατι πιο ηρεμο οπως iodotropheus sprengerae να ευχαριστηθεις ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 18 Δεκεμβρίου 2012 Author #15 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 και καποιες πιο φρεσκες με το τελικο στυλ του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Δεκεμβρίου 2012 #16 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Έχουμε μπει τόσοι άνθρωποι στο θέμα , που είναι οι φωτογραφίες ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 18 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Έχουμε μπει τόσοι άνθρωποι στο θέμα , που είναι οι φωτογραφίες ;; ακριβως!!!!!!!!!!!! :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 21 Ιανουαρίου 2013 Author #18 Share 21 Ιανουαρίου 2013 (edited) καλησπερα παιδες μια μικρη ανανεωση με πιο προσφατες φωτο Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2013 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 21 Ιανουαρίου 2013 βαλε και καμια γενικη, μην τσιγκουνευεις ρε Σαββα!!! acei προσθεσες τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 21 Ιανουαρίου 2013 Author #20 Share 21 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχα ναι φιλε μου acei Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 22 Ιανουαρίου 2013 μια χαρα!!!! ηρεμα ψαρια και ενας πολυ σιγουρος συνδιασμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 22 Ιανουαρίου 2013 Author #22 Share 22 Ιανουαρίου 2013 (edited) οκ μερικες ακομα για να μην με λες τσιγκουνη!!!!! Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2013 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Ιανουαρίου 2013 #23 Share 22 Ιανουαρίου 2013 ετσι μπραβο ρε φιλος!!!!!!!!!!!!! εχεις και demasoni? πως πανε απο συμπεριφορές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Ιανουαρίου 2013 #24 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο ρε σάββα! Τρομερό! Άντε να μεγαλώσουν και τα μικρά να δείξει κι'άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 22 Ιανουαρίου 2013 Author #25 Share 22 Ιανουαρίου 2013 ετσι μπραβο ρε φιλος!!!!!!!!!!!!! εχεις και demasoni? πως πανε απο συμπεριφορές? χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!μια χαρα φιλε μου....ακομα δηλαδη γιατιειναι ακομα οι πιο μικροσωμοι....θα δειξει στην πορεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος