Jump to content

Νεα Σειρα Του Nat Geo Wild Για Ενυδρεια!!!!!

Recommended Posts

FishTankKings_Blog_610x110.jpg

η σειρα λεγεται "fish tank kings" και στην Ελλαδα θα προβληθει σαν "κατασκευαστες ενυδρειων"! αρχιζει την κυριακη 11/11 και ολοι οι τυχεροι που εχουν nova θα το απολαυσουν!!

οσοι δεν εχουν nova εχω βρει ενα καναλι στο youtube που εχει απ'οτι καταλαβα την 1η και μοναδικη σεζον! απ'οτι διαβασα σε μια αλλη σελιδα ερχεται και 2η σεζον το 2013!

η σειρα εξελίσσεται στην αμερικη(που αλλου?) και η σειρα ξεκιναει φτιαχνοντας 2 ενυδρεια 6,5 μετρων στο σταδιο μπειζμπολ των Μαρλινς! σιγουρα θα εχει πολυ ενδιαφερον!!!!!!

απ'οτι καταλαβα στο youtube δεν ειναι ολοκληρα επεισοδια! εγω ηδη αρχισα να τα κατεβαζω!!!! :ballistic:

Εγώ έχω nova!!

Συντονίζομαι και περιμενωωωωωωωω!

Εδω ειναι μαζεμενα, αλλα δυστηχως ειναι 3λεπτα βιντεακια, δηλαδη ποιο πολυ για να παρουμε μια γεύση........

κατεβασε τα και στειλε τα σε εμας :P Ωρα για :shiftyph34r: :shiftyph34r:

παιδια μεχρι τωρα εχει 6 επεισοδια και δεν τελειωσε η σεζον!!! διαρκουν περιπου 45 λεπτα!

απλα κατεβαστε τα!!(long live the pirates!!!!) :D

Παιδιά το έχει και στο OTE TV πάντως, εγώ λέω να περιμένω να το δω εκεί με την ησυχία μου ξάπλα στον καναπέ! Την γυναίκα να δω πως θα πείσω.... :bigemo_harabe_net-75: Είναι μέχρι να στήσω το δικό μας ενυδρείο να αρεστεί και εκείνη λιγάκι :-p

Εγώ θα πάω στο καφενείο με τσαμπουκά και θα τους βάλω να το γράψουν :P

Εγώ θα πάω στο καφενείο με τσαμπουκά και θα τους βάλω να το γράψουν :P

ωραία ιδέα να μαζευτούμε για καφέ σε ένα καφέ και να το δούμε παρέα

(ο κάθε ένας με την παρέα του)

μόνο να μην παίζει ο ΠΑΟΚ την ίδια ώρα

Έγινε επεξεργασία - bababrilios

για να ξενερωσετε λιγο οι θαλασσινοι, να ξερετε οτι δουλευουν πολυ ψεύτικο κοράλλι! κατα τ'αλλα μεχρι τωρα (3ο επεισοδιο) εχουν κανει τρελα πραγματα, μεχρι και νεο ειδος ψαριου βρηκαν για να το βαλουν σε ενυδρειο πελατη!!

• 1 month later...

Υπάρχει και άλλη μια σειρά του Animal Planet που ονομάζεται TANKED. Έχει 3 σεζόν , και είναι κατα την αποψη μου πιό συμπαθητική απο την Τank Kings.... αν και στις δύο παίζει πολλή αμερικανιά και ψεύτικα κοράλλια καθώς ίσως και κακοί συνδιασμοί ψαριών . Πάντως όντως οι άνθρωποι φτιάχνουν τέρατα και κάποια πολύ εντυπωσιακά πράματα!! :)

ρε παιδια τι τυχεροι που ειναι στην αμερικη!!!! ειδατε πετ σοπ που εχουν?

Καλά εάν δεις την σειρά...θα καταλάβεις. Η απόλυτη διαπίστωση της πλαστικούρας και των διακοσμητικών. Όσο για τα πετσοπ....respect... ότι θες, κα ιόποτε το θες. Και από τιμές........άστα για να κλαίμε εμείς εδώ κάτω......

συμφωνω οτι τo TANKED ειναι λιγο καλυτερο... το αλλο σαν σαπουνοπερα πηγαν να το κανουν! πιο πολυ ωρα εδειχναν αν μαλωνουν ή οχι τα αφεντικα παρα τις κατασκευες! ασε που δεν ειπαν ουτε κουβεντα για την φιλτρανση!!!

αξιζει να τα δεις βεβαιa για τις κατασκευες, τις ψαρουκλες και φυσικα οπως ειπατε, τις ΤΡΕΛΕΣ εγκαταστασεις των pet shop!!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...