ataktoulis 19 Ιανουαρίου 2013 Author #51 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Σούπερ! Θα βγάλω εντελώς το λαστιχάκι λοιπόν όλο το 24ωρο και θα βάλω με χρονοδιακόπτη την αεραντλία 6-7 ώρες για να μην έχω και προβλήματα με άλγες κλπ.. Συμφωνείτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 19 Ιανουαρίου 2013 #52 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Εαν εχεις καλη αναταραξη δεν χρειαζεται ουτε το σωληνακι(συστημα ventouri) ουτε η αεραντλια.Η αεραντλια χρειαζεται οταν κανεις θεραπεια με φαρμακο στο ενυδρειο,βοηθα λιγο με τις ζεστες το καλοκαιρι κ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 20 Ιανουαρίου 2013 Author #53 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Ανατάραξη έχω πολύ καλή μιας και από τη μία πλευρά είναι το ένα φίλτρο και από την άλλη το άλλο. Φυσαλλίδες δεν έχω χωρίς το σωληνάκι, αλλά από ανατάραξη.. Τσουνάμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 21 Ιανουαρίου 2013 Author #54 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Τόση ανατάραξη είναι καλά; IMG_0582.MOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος