bbetta 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #26 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Με 50ευρω παίρνω και ενυδρειακι καβατζα!τελος πάντων σας ευχαριστω όλους για τις πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Δεκεμβρίου 2012 #27 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 εγω που εχω κανει απόπειρες με ριζες απο τα πιο ενθεκτικα δεντρα(δεν θυμαμαι ποια, συγνωμη) ακολουθησα την διαδικασία βρασιμο(1ωρα) με συχνες αλλαγες νερου, ψησιμο(4ωρες) πετυχε μονο στα λεπτα κομματια! τα μεγαλα υποψιαζομαι οτι δεν προλαβαν να στεγνωσουν και μετα απο λιgο καιρο άρχισαν να σαπίζουν! γενικα ομως δεν νομιζω οτι αξιζει η ταλαιπωρια εκτος αν το κανεις απο περιεργια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 3 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 έχει μεγάλη σημασία το είδος του ξύλου τα πλατάνια είναι ότι πρέπει...έχω ξύλο από πλάτανο 4 μήνες τώρα στο ενυδρείο μου χωρίς κανένα πρόβλημα αντίθετα κατά τη δοκιμή πορτοκαλιάς την τρίτη βδομάδα έβγαλε σκουληκι...επίση τα μεγάλα ξύλα θέλουν τλχ 4 ώρες βράσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Δεκεμβρίου 2012 #29 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Ξέρει κανείς αν μπορούμε αντί να περιμένουμε να ξεραθούν να τα βάλουμε στον φούρνο ή στον φούρνο μικροκυμάτων για να είναι έτοιμα να μπουν στο ενυδρείο νωρίτερα? Ευχαριστώ Μαζευε ξερα φυλλα οχι πρασινα http://www.britishci...setup&Itemid=13 http://www.seriously...aves-are-brown/ http://www.theaquariumwiki.com/Oak_Leaves Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2012 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #30 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Εξαιρετικά άρθρα ευχαριστω πολυ Τωρα για το ξυλάκι θα το δοκιμάσω με ψήσιμο και μετά βρασιμο και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος