Jump to content

Πρόβλημα Με Eheim Professional Ii 2026

x-nos

Recommended Posts

Το φίλτρο έμεινε γεμάτο νερό ξεχασμένο για 3 χρόνια και αφού το καθάρισα και πήγα να το βάλω ξανά σε λειτουργία χάνει νερά από την ένωση της κεφαλής με τον κάδο όχι όμως όταν δουλεύει τόσο όσο όταν το σβήσεις. Είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα ποτέ; Πιστεύω πως φταίει ή φλάντζα

φλάτζα είναι φίλε μου το έχω πάθει και εγω με το ιδιο φίλτρο.

Ευχαριστώ φίλε μου. Πόσο την πλήρωσες;

Ναι λογικά ειναι η φλατζα....τσέκαρες αν εχει πουθενά στραβωπατησει?Αλλιως θέλει αλλαγή!

χρηστο παρε τη φλαντζα και πανε επι της γιαννιτσων 100 μετρα πριν το τερμα σε μαγαζι με τσιμουχες να την αλλαξεις σχεδον τσαμπα.

δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο αν και το κοίταξα. Μάλλον για αλλαγή πάω

χρηστο παρε τη φλαντζα και πανε επι της γιαννιτσων 100 μετρα πριν το τερμα σε μαγαζι με τσιμουχες να την αλλαξεις σχεδον τσαμπα.

Γίνεται αυτό Κώστα; Η φλάντζα είναι τετραγωνισμένη όχι στρόγγυλη σαν τσιμούχα. Το ίδιο και η κεφαλή του φίλτρου

αν ειναι λαστιχενια,ισως και να τα βρεις.

Είναι αλλά δεν το σχήμα της είναι ακανόνιστο δεν είναι τελείως τετράγωνο το μονοπάτι που περνάει

παίζει να υπάρχει πρόβλημα που έχω χάσει την μπίλια που δείχνει την ένταση της ροής ή δεν παίζει ρόλο; Ξέρω ότι είναι εκεί για να δείχνει αλλά μήπως όταν σβήνει το φίλτρο κλίνει και την είσοδο του νερού προς αυτό;

Την φλάντζα της κεφαλής αν είναι τετράγωνη δεν θα την βρεις στον Κετσετζίδη (στην Γιαννιτσών που λέει ο Κώστας).

Παρήγγειλε την στον Petcumulus.

Πριν όμως κάνεις κάτι,πασάλειψε την με βαζελίνη (καθαρή) και ίσως ζωντανέψει η ελαστικότητα της :)

παίζει να υπάρχει πρόβλημα που έχω χάσει την μπίλια που δείχνει την ένταση της ροής ή δεν παίζει ρόλο; Ξέρω ότι είναι εκεί για να δείχνει αλλά μήπως όταν σβήνει το φίλτρο κλίνει και την είσοδο του νερού προς αυτό;

την μπίλια εγω την εχω βγάλει. είναι σίγουρα φλάτζα και σου χάνει πιο πολυ οταν το κλεισεις. κοιτα και τα μικρά στρογγυλά κολιεδάκια που έχουν το πάνω πάνω καλαθάκι μήπως εχει ξεραθεί και αυτό και εαν έχει αλλαξε το (μόνο το πάνω). φλάτζα νομιζω οτι είναι καλυτερα να βάλεις την δικιά του

...κι όλα τα παραπάνω, αν πράγματι η διαρροή είναι απο το σημείο που λες.

Γιατί αυτά τα φίλτρα είχαν πρόβλημα με την φλάντζα του priming button (καλύτερα να μη το πατάς ποτέ) και το νερό έβγαινε απο το σημείο που βγαίνει το καλώδιο (μάζευε εκεί μέσα το νερό). Πρόσεξε το, κι αν είναι αυτό υπάρχει άλλη διαδικασία.

...κι όλα τα παραπάνω, αν πράγματι η διαρροή είναι απο το σημείο που λες.

Γιατί αυτά τα φίλτρα είχαν πρόβλημα με την φλάντζα του priming button (καλύτερα να μη το πατάς ποτέ) και το νερό έβγαινε απο το σημείο που βγαίνει το καλώδιο (μάζευε εκεί μέσα το νερό). Πρόσεξε το, κι αν είναι αυτό υπάρχει άλλη διαδικασία.

:bigemo_harabe_net-64:

ευχαριστώ πολύ παιδιά.... από ότι φαίνεται θα φάμε λούκι με το φιλτράκι. Και η eheim δεν είναι και καμιά φθηνή εταιρεία ακόμα και στα ανταλλακτικά της μας πιάνει καλά

γιατι ποσο παει η φλατζα?

γιατι ποσο παει η φλατζα?

κάτι έμαθα για 14€...

1χαρα.προσπαθεια να αναστησεις φιλτρο των ποσων ευρω...;

Δεν θυμάμαι ακριβώς έχει πολλά χρόνια που το πήρα από το aquaristic αλλά ήταν σίγουρα 200+ €

Ε μην κολλας στα 14 η στα 24 τωρα.

όχι δεν κολλάω. Απλά σπάζομαι με το νταβατζιλίκι γιατί έμαθα χθες ότι η αντιπροσωπία της eheim στην Ελλάδα άλλαξε χέρια και έκοψε τις παράλληλες εισαγωγές ενώ παράλληλα αύξησε τις τιμές 10 με 20% σε κάθε προϊόν

Ε τι να κανουμε τωρα; Ποιος μας υπολογιζει για να μας υπολογιζει η εχαιμ και η καθε εχαιμ; Σιγα την αγορα που εχουμε...

Δεν φταίει η Eheim αλλά τα λαμόγια τα δικά μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...