kostaspelasgos 22 Σεπτεμβρίου 2013 #151 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καταπληκτικο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Σεπτεμβρίου 2013 #152 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τέλειο όπως και τα προηγούμενα που έχεις φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #153 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πιο ωραια τωρα που φουντωσαν τα φυτα και η moss καταπληκτικη Τι moss εχεις βαλει? Τις γαριδες τωρα τις εβαλες? Ακόμα δεν φουντωσαν , ειναι στο σταδιο οπου περνουν φορα.. Απο moss εχει διαφορες μέσα , αναλόγως οποια επικρτατησει, τις μοςς δεν τις εχω δεσει εχουνε πιασει απο μόνες τους. Οι γαριδες εχουνε πάνω απο χρονο μέσα , ειναι ενα στρατός ... οπου ριξω τροφη βλεπει ενα κοκκινο χαλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Σεπτεμβρίου 2013 #154 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για μια ακόμα φορα θα σου εκφράσω τον θαυμασμό μου. Ειναι υπέροχο φίλε!!! Υ.Γ. Στην αριστερή μπροστινή γωνία, τα χαμηλα φυτάκια ποιά ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #155 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα σε κάλυψαν... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 24 Σεπτεμβρίου 2013 #156 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 Νικόλα μπράβο ρε φίλε .δεν υπάρχουν λόγια !!!απλά υπέροχα όλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 24 Σεπτεμβρίου 2013 #157 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα σε κάλυψαν... ??? Είσαι ταλέντο, ευχαριστώ........ σ' έχω φίλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Σεπτεμβρίου 2013 #158 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ όμορφο μπράβο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 9 Οκτωβρίου 2013 Author #159 Share 9 Οκτωβρίου 2013 (edited) Αλλαγές... και προσθηκη και άλλων φυτων , Tonina fluviatilis,Ludwigia inclinata var. verticillata 'Cuba,Utricularia graminifolia και το μινι glosostigma... Το 180αρι δεν τα χωράει ουτε για πλάκα ολα αυτά, 32 διαφορετικά φυτάκια εχει μέσα... Μου φαινεται θα αφαιρέσω και του κορμους... Τωρα δοκιμάζω αλλο τροπο παλι με το co2... συνεχομενο, με ανοιγμα αεραντλιας μετά το κλεισιμο των φωτων... Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2013 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Οκτωβρίου 2013 #160 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Οτι και αν κανεις σ αυτο το ενυδρειο,παραμενει πολυ ομορφο Νικο! Θελω να μου πεις πως θα σου παει το mini gloso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Οκτωβρίου 2013 Author #161 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Θα δειξει οταν πάρει μπροστά... Μου την εδωσε , εβγαλα ολους τους κορμους , δεν ειχε χωρο για νεα φυτάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 14 Οκτωβρίου 2013 #162 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Πςςς τέλειο φίλε Και εμένα μου αρέσει πιο πολύ χωρίς ξύλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 14 Οκτωβρίου 2013 #163 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Τελικά το ενυδρείο με ή χωρίς ξύλα παραμένει απίστευτο !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Οκτωβρίου 2013 #164 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Τελικά το ενυδρείο με ή χωρίς ξύλα παραμένει απίστευτο !!!!!!!!!!!! Πςςς τέλειο φίλε Και εμένα μου αρέσει πιο πολύ χωρίς ξύλα Συμφωνω απολυτως Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Οκτωβρίου 2013 #165 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Τελικα εσυ δεν μπορεις να κατσεις σε ησυχια ετσι? Οτι και να κανεις παραμενει πολυ ομορφο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Οκτωβρίου 2013 Author #166 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Τελικα εσυ δεν μπορεις να κατσεις σε ησυχια ετσι? Οτι και να κανεις παραμενει πολυ ομορφο ενυδρειο! Χχαχα εγω , να το αφήσω σε ησυχία??? Είναι κόλπο για να μην προλαβαίνουν να ριζώνουν τα φυτά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Οκτωβρίου 2013 #167 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Χχαχα εγω , να το αφήσω σε ησυχία??? Είναι κόλπο για να μην προλαβαίνουν να ριζώνουν τα φυτά.. Που να προλαβουν να ριζωσουν τα κακομοιρα αφου τα ενοχλεις συνεχεια! αχαχααχαχαχααχααχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Οκτωβρίου 2013 Author #168 Share 20 Οκτωβρίου 2013 (edited) Ενα update .... Αρχισανε την ανοδο .... Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2013 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Οκτωβρίου 2013 #169 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Αν θα ξανακάνω φυτεμένο θα είσαι ο ηθικός αυτουργός !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Οκτωβρίου 2013 #170 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Αναρωτιεμαι πως θα ειναι οταν μεγαλωσουν περισσοτερο αλλα τι λεω και παλι φανταστικο θα ειναι οπως παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Οκτωβρίου 2013 #171 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Μααααπππππααααααα!!!! Περα απο την πλακα,ειναι πολυ ομορφο και με ομορφα χρωματα.Παντα μου αρεσαν αυτου του ειδους τα ενυδρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Οκτωβρίου 2013 Author #172 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Αν θα ξανακάνω φυτεμένο θα είσαι ο ηθικός αυτουργός !!! Γιαυτό ανεβάζω τις φωτογραφίες, μπας και συγκινηθεί κανείς και κάνει ένα καλό φυτεμένο.. Αναρωτιεμαι πως θα ειναι οταν μεγαλωσουν περισσοτερο αλλα τι λεω και παλι φανταστικο θα ειναι οπως παντα Βάλε φαντασία. εγώ είδη τα εχω στο μυαλό μου... Μααααπππππααααααα!!!! Περα απο την πλακα,ειναι πολυ ομορφο και με ομορφα χρωματα.Παντα μου αρεσαν αυτου του ειδους τα ενυδρεια. Το ξέρω βρε μαπα ειναι .... Έβγαλα τους κορμούς και κέρδισα λίγο χώρο, σε λίγο θα βγάλω και τις πέτρες αν πάρω κάποιο άλλο φυτάκι... Αυτό δεν είναι κάποιο aquascape, απλά προσπαθώ να φέρω στα ίσια τους όλα τα φυτά, αν και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις... Ενα στυλ περιπου dutch... Τώρα βρίσκομαι σε ph 5,8 περίπου, το έχω βάλει συνεχόμενο, εχω κλείσει ένα ζευγάρι t5 , τώρα είμαι στα 216 watt, πριν ημουν 294 watt, λιγη οικονομία, και λιγότερο κλάδεμα. Εχω αλλάξει και την αλλαγή νερού, μόνο όσμωση με χρήση seachem equilibrium, για αναιβασμα της gh , τώρα βρίσκομαι περίπου, στα 2kh με 4 gh. Αλλα θέλω να τα χαμηλώσω ακομη μια μονάδα. Αυτην την στιγμη εχει 33 διαφορετικά φυτάκια... Από άλγες , μια μονο cladophora, που και που βγαίνει , και απλά την μαζεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Οκτωβρίου 2013 #173 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Γιαυτό ανεβάζω τις φωτογραφίες, μπας και συγκινηθεί κανείς και κάνει ένα καλό φυτεμένο.. Αύριο παραλαμβάνω 2κιλο co2 .... Μακάρι να δω έστω και μια από τις φυσαλίδες του pearling που βλέπουμε στις φωτογραφίες. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Οκτωβρίου 2013 #174 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Νικο μ αρεσουν τα ενυδρεια σε Ολλανδικο στιλ! Σε λιγο βλεπω να βγαζεις και το χαλικι για να κερδισεις χωρο ΕΙναι το ενυδρειο που εχεις το mini glosso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Οκτωβρίου 2013 Author #175 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Και εγω σε αυτά κατέληξα, τα aquascape δυστηχως εχουν λιγα φυτάκια... χαχα λες ε? Εγω βλέπω να βάζω και αλλες βεντουζες στα τζάμια... Μιννι γλοσο ... Το εχω και σε αυτο , σε αλλα 2 γαριδάδικα και σε emersed...back up στο back up... Σε αυτο Στις κιτρινες και στι μπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος