Akridas66 8 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα στα παιδια!στην προσπαθεια μου για ενα ομορφο ενυδρειο με μπολικα ωραια φυτα,βρεθηκα σε μια μικρη δυσκολια και θα ηθελα τις γνωμες και τις συμβουλες σας.... Αυτα τα 2 φυτα τα φυτεβω ή τα δενω σε πετρα/ξυλο... Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Pogostemon φυτευεις κανονικα! Μιcrosorum δενεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Το πρωτο το φυτευεις και το δευτερο το δενεις πανω σε ξυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 8 Νοεμβρίου 2012 (edited) το πρωτο το φυτευεις κανονικα το δευτερο το δενεις σε πετρα η ξυλο.Φτου!μεχρι να γραψω με προλαβατε Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Και πειτε μου ρε παιδια,εσεις που και ειστε γρηγοροι,πως το φυτεβω το pogostemon γιατι επιπλεει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Συγνωμη που μου βγεινουν μια μια οι αποριες αλλα το σαίτ της tropica δε τα λεει αναλυτικα...το microsorum εχει προβλημα με το φως οπως οι ανουμπια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Λοφικα απο οτι καταλαβα δεν εχει ριζες και το φυτευεις και φευγει ετσι? Φυτεψε πιο βαθια μεχρι να κατσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Συγνωμη που μου βγεινουν μια μια οι αποριες αλλα το σαίτ της tropica δε τα λεει αναλυτικα...το microsorum εχει προβλημα με το φως οπως οι ανουμπια; τα ιδια ακριβως με την ανουμπια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Νοεμβρίου 2012 Author #9 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Εχει κοντες ριζες γιατι καποιες κοπικα στην προσπαθεια να βλαλω τον πετροβαμβακα....αμα βαλω ενα βοτσαλο,απο αυτα που εχω μεσα στο ενυδρειο,πανω του να εχει βαλω να καθεται μεχρι να ριζοσει,εχω καποιο προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Αμα το βαλεις ετσι ωστε να μην ταλαιπωρει το φυτο δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Νοεμβρίου 2012 Author #11 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Ωραια,θα τα φτιαξω μολις γυρησω σπιτι...ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Ωραια,θα τα φτιαξω μολις γυρησω σπιτι...ευχαριστω!!! :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος