Jump to content

Θέλω Να Σας Δείξω Και Εγώ Κάποιες Απο Τις Φάσεις Του Ενυδρείου Μου

Αργύρης Π

Recommended Posts

Μπράβο φίλε.Πολύ καλή δουλειά. Και "γομαράκια τα ψάρια σου".!!!!!!!!!!!

Το ph της βρύσης όταν το είχα μετρήσει ήταν περίπου 7,κάτι μετά από αλλαγή το ενυδρείο έχει 7 παρά κάτι ψιλά και πριν την αλλαγή 6,5 δηλαδή εχω μια διακύμανση της τάξης του 0,5 στο ph τον λόγο δεν τον ξέρω ίσως οι ρίζες ίσως κάτι άλλο .

Πάντως από την στιγμή που δεν εχω προβλήματα δεν με απασχολεί όλα τα ψάρια τρώνε σαν βόδια και εχω και 2 ζευγάρια που γεννανε συνέχεια εδώ και 5-6 εβδομάδες .

Περιμένω να πάρω γεννιστρα για να χαρώ τα μικρα γιατί μόλις σκάνε τα αυγά μετά από 3-4 μέρες δεν υπάρχει τίποτα.

Μόνον έτσι μπορείς να κάνεις κάτι. Και μένα έχουνε γεννήσει 3 ζευγάρια πολλές φορές αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να στήσω γεννήτρα για να εκκολαφθούν και να μεγαλώσουν τα μικρά. Έτσι τα αφήνω με ένα μικρό φως στην τύχη τους, και σε 2-3 μέρες έχουν εξαφανιστεί. :-(

Για γεννήστρα δες -αν σε βολεύουν-και τα ενυδρεία που έχει ο Νιντάλ απο τον διαγωνισμό, και τα δίνει σε συμβολική τιμή.

Έγινε επεξεργασία - KokkinosK

Πολύ όμορφο φίλε, μπράβο σου!!! Μου αρέσει το παλιό version με τις ρίζες..!!

Έγινε επεξεργασία - ch_kyriakos

• 4 weeks later...

Λόγο προβλήματος στο pc δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό προς το παρόν θέλω να σας πω ότι πρόσθεσα ένα πολύ όμορφο ψάρι ένα farlowella acus . Είμαι πολύ χαρούμενος που το βρήκα και μάλιστα σε καλή τιμή .

Είναι πανέμορφο.

Και θέλω να ακούσω και τι γνώμη έχετε για το ότι θέλω να βάλω και 3 σκαλαρακια . Βέβαια θα αλλάξει κάπως και η διακόσμηση αν το κάνω τελεικα .

• 5 weeks later...

Επιτέλους βρήκα ρίζες που να μου αρέσουν θα μπούνε σύντομα μέσα και θα ανέβουν φώτο για να κάνουμε κουβέντα !

Επίσης ξεκινάει και η γεννίστρα από μέρα σε μέρα!

Επιτέλους βρήκα ρίζες που να μου αρέσουν θα μπούνε σύντομα μέσα και θα ανέβουν φώτο για να κάνουμε κουβέντα !

Επίσης ξεκινάει και η γεννίστρα από μέρα σε μέρα!

Η γεννήστρα που στήθηκε σήμερα με την βοήθεια του φίλου και νέου μέλους του forum zaf, ακούω απόψεις είναι 100 λίτρα και έχω βάλει ένα 2213 full βιολογικό με χαμηλωμένη την ροή !

Επίσης να πω και ένα πείραμα που έκανα μεταφέροντας τις είδη υπάρχουσες ουρίτσες από το main tank του ζευγαριού με ένα ποτήρι και 90% παλιό νερό και 10% φρέσκο .

Οι γονείς δεν κατάλαβαν τίποτα ! Και αμέσως άρχισαν να μαζεύουν τα αποκολλημένα ψαράκια !

post-49005-0-48395200-1358342765_thumb.jpg

post-49005-0-19017800-1358342790_thumb.jpg

διαστασεις?

απλα εγω θα εβαφα εξωτερικα καποιο ανοιχτο γαλαζιο χρωμα τις 2 πλαινες κ την πισω πλευρα!!.ισως κ με dow για θερμομωνοση

ισως κ ενα αεροφιλτρο!

Έγινε επεξεργασία - buelligan75

Όλα θα γίνουν αλλά σε λίγες μέρες λόγο οικονομικών στενοτήτων, αερόφιλτρο δεν θα μπει γιατί είδη μπήκε αεραντλία !

Δεν νομίζω να έχω θέμα φίλτρανσης με το 2213!

Συγνώμη για τα πολλά post αλλά μία εδω μία στην γεννήστρα έχω βραχυκυκλώσει 60χ40χ45

Οκ αργυρη!!

το βαψιμο θα βοηθησει στο στρεςς των ψαριων!!

υγ.ειναι καπιο απο τα ψαρια του θανου?(mod)

γειά σου Αργύρη με τις ψαρούκλες σου :D εύχομαι και ολοκληρωμένες γέννες σύντομα :thumbup:

Όχι γιατί την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτα είχαν μικρά αν πάνε όλα καλά θα γίνουν 2 οι γεννήστρες στο άμεσο μέλλον !

Τα ψάρια του mod πάντως είναι τρομερά θα ανεβάσω καμία καλή φώτο αν τα καταφέρω !

Αυτές είναι από παλαιότερη γέννα ! Στην φώτο με τα αυγά είναι το θηλυκό !

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση για αυτά τα υπέροχα ψάρια , είναι και ένα ακόμα αλλά δεν έχω φώτο και τώρα δεν μπορώ να βγάλω !

post-49005-0-70703500-1358349415_thumb.jpg

post-49005-0-60865800-1358349470_thumb.jpg

post-49005-0-19549100-1358349478_thumb.jpg

με το καλο φιλε να μεγαλωσεις και τα μικρα!!!να τα χαιρεσαι τα καμαρια,,,,ο αρσενικος φοβος και τρομος,και οσο παει και μεγαλωνει!!!οταν τον πηρα περιπου 4 εκατοστα εριχνε ξυλο στα υπολοιπα 40 μικρα που ηταν μαζι του,,,,,,τετοιο τσαμπουκα χαρακτηρα ουτε σε πιρανια που ειχα δεν ειχα δει,,,,μιλαμε μασαει σιδερα!!!!

συνεχισε την καλη δουλεια!!!!

με το καλο φιλε να μεγαλωσεις και τα μικρα!!!να τα χαιρεσαι τα καμαρια,,,,ο αρσενικος φοβος και τρομος,και οσο παει και μεγαλωνει!!!οταν τον πηρα περιπου 4 εκατοστα εριχνε ξυλο στα υπολοιπα 40 μικρα που ηταν μαζι του,,,,,,τετοιο τσαμπουκα χαρακτηρα ουτε σε πιρανια που ειχα δεν ειχα δει,,,,μιλαμε μασαει σιδερα!!!!

συνεχισε την καλη δουλεια!!!!

Ας βρω και δεύτερη γεννήστρα και θα προσπαθήσω να κάνω πολλά μικρά ειδικά από το ζευγάρι που μου βγήκε με τα 2 μπλε να βγουν κουκλιά

• 4 weeks later...

Να κάποιες νέες φώτο μετά την προσθήκη ριζών !
Υ.Γ. Δεν είναι η τελική του μορφή αλλά είναι μια ιδέα της !

post-49005-0-12174200-1360699490_thumb.jpg

post-49005-0-77837800-1360699509_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...