Χρήστος 10 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Η ομάδα η όποια ασχολείται με το φυτεμένο ενυδρείο και συγκεκριμένα με το προφίλ των φυτών έγραψε πολύ όμορφα τα προφίλ των φυτών τα οποία με την σειρά τους θα παρουσιαστούν στην γνωστή φόρμα παρουσίασης με όλες της αναλυτικές πληροφορίες. Παράλληλα σκέφτηκα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια ακόμη φόρμα παρουσίασης των προφίλ των φυτών με ένα εντελώς διαφορετικό σκεπτικό. Η πληροφορίες που περιέχει η φόρμα είναι συνοπτικές και αρκούνται σε λίγες λέξεις με συνδυασμό διάφορων γραφημάτων και δεν αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες. Ο στόχος αυτής την φόρμας είναι η γρήγορη επιλογή των φυτών ανάλογα με το τη θέλουμε, προτού πάει στις αναλυτικές πληροφορίες Το σκεφτικό είναι το εξής: Όταν ένας χομπιστας ψάχνει ένα φυτό και είναι αρχάριος το πρώτο που θα κάνει είναι να ψάξει για εύκολα φυτά και μετά να δει αν κάνουν για το ενυδρείο του λόγο ύψους, συνθήκες νερού κτλ. Ανάλογα ο προχωρημένος χομπιστας ψάχνει για μέτριας δυσκολίας φυτά κοκ. Με λίγα λόγια είναι ένας μπούσουλας μιας πρώτης επιλογής των φυτών που σκοπεύουμε να φιλοξενήσουμε στο ενυδρείο μας. Τώρα τη θέλω από εσάς. Έχω κάνει αρκετές φόρμες εδώ και καιρό και με την πάροδο του χρόνου όλο και κάτι βελτίωνα στης φόρμες έως ότου κατέληξα σε δυο διαφορετικές εκδόσεις και από εσάς θέλω να μου πείτε πια να χρησιμοποιήσω μιας και δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω αν μετραει η γνωμη μου,αλλα η δευτερη μου αρεσει πιο πολυ,αν και φαινετε οτι θελει πιο πολυ δουλεια στο να ετοιμαστη. Παντως Χρηστο τελεια δουλεια!ευγε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Μου αρεσει η δευτερη φορμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 10 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Μπράβο ρε Χρήστο απίστευτο!!!! Θα ήθελα και γώ να πάρω μέρος σε μία ομάδα αλλά αυτά βλέπω και σιγουρεύομαι πως δεν θα τα κατάφερνα τόοοοσο καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Μπράβο ρε Χρήστο απίστευτο!!!! Θα ήθελα και γώ να πάρω μέρος σε μία ομάδα αλλά αυτά βλέπω και σιγουρεύομαι πως δεν θα τα κατάφερνα τόοοοσο καλά Με το διαβασμα και με την ορεξη ολα γινονται φιλε μου! Χρηστο επρεπε να το ανοιξεις σαν poll για να ψηφισουμε,ετσι θα ειχαμε και τα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 10 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Είμαι έτοιμος να διαθέσω πολυ χρόνο και να ρίξω πολυ διάβασμα αλλα δεν ξέρω με τι πρόγραμα κανει τις παρουσιάσεις... Και σε πια ομάδα να αφοσιωθώ στα φυτά - στα ζοωτόκα αυτα είνα που ασχολουμε περισότερο αφου εχω επιλέξει και αυτον το τύπο ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Τις παρουσιασεις τις αναλαμβανουν αλλοι,οι ομαδες εχουν σκοπο την συγγραφη αρθρων,προφιλ και αλλων πραγματων ωστε να αναβαθμισουμε συνολικα το φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 10 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Και οι δύο είναι πολύ καλές και δίνουν εύκολα πολλές πληροφορίες, αλλά και σε μένα αρέσει περισσότερο η δεύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 10 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 10 Νοεμβρίου 2012 (edited) Και οι δύο είναι πολύ καλές και δίνουν εύκολα πολλές πληροφορίες, αλλά και σε μένα αρέσει περισσότερο η δεύτερη. +1 Στο πρωτο μου αρεσει το ποιο λιτό φόντο του ενω το δευτερο ειναι ποιο ολοκληρωμένο απο αποψη συνοπτικών πληροφοριών. Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 10 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Χρηστο το δευτερο ειναι κορυφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Προτιμώ και εγώ το δεύτερο , μπορεί να έχει περισσότερες πληροφορίες , δεν κουράζει όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 10 Νοεμβρίου 2012 και εμενα η 2η φορμα μου αρεσε! πολυ καλη δουλεια Χρηστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Νοεμβρίου 2012 Author #13 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ για την γνώμη σας, από ότι βλέπω όλοι ψηφίζεται το δεύτερο. Όποιος έχει όρεξη και κατέχει λίγο από photoshop μέσα σε 5 λεπτά μπορεί να έχει ένα έτυμο προφίλ . Αν θέλετε και έχετε κέφι και θέλετε να βοηθήσετε μπορώ να στείλω την φόρμα εδώ, ειδάλλως θα τα κάνω εγώ σιγά σιγά με το που θα βρίσκω λίγο χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Χρήστο πολλά-πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά και το εκπληκτικό αποτέλεσμα!! Άρα τα προφίλ των φυτών από τη "Δημιουργία Προφίλ Φυτών" θα εικονοποιηθεί σύμφωνα με το δεύτερο πρότυπο?? Μπράβο και πάλι, keep going!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Χρήστο πολλά-πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά και το εκπληκτικό αποτέλεσμα!! Άρα τα προφίλ των φυτών από τη "Δημιουργία Προφίλ Φυτών" θα εικονοποιηθεί σύμφωνα με το δεύτερο πρότυπο?? Μπράβο και πάλι, keep going!! Οταν τελειωσουμε με την καταγραφη πληροφοριων των προφιλ των φυτων θα φτιαχτουν οπως φαινεται εδω Ο Χρηστος εφτιαξε τη μασκα για τα συνοπτικα προφιλ,υα αναλυτικα θα ειναι αυτα που σου εδειξα πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Α ωραία!! γιατί με τόσες πληροφορίες μπερδεύτηκα Μακάρι να είχα παραπάνω ελε'υθερο χρόνο να βοηθούσα κι εγώ, κυρίως με το γραφιστικό κομμάτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος