johnb 7 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Αυτες τις μερες παρατηρω οτι οι χελωνες μου κανουν αυτο με τα μπροστινα ποδαρακια τα βαζουν στο προσωπο του αλλου και τα τρεμοπαιζουν...το κανουν αρκτες φορες...εδω και 2 εβδομαδες περιπου....τι ακριβως ειναι???ειχα ακουσει για διαδικασια αναπαραγωγης η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεωργια12 7 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2012 κι εγω αυτη την εντυπωση εχω. καπου το διαβασα...ποσα χρονια τις εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 7 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 7 Νοεμβρίου 2012 πλ καλη ερωτηση ...ακουμε λιγο...αν ι μια απο της 2 εχει μεγαλα νυχια κ ουρα τοτε ειναι η αρσενικη μπορεις να ανεβασεις φοτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 7 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 7 Νοεμβρίου 2012 ειναι αυτες... ειναι 5-6 χρονων...! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Στα αρθρα για τις χελωνες εδω μεσα εχεις διαβασει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 7 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Αυτες τις μερες παρατηρω οτι οι χελωνες μου κανουν αυτο με τα μπροστινα ποδαρακια τα βαζουν στο προσωπο του αλλου και τα τρεμοπαιζουν...το κανουν αρκτες φορες...εδω και 2 εβδομαδες περιπου....τι ακριβως ειναι???ειχα ακουσει για διαδικασια αναπαραγωγης η κανω λαθος? αυτο ειναι το καμακι-καλεσμα του αρσενικου στην θυληκια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 8 Νοεμβρίου 2012 αυτο ειναι το καμακι-καλεσμα του αρσενικου στην θυληκια!! Ετσι είναι!!! Για 5 χρονών μικρές μου φαίνονται πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος