paul.asty 3 Νοεμβρίου 2013 #201 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Δεν σε φοβαμε εσενα το φυτακι αργα ή γρηγορα θα παρει να πανω του ολο καποιο ''μαγικο'' θα κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Νοεμβρίου 2013 Author #202 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Εγινε το μπαμ.... αλλαγή.... Εβγαλα ψαρια γαρίδες, σε αλλο ενυδρειο, και πάμε για aquascape... θα δειξει στην πορεια, εβαλα οτι ξυλο βρηκα και εκανα το σχεδιο και φυτεμα σε 3 ωριτσες. Οι πετρες κρατανε τα ξυλα γιατι δεν μουλιασανε καλα. Οσες και αν μαζεψα γαριδες πάλι μου ξεφυγανε αρκετές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Νοεμβρίου 2013 #203 Share 24 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ωχ καταλαβα,παλι θα κανεις το θαυμα σου εσυ! Παντως,οπως το εχεις ξεκινησει μου αρεσει παρα πολυ και φαινεται οτι κατι καλο θα γινει παλι τελικα! Προσωπικα θα εβαλα πανω στο ξυλο fissidens fontanus,πιστευω θα φαινοταν πολυ ωραιο. ΥΓ Νικο,στη Ροδο μενεις η κανω λαθος? Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Νοεμβρίου 2013 Author #204 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Ωχ καταλαβα,παλι θα κανεις το θαυμα σου εσυ! Παντως,οπως το εχεις ξεκινησει μου αρεσει παρα πολυ και φαινεται οτι κατι καλο θα γινει παλι τελικα! Προσωπικα θα εβαλα πανω στο ξυλο fissidens fontanus,πιστευω θα φαινοταν πολυ ωραιο. ΥΓ Νικο,στη Ροδο μενεις η κανω λαθος? Δεν ξαναβαζω μοςς σε αυτο, το ενυδρειο... Ναι Ροδο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Νοεμβρίου 2013 #205 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Ενταξει,το fissidens fontanus δεν ειναι σαν τις αλλες μοςς Παντως οπως και να το κανεις θα βγει σουπερ! Ολα καλα εκει με τις βροχες τωρα?Ειχες προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Νοεμβρίου 2013 Author #206 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Ενταξει,το fissidens fontanus δεν ειναι σαν τις αλλες μοςς Παντως οπως και να το κανεις θα βγει σουπερ! Ολα καλα εκει με τις βροχες τωρα?Ειχες προβληματα? Νομιζεις,,, καποια στιγμη οταν μεγαλωσει αρκετα φευγουν κομμάτακια,,, και γεμιζει πάλι το ενυδρειο , στα γαριδαδικα μου ειναι γεματο κάτω απο τα φυτά. Θα φυγουν τα πολλά δυσκολα, φυτακια, (τα εχω βάλει στα γαριδάδικα ειδη) , για να εχει πιο λιγα φυτα, θα δειξει στην πορεια πια θα μεινουνε, Η βροχη μας την εκανε,εριξε καλά, και δεν υπηρχαν υποδομές, οποτε λογικό ητανε, οτι εγινε. Εγω μια χαρα, αλλα αρκετος κοσμος , επαθε χοντρες ζημιες.,, σπιτια,αυτοκινητα,και οι ανθρωποι που χαθηκανε, Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Νοεμβρίου 2013 #207 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Ξερω πως οτι και να κανεις θα βγει πολυ καλο,οπωτε δεν ανησυχω! Δυστοιχος φιλε,πρεπει να πεθανει κοσμος για να γινουν υποδομες και ειναι λυπηρο ολο αυτο! Θυμαμαι οταν ειμουν φανταρος στη Ροδο,ειχε ριξει τοσο χαλαζι που το ειχε στρωσει λες και ηταν χιονι,δεν το ειχα ξαναδει αυτο το πραγμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 24 Νοεμβρίου 2013 #208 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Μπομπαααααααα θα γίνει! Μου αρέσει παρα πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Νοεμβρίου 2013 #209 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Χαμόςςςςςςς...... Από τις καλύτερες στιγμές του χόμπι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 25 Νοεμβρίου 2013 Author #210 Share 25 Νοεμβρίου 2013 καθαρισε το νερακι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 25 Νοεμβρίου 2013 #211 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Υπέροχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 25 Νοεμβρίου 2013 #212 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Πανεμορφο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Νοεμβρίου 2013 #213 Share 25 Νοεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-111: Για άλλη μια φορά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Νοεμβρίου 2013 #214 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Ωχχχχχχ τι θα δουν παλι τα ματακια μας η ριζα φοβερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #215 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Σιγα σιγά προχωραει, θα γινει και αυτο οπως τα γαριδάδικα... απο φωτισμο εχω αφησει 4 απλές οσραμ, συνολο 156watt για 12 ωρες, απο τα 294watt που ετρεχε πριν . Υπάρχει αναπτυξη, αλλα σιγα σιγά, αν δω και τρεχουν παλι θα αφαιρεσω και αλλες λάμπες. Τα ψάρια τα εδωσα σε ενα φιλο, θα γινει ενα γαριδαδικο με φυτά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Δεκεμβρίου 2013 #216 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 :thaman: Μαγεία!!! μπράβο σου φίλε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2013 #217 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Τα λογια ειναι περιττα οι εικονες μιλανε απο μονες τους Αυτη την φορα τα φυτα θα τα αφηνεις να μεγαλωνουν μεχρι πανω ή θα τα κρατησεις σε αυτο περιπου το υψος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 10 Δεκεμβρίου 2013 #218 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Το μπροστα αριστερα φυτο που ειναι λεπτο και λιγο ψηλο ποιο ειναι;Ελπιζω να καταλαβατε ποιο εννοω.Και ακριβως το απο πισω που εχει φτιαξει θαμνο;Ενταξει οτ και να πουμε για σενα φιλε ειναι περιττο.Εχεις δωσει ηδη εξετασεις σε παλιοτερα concept και πετυχημενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Δεκεμβρίου 2013 #219 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Απλα Τελειο!!!!!! Μπραβο!!!! Αν πας για ενυδρειο του μηνα θα σε ψηφισω δαγκωτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Δεκεμβρίου 2013 #220 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 χα χα χα σίγα μην τον προτείνουμε για ενυδρείο του μήνα.... είναι σίγουρο ότι θα βγει πρώτος !!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Δεκεμβρίου 2013 #221 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Σας το ειπα οτι ειμαι φαν των ανοικτων ενυδρειων; Αν οχι το λεω τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #222 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Προχωράει αργά αργά, γλυτωσα με το κλάδεμα... Αρχιζει σιγα σιγά να σταθεροποιειτε, ειχε ενα κρουσμα μαυρης αλγης, αλλα αρχισε να φευγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Δεκεμβρίου 2013 #223 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Εξαιρετικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Δεκεμβρίου 2013 #224 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Αντε παλι!Τι θα γινει με σενα ρε Νικο.πονεσαν τα ματια μας παλι! Αλλο ενα διαμαντι,μπραβο Νικολα,εξαιρετικη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Δεκεμβρίου 2013 #225 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Πανέμορφο και παλι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος