DevilFish 9 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 9 Νοεμβρίου 2012 παιδια χαιρετε 8ελω να στρωσω το ενυδρειο μ με κατι σαν γκαζον....επειδη ειμαι ομως τελειως ασχετος απο αυτα 8α 8ελα να μου δωσετε καποιοες χρρησιμες συμβουλες με λιγα λογια τι 8α χρειαστω το ειδος δλδ του γκαζον υποστρωμα λιπασμα κλπ.. και φυσικα το συνολικο κοστος στροσιματος γγια ενα 90λ γλυκου νερου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 9 Νοεμβρίου 2012 γκαζον=σχεδον παντα πολυ φως. απο εκει ισως πρεπει να ξεκινησεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 9 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 9 Νοεμβρίου 2012 το ενυδρείο υπάρχει?αν ναι δώσε μας μερικά στοιχεία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 10 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 10 Νοεμβρίου 2012 τρεχει 2 μηνες βιολογικο φιλτρο 90λ...μονο ζωοτοκα σε αυτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Κυριακο προσωπικα θελω λιγες λεπτομεριες σε καποια βασικα πραγματακια. Τι φωτισμο εχεις? Υποστρωμα εχεις? Ο βυθος σου τι ειναι αμμο η χαλικακι και αν ειναι χαλικακι τι κοκομετρια εχει? Εχεις co2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 11 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 11 Νοεμβρίου 2012 εχω χαλικι το κλασσικο μεγε8ος σαν στραγαλι περιπου φωτισμο μια λαμπα tld plillhps 14 w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 12 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 12 Νοεμβρίου 2012 14 βατ λιγα τα ακουω χωρις να θελω να σε απογοητευσω...δεν ψαχνεσε για αρχη να ανεβεις καμποσο στα βατ..γιατι το αρκετο φως εχει πολλα συν εκτος απο φυτα...πολυ ομορφα χρωματα στα ψαρια,μεγαλη διαφορα στο συνολο,λεπτομεριες που πριν Δεν φαινοντουσταν και πολλα αλλα...εγω ανεβηκα και τα ειδα...δωσε φωτος στον λαο μηπως κατεβη καμια ιδεα να σε βοηθεισουμε οσο πιο οικονομικα εργονομικα γινετε....:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 12 Νοεμβρίου 2012 14 βατ σε 90 λιτρα ενυδρειο ειναι πολυ λιγα για γκαζονακι.Αν θελεις ν ασχοληθεις με γκαζον θα πρεπει να φτασεις τοθλαχιστον το 0,5w/lt,οπωτε θα πρεπει να κανεις καποια πατεντα με τον φωτισμο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος