georgerocks 27 Δεκεμβρίου 2013 #226 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Ιανουαρίου 2014 Author #227 Share 6 Ιανουαρίου 2014 update... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 30 Ιανουαρίου 2014 Author #228 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν μου καθοταν καλά στο μάτι....Τωρα νομίζω ειναι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 30 Ιανουαρίου 2014 #229 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Τι ακριβως δεν σου καθοταν καλα στο ματι???? Παιζεις με τον πονο μας ετσι????!!!!! :D Ισως τωρα που οι ριζες ειναι ολες κατω ειναι καλυτερο......ουτως ή αλλως πανεμορφο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Ιανουαρίου 2014 #230 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 31 Ιανουαρίου 2014 #231 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Αντε πάλι.... Καλά δεν μας λυπάσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 31 Ιανουαρίου 2014 Author #232 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Τι ακριβως δεν σου καθοταν καλα στο ματι???? Παιζεις με τον πονο μας ετσι????!!!!! :D Ισως τωρα που οι ριζες ειναι ολες κατω ειναι καλυτερο......ουτως ή αλλως πανεμορφο!!!!!! Πολλα δεν μου καθονταν σωστά... Πρωτο και βασικο οτι το ενυδρειο με το στησιμο πριν φαινοτανε μικρο , δεν ειχε βάθος.,,, Απο την χθεσινη φωτο το κρατησα σαν βάση, αλλα εχουν γινει κ πάλι αρκετες αλλαγες... Οι ιδιες ριζες που ειχα κ πριν ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 31 Ιανουαρίου 2014 #233 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Κι αλλες αλλαγες? Δεν ησυχαζεις με τιποτα ετσι???!!! Οι ριζες ειναι αγοραστες ή ειναι απο την φυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Φεβρουαρίου 2014 #234 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Και μενα δεν μου καθονται πολλα σωστα!Τα φυτα ειναι λαθος,το ξυλο λαθος,ο βυθος λαθος,ο εξοπλησμος λαθος,οι διαστασεις του ενυδρειου λαθος,το μερος που εχεις βαλει το ενυδρειο λαθος!Αμαν τι ειναι αυτα που μας παρουσιαζεις?Πετα το και παρε αλλο!Ομως πες μου που θα το πεταξεις να ερθω να το παρω! Νικο,οτι και να κανεις ρε φιλε και τουμπα να το κανεις παλι θα ειναι σουπερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 1 Φεβρουαρίου 2014 Author #235 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Κι αλλες αλλαγες? Δεν ησυχαζεις με τιποτα ετσι???!!! Οι ριζες ειναι αγοραστες ή ειναι απο την φυση? χαχα, αν δεν το κάνω τωρα που ειναι νωρίς μετα θα είναι δυσκολο, να μετακινησεις τους κορμους. Αγοραστές ειναι... Και μενα δεν μου καθονται πολλα σωστα!Τα φυτα ειναι λαθος,το ξυλο λαθος,ο βυθος λαθος,ο εξοπλησμος λαθος,οι διαστασεις του ενυδρειου λαθος,το μερος που εχεις βαλει το ενυδρειο λαθος!Αμαν τι ειναι αυτα που μας παρουσιαζεις?Πετα το και παρε αλλο!Ομως πες μου που θα το πεταξεις να ερθω να το παρω! Νικο,οτι και να κανεις ρε φιλε και τουμπα να το κανεις παλι θα ειναι σουπερ! χαχα ... Να και οι πρωσορινές αλλαγές, μετά θα παιζω με τα φυτα... Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Φεβρουαρίου 2014 #236 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 Συγνώμη αλλά έχω μια απορία. Που βρίσκεις τέτοια ποικιλία φυτών????? Περιττό να σου πώ ότι έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Φεβρουαρίου 2014 Author #237 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Συγνώμη αλλά έχω μια απορία. Που βρίσκεις τέτοια ποικιλία φυτών????? Περιττό να σου πώ ότι έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά. Απο τελη του 2010 ειχα αρχισει και μαζευα φυτα, δεν εχω χάσει κανενα φυτο που ειχα... Συνηθως τα αγοράζω, αλλα υπάρχουν και αλλοι καμενοι, και κανουμε ανταλλαγες. Τωρα εχω γυρω στα 80-90 ειδη φυτών... στα 8 ενυδρεια που τρέχουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Φεβρουαρίου 2014 Author #238 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Προχωράει γενικά το γκαζονάκι περιμένω... σε 3-4 εβδομάδες το βλέπω να εχει καλυψει το περισοτερο κενό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Φεβρουαρίου 2014 #239 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα παει Νικολα!Εχει γινει πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.Μου αρεσει ιδιαιτερα η τοποθετηση της ριζας.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Φεβρουαρίου 2014 Author #240 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα παει Νικολα!Εχει γινει πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.Μου αρεσει ιδιαιτερα η τοποθετηση της ριζας.! Πια από ολες... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carvefish21 16 Φεβρουαρίου 2014 #241 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον εννοεί όλες... Φίλε έχεις κάνει απίστευτη δουλεία, είναι πανέμορφο το ενυδρείο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Φεβρουαρίου 2014 Author #242 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 update... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Φεβρουαρίου 2014 #243 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Πωωω οσο αναπτυσσονται τα φυτα ακομα πιο ωραιο Οι πετρες που πηγαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Φεβρουαρίου 2014 #244 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 update... τέλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 24 Φεβρουαρίου 2014 #245 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Έργο τέχνης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Φεβρουαρίου 2014 #246 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Ου ου ου,τι αισχη ειναι αυτα? αχαχαχαχαχαχ Τελειο Νικολα,ωραιος φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Φεβρουαρίου 2014 #247 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 25 Φεβρουαρίου 2014 Author #248 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Μερικές ακόμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 26 Φεβρουαρίου 2014 #249 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Δεν μας λυπάσαι καθόλου, έτσι.... Μας πατάς εκεί που πονάμε..... Θελω και εγώ ένα τέτοιο!!!!! Αχχχχχ..... Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2014 - mary74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #250 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Πωωω οσο αναπτυσσονται τα φυτα ακομα πιο ωραιο Οι πετρες που πηγαν? τέλειο! Έργο τέχνης! Ου ου ου,τι αισχη ειναι αυτα? αχαχαχαχαχαχ Τελειο Νικολα,ωραιος φιλε! και πάλι Δεν μας λυπάσαι καθόλου, έτσι.... Μας πατάς εκεί που πονάμε..... Θελω και εγώ ένα τέτοιο!!!!! Αχχχχχ..... Υπερβολές... Αστε τα σάπια. και πειτε τι δεν σας αρέσει... Θα το στειλώ στο Aga contest απλά για την συμμετοχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος