dpap 28 Μαίου 2013 #126 Share 28 Μαίου 2013 Εγώ νομίζω ότι είναι photoshop.... Καταπληκτικό αποτέλεσμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 13 Ιουνίου 2013 Author #127 Share 13 Ιουνίου 2013 update ,απο το αποτομο κλαδεμα και τις μετακινησεις φυτών πεταχτηκε bba , δεν φανταζεσται πόσο γρηγορα αναπτυσότανε κατω απο αυτον τον φωτισμό.Με χρηση οξυζενε και excel περιοριστηκε.Προσθεθηκε αλλο ενα εξωτερικο κρεμαστό φιλτρο για καλυτερη ανατάραξη της επιφάνειας.Pearling Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Ιουνίου 2013 #128 Share 13 Ιουνίου 2013 με λιγα λογια ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΟΟΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Ιουνίου 2013 #129 Share 13 Ιουνίου 2013 Νικο το ενυδρειο σου ειναι στολιδι!Ο τροπος που εχεις βαλει τα φυτα αλλα και οπως τα εχεις κλαδεψει δινουν ενα παρα πολυ καλο αποτελεσμα!Μπραβο,πολυ προσεγμενο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 1 Ιουλίου 2013 Author #130 Share 1 Ιουλίου 2013 Να σται καλα παιδια, παλι ψιλοαλλαγέςΗ μαυρη αλγη μας εγκαταληψε την πρωτη εβδομαδα που εμφανιστηκε τωρα πλεον ουτε ιχνος...Θα δοκιμάσω καινουριο γρασσιδάκι , ELATINE TRIANDRA το εχει δοκιμάσει κανεις ?Το πιο πιθανο ειναι να μην παει καλά λογω θερμοκρασιας θελει 24 ... θα δειξει , εφυγε το γλοσο και μπηκε Utricularia graminifolia .Μειωσα ακομη λιγο τις σκληροτητες και κατευθια ανοιξε η ROTALA WALLICHII, επομενος στοχος Tonina fluviatilis και LUDWIGIA INCLINATA VAR. VERTICILLATA 'PANTANAL' και νομιζω πως εχω καλυψει τα δυσκολα φυτάΠαρτε μερικές φωτος....Πλεον θα τα κρατησω χαμηλά τα φυτά.. μου φαινεται ωραιοτερο ασε που εχουν χωρο και τα ψαρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιουλίου 2013 #131 Share 1 Ιουλίου 2013 Ενα γρασιδακι του ειδους elatine,το elatine hydropiper το εψαχνα και εγω με τον Χρηστο για να το δοκιμασουμε.Το βρηκαμε απο ebay το οποιο και αγορασε ο Χρηστος.Το φυτο ηρθε πολυ χαλια απο Πολωνια αν θυμαμαι καλα και τελικα δεν καταφεραμε να το δοκιμασουμε.Τωρα για το συγκεκριμενο δεν ξερω πολλα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Ιουλίου 2013 Author #132 Share 11 Ιουλίου 2013 Ενα γρασιδακι του ειδους elatine,το elatine hydropiper το εψαχνα και εγω με τον Χρηστο για να το δοκιμασουμε.Το βρηκαμε απο ebay το οποιο και αγορασε ο Χρηστος.Το φυτο ηρθε πολυ χαλια απο Πολωνια αν θυμαμαι καλα και τελικα δεν καταφεραμε να το δοκιμασουμε.Τωρα για το συγκεκριμενο δεν ξερω πολλα πραγματα. Καποια στιγμη θα το βρώ και εγώ , το ψαχνω ειναι σαν μικρό γλόσο~ Η ELATINE TRIANDRA παει πολύ καλά , παρα τις θερμοκρασιες που πιάνει το ενυδρειο. Παλι τα φυτακια πάνε καλα με τοση αναταραξη που εχει στην επιφανεια , και την θερμοκρασια να πιανει τους 28.... Παμε λιγο pearling ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 11 Ιουλίου 2013 #133 Share 11 Ιουλίου 2013 (edited) Τελειο το ενυδρειο σου φιλε μου!!! Έγινε επεξεργασία 11 Ιουλίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιουλίου 2013 #134 Share 11 Ιουλίου 2013 Πανεμορφο και με τα φυτα χαμηλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Ιουλίου 2013 #135 Share 11 Ιουλίου 2013 Τουμπανο εχει γινει Νικο,τα παει παρα πολυ καλα! Το φυτακι εμεις το βρικαμε απο ebay αλλα ο τυπος που το εστειλε ηταν ασχετος οπως φανικε και το πακεταρισμα ηταν χαλια με αποτελεσμα το φυτο να ερθει στον Χρηστο σε αθλια κατασταση και δεν καταφερε να το σωσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 11 Ιουλίου 2013 #136 Share 11 Ιουλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 25 Ιουλίου 2013 Author #137 Share 25 Ιουλίου 2013 Παλι αλλαγές .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Ιουλίου 2013 #138 Share 25 Ιουλίου 2013 Οτι αλλαγες και αν κανεις παλι φανταστικο θα ειναι μια ερωτηση αυτα που ''επιπλεουν'' τι ειναι και πως το εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιουλίου 2013 #139 Share 25 Ιουλίου 2013 τέλειο!!!! ένα απο τα καλύτερα που παίζουν εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 31 Ιουλίου 2013 #140 Share 31 Ιουλίου 2013 Οτι αλλαγες και αν κανεις παλι φανταστικο θα ειναι μια ερωτηση αυτα που ''επιπλεουν'' τι ειναι και πως το εκανες? αυτό ήθελα να τον ρωτήσω κι εγώ... από το λίγο που μπορώ να διακρίνω, κάποια πατεντούλα θα πρέπει να έχει κάνει με κάποιο mini διαχυτήρα ή με κάποια βεντούζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 19 Αυγούστου 2013 Author #141 Share 19 Αυγούστου 2013 αυτό ήθελα να τον ρωτήσω κι εγώ... από το λίγο που μπορώ να διακρίνω, κάποια πατεντούλα θα πρέπει να έχει κάνει με κάποιο mini διαχυτήρα ή με κάποια βεντούζα Δεν επιπλέουν , σε βεντούζες επάνω είναι υαλοβάμβακας με cuba. Το ωραίο σε αυτό το στυλ, είναι ότι αλλάζει συχνά η εμφάνιση του ενυδρείου, μετακινώντας φυτά η προσθέτοντας hardscape και δεν το βαριέσαι. Αν και δεν είναι στα πολύ καλά του , λόγο ζέστης και χρήσης ανεμιστήρων ... Εμφανίζονται σποραδικά πάλι bba ,αλλά την εχω υπο έλεγχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Αυγούστου 2013 #142 Share 19 Αυγούστου 2013 Τι έχεις κάνει ρε άνθρωπε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 20 Αυγούστου 2013 #143 Share 20 Αυγούστου 2013 Φίλε απλά τέλειο!!! Λίγη τέχνη επιμονή και υπομονή και ΜΠΟΥΜ ηδού το αποτέλεσμα μπράβο!!! Ποτε ειπαμε κλαδευεις?????????????????? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2013 #144 Share 20 Αυγούστου 2013 Φαντασου να μην ειχε και τη ζεστη δηλαδη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 5 Σεπτεμβρίου 2013 Author #145 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το καθάρισα ... (και αυτό)Καθαρισα το υπόστρωμα και ψιλοάλλαξα το το aquascape ...Τωρα που επαισε η ζέστη ειναι εμφανη η διαφορα στην αναπτυξη ...Θα γλιτώσω για αρκετό καιρό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Σεπτεμβρίου 2013 #146 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σουπερ το ενυδρειο Νικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 5 Σεπτεμβρίου 2013 #147 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να πώ!! Είσαι καλλιτέχνης. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Σεπτεμβρίου 2013 #148 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Το καθάρισα ... (και αυτό) Καθαρισα το υπόστρωμα και ψιλοάλλαξα το το aquascape ... Τωρα που επαισε η ζέστη ειναι εμφανη η διαφορα στην αναπτυξη ... Θα γλιτώσω για αρκετό καιρό.. Αρχηγέ έγραψες γι ακόμα μια φορά!! :bowdown: Να σε ρωτήσω.... στο κόκκινο φυτό πάνω αριστερά τι έκανες, το φύτεψες στο ξύλο και πως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Σεπτεμβρίου 2013 Author #149 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχηγέ έγραψες γι ακόμα μια φορά!! :bowdown: Να σε ρωτήσω.... στο κόκκινο φυτό πάνω αριστερά τι έκανες, το φύτεψες στο ξύλο και πως?? χαχα κόλπα.... ολα τα πισω δεν ειναι στο υπόστρωμα... Επιτελους επεσε η θερμοκρασία... και καυτευθεια πηρανε μπροστά... Μερικές φωτος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Σεπτεμβρίου 2013 #150 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Πιο ωραια τωρα που φουντωσαν τα φυτα και η moss καταπληκτικη Τι moss εχεις βαλει? Τις γαριδες τωρα τις εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος