Jump to content

Εποξικη Ρητίνη

math01141

Recommended Posts

Ψάχνω να βρω εποξικη ρητίνη κατάλληλη για ενυδρεία ή τρόφιμα αλλά σε κανένα μαγαζί δεν μπορώ να βρω. Σε ένα μόνο βρήκα ρητίνη κατάλληλη για τρόφιμα αλλά μου είπε ότι αντιδρά με το νερό. Μπορώ να βρω από το ίντερνετ κάπου? Η μπορεί κάποιος να μου δώσει μάρκα και όνομα να την παραγγείλω στο κατάστημα?

http://www.neotex.gr...e=NODE&cnode=27

η epoxol special πρεπει να κανει! αν θες παρ'τους και ενα τηλεφωνο για σιγουρια! ;)

Αυτο λεει ειναι στοκος μαλλον δεν κανει δεν ξερω και σιγουρα... Αυτο που χρειαζομαι ειναι ρητινη σε υγρη μορφη και να ειναι διαφανη. Βρηκα στο forum να μιλουν για την Epoxol Alimentary αλλα δεν την εχει πουθενα το site της Neotex. Μηπως εχει αλλαξει ονομα το προιον?

Edit.

Παραλλαγή προϊόντος

Epoxol® Υγρό: Υγρή λεπτόρρευστη παραλλαγή για επάλειψη σε μεγαλύτερες επιφάνειες ώστε να εφαρμόζεται ευκολότερα, να έχει μεγάλη απόδοση και να γεμίζει μικρότερες τρύπες και διάκενα

Ισως κανει αυτο....

Έγινε επεξεργασία - math01141

http://www.neotex.gr...e=node&cnode=25

Το βρηκα στο site τελικα κατω απο το μενου Συστήματα Προστασίας Δαπέδων

Έγινε επεξεργασία - math01141

Να προχωρησω στην αγορα του Epoxol Alimentary? Δεν θελω να κανω καμια πατατια και να τρεχω μετα... Καποιος που να εχει χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο η καποιο αλλο?

Να προχωρησω στην αγορα του Epoxol Alimentary? Δεν θελω να κανω καμια πατατια και να τρεχω μετα... Καποιος που να εχει χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο η καποιο αλλο?

Το χρησιμοποίησα για την ιδιοκατασκευή πλάτης στο ενυδρείο μου (με φελλό) και πραγματικά σκλήρυνε την επιφάνεια που πέρασα και την αδιαβροχοποίησε.

Το μόνο μειονέκτημα ο αρκετός χρόνος που χρειάζετε μεταξύ του πρώτου και δεύτερου χεριού εφαρμογής (περίπου μια βδομάδα). :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...