Akridas66 9 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον εφοσον αναβαθμυσα τον φωτισμο μου απ΄ τα 24 στα 69 βατ και εβαλα και διαχυτη diy co2 κει φυσικα Προσθεσα και καινουργια φυτα, λρω να το τραβηξω λιγο ακομα αμα με περνει με καποιο γκαζονακι...αλλα το θεμα ειναι πιο παει στο χαλικακι που εχω χωρις υποστρωμα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Εγω θα δοκιμαζα marsilea,αν την βρεις πουθενα,αλλιως echinodorus tenelus,νομιζω οτι ειναι τα πιο ευκολα γρασιδια που μπορεις να τα εχεις χωρις υποστρωμα. Καποιοι χομπιστες εδω στο φορουμ εχουν κρατησει και κουμπα χωρις υποστρωμα αλλα και eleocharis parvula.Παντως για κατι τετοιο πιστευω οτι θελεις ενα ενυδρειο το οποιο να τρεχει τουλαχιστον 6 μηνες,μη πω και παραπανω,ωστε τα οργανικα που μαζευονται στο χαλικακι να στο εχουν κανει σαν υποστρωμα,οπωτε χρειαζεσαι κατα τη γνωμη μου ενα αρκετα ωριμο βυθο. Παντως εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα marsilea η echinodorus tenelus η καποιο ειδος lilaeopsis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 9 Νοεμβρίου 2012 (edited) Και εγω διαβαζωντας εφτασα να πιστευω οτι το εχυνοδωρο ειναι ισως η καλητερη επιλογη μου... Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2012 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 9 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 9 Νοεμβρίου 2012 +1 στο echinodorus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 9 Νοεμβρίου 2012 (edited) Ωραιααα...τωρα ομω πρεπει να βρω κι ολας...Αντωνη εσυ τι ποσοτητα θα παρεις απ τον Μουρατ;;; Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2012 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Σε πρώτη φάση βάλε τενέλους και μετά όταν μαζέψει το ενυδρείο ιζήματα βάλε χαλαρά αυτά που σου λέει ο Ρασταμαν, εγώ τα έχω και τα δυο φυτά που λέει o Ράστα και πάνε μια χαρά αρκεί να έχεις μπόλικο co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Co2 εχω diy σε 2 μπουκαλια 1,5λιτρων με το σκεπτικο της αρκετης ποσοτητας αλλα και για την αλλαγη μειγματος εναλαξ...απλα πρεπει να το βρω καπου το φυτο....χχμμμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 9 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Στην τελευτεα παραλαβει που ειχε κανει το water inn ειχε αλλα τωρα δεν ξερω αν θα εχει και σε αυτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Νοεμβρίου 2012 Author #9 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Βασικα με εξυπηρετη παρα πολυ περιοχες ανατολικη αττικη(μεσογεια) γιατι αν παω τοσο μακρυα θα το πληρωσω χρυσαφη,για αυτο λεω με παραπονο το που θα βρω,τα υπολοιπα φυτα τα βρηκα απο σποντα και ετυχε να ειναι αυτα που ηθελα,αλλα απο 'κει και περα πρεπει να ψαχτω εδω τριγυρο γιατι για 10-15 ευρω το φυτο και βενζηνα και ωρα με την δουλεια που κανω....κουκουρουκου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Εχε υπομονη και ολο και καπου θα τα πετυχεις,κοιτα και τις αγγελιες μας γιατι κατα καιρους εχω δει παιδια να δινουν τενελους.Βεβαια να πω την αληθεια μου εγω θα εψαχνα και για μαρσιλεα που ειναι πολυ ομορφο φυτο και μενει και κοντο.Εχε το και αυτο στο μυαλο σου και αν το δεις πουθενα χτυπα το (αυτο ειναι πιο σπανιο φυτο να το βρεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 10 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Εδώ mourat περιμένω να μου απανττήσει ... θα κάνω 4-5 φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος