Safarpn 26 Φεβρουαρίου 2014 #251 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Αφου το ζητάς, εγω θα είμαι ειλικρινής μαζί σου και θα σου πω τι δε μου αρεσει, καθόλου όμως.....δε μου αρεσει που δεν ειναι δικό μου αυτο το ενυδρειο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Μαρτίου 2014 Author #252 Share 4 Μαρτίου 2014 Καποιες αλλαγές.... Εκει που βρισκεται το akadama , δεν θα φυτευθει , αργοτερα θα φυγει και θα μπει αμμος, κατι σε ασπρο , η μπεζ. Πως σας φαινεται? Καλυτερο ειναι η χειρότερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2014 #253 Share 4 Μαρτίου 2014 Μ αρεσει ετσι Νικολα.Ειχα στο μυαλο μου να σου πω να εβαζες στη γωνια αμμο για να σπαει και λιγο στο ματι. Εχω σκοπο να το κανω και εγω σε ενα 40αρι που σκεφτομαι να στησω αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Μαρτίου 2014 Author #254 Share 4 Μαρτίου 2014 Ναι δεν διαφωνω , εγω σκεφτομαι μηπως το παρακάνω με τις ρίζες... Και τα πολλά φυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Μαρτίου 2014 #255 Share 4 Μαρτίου 2014 Ναι δεν διαφωνω , εγω σκεφτομαι μηπως το παρακάνω με τις ρίζες... Και τα πολλά φυτά... αυτο οντως,προσεξε το. κατα τα αλλα,αρχοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2014 #256 Share 4 Μαρτίου 2014 Εμενα προσωπικα μου αρεσει ετσι.Ισως τα πισω φυτα τα αφηνα λιγο πιο μεγαλα,δηλαδη το κλαδεμα που εχεις κανει πισω ισως το ξεκινουσα απο πιο ψηλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Μαρτίου 2014 #257 Share 5 Μαρτίου 2014 Και εμενα μου αρεσει Αλλα θα προτειμουσα τα φυτα πισω απο την ριζα να ειναι πιο ψηλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 9 Απριλίου 2014 Author #258 Share 9 Απριλίου 2014 update... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Απριλίου 2014 #259 Share 9 Απριλίου 2014 τελειοοοοοοοοο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Απριλίου 2014 #260 Share 9 Απριλίου 2014 Πολυ όμορφο, θεωρώ πως οτι και να πω δε μπορεί να περιγράψει αυτο που βλέπω. Ειναι πραγματικά απίστευτα όμορφο το ενυδρειο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspelasgos 9 Απριλίου 2014 #261 Share 9 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 9 Απριλίου 2014 #262 Share 9 Απριλίου 2014 ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Απριλίου 2014 #263 Share 9 Απριλίου 2014 Καλά .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Απριλίου 2014 #264 Share 9 Απριλίου 2014 Τωρα ναιιιιιιι ειναι φοβερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Απριλίου 2014 #265 Share 10 Απριλίου 2014 Αλλο ενα χαλια ενυδρειο του φιλου μου του Νικου!αχαχααχαχαχαχαχ Νταξει ρε φιλε,το ενυδρειο οσο παει και γινετε καλυτερο,δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσες να κανεις...νομιζω οτι το εχεις τερματησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Απριλίου 2014 #266 Share 10 Απριλίου 2014 Τι μονο αυτο? Ετσι θα μας αφησεις.... Βαλε καμια φωτογραφια ακομα♡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 11 Απριλίου 2014 #267 Share 11 Απριλίου 2014 Κρίμα πολύ κρίμα.Φαίνεται ότι δέν τό'χεις καθόλου φίλε μου.Προσπάθησε λίγο ακόμα μπορείς να μας δώσεις κι'άλλο πόνο.Χτύπα μας αλύπητα. Και Νά σου πώ...η φωτό μήπως ανεβαίνει και σε υψηλή ανάλυση; Όχι τίποτα άλλο για φόντο στην επιφάνεια εργασίας μου ρωτάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 11 Απριλίου 2014 #268 Share 11 Απριλίου 2014 Τι ειναι αυτο το εκτρωμα? που ειναι τα νταμαρια? που ειναι η αμμος? που ειναι οι κιχλιδες? just kidding, φιλε μου ενα θα σου πω, το ενυδρειο σου ειναι wallpaper στο pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Απριλίου 2014 Author #269 Share 14 Απριλίου 2014 χαχα, Σημέρινη φωτο, χθες κλαδευτηκε αλλα θέλει και αλλο... Στην μεση νομιζω πως πρεπει να φυγουν τα κοκκινα φυτά, και θα μπει καποιο αλλο, κατι δεν μου καθεται καλά στο μάτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 14 Απριλίου 2014 #270 Share 14 Απριλίου 2014 (edited) χαχα, Σημέρινη φωτο, χθες κλαδευτηκε αλλα θέλει και αλλο... Στην μεση νομιζω πως πρεπει να φυγουν τα κοκκινα φυτά, και θα μπει καποιο αλλο, κατι δεν μου καθεται καλά στο μάτι. Ναι και εμένα μου έχουν βγει τα μάτια είναι απίστευτο το αποτέλεσμα, πόσα θες να μας τρελάνεις :lolu: :jawdrop: Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2014 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Απριλίου 2014 #271 Share 14 Απριλίου 2014 Οχιιιιι κλαδεμααα ετσι ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης το μονο που δεν μου καθεται καλα στο ματι ειναι αυτο το ψηλο φυτο στην μεση (ειναι λιγο ξακαρφοτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Απριλίου 2014 Author #272 Share 14 Απριλίου 2014 Οχιιιιι κλαδεμααα ετσι ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης το μονο που δεν μου καθεται καλα στο ματι ειναι αυτο το ψηλο φυτο στην μεση (ειναι λιγο ξακαρφοτο) Αυτο θα μετακινηθει, εκανε 2 μηνες για να μεγαλωσει τοσο... Το πιο περιεργο και δυσκολο φυτο που εχω ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Απριλίου 2014 #273 Share 14 Απριλίου 2014 2 μηνεςςςς Τι φυτο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Απριλίου 2014 Author #274 Share 14 Απριλίου 2014 2 μηνεςςςς Τι φυτο ειναι? tonina fluviatilis http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/plantfinder/details.php?id=88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Απριλίου 2014 #275 Share 14 Απριλίου 2014 Για δοκιμασε το και στα αλλα ενυδρειο γιατι μπορει σε αυτο κατι να μην του καθεται καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος