Raven 7 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2012 (edited) http://www.youtube.c...d&v=CJqt9TGGj2g Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2012 - Raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Ομορφα πραγματα! Ευχαριστουμε φιλε Αλεξανδρε για το βιντεακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 7 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Ειναι 2 βιντεο.To 1o δεν ανοιξε, πατηστε στο λινκ για να το δειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Ωχ εγω το πρωτο ειδα.. Κατσε να δω και το δευτερο τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 7 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Πεντακάθαρα νερά.... Θα έπρεπε να πει και τις τιμές του νερου.. Καπου ειχα διαβάσει οτι η αρχική μορφη της ητανε μαυρο χρώμα , και μετά απο γεννεες βγηκε το κόκκινο . Εδω βλέπω οτι υπάρχει και στην φυση η κόκκινη μορφή της.. Ευχαριστουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 7 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 7 Νοεμβρίου 2012 (edited) Νικο, μηπως τις μπερδευεις με τις Bee (Caridina cantonensis) ...αυτες ειναι bumblebee (Caridina venusta). Και μιας και βρηκα ευκαιρια ας σε συγχαρω για την 195η θεση στον IAPLC (σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα). Εκανες πολυ καλη εμφανιση φιλε...ΜΠΡΑΒΟ !! Και στον AGA παλι πηρες πολυ καλα σχολια..Κοιταξε το...κι εκει πριν λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα:http://showcase.aquatic-gardeners.org/2012/show322.html Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2012 - Raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 7 Νοεμβρίου 2012 κατ'αρχην συγχαρητήρια στον Νικο!!! φιλε πραγματικο στολιδι!! raven εκπληκτικα βιντεο!! ευχαριστουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 8 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 8 Νοεμβρίου 2012 πολύ όμορφα πράγματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 8 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Νικο, μηπως τις μπερδευεις με τις Bee (Caridina cantonensis) ...αυτες ειναι bumblebee (Caridina venusta). Και μιας και βρηκα ευκαιρια ας σε συγχαρω για την 195η θεση στον IAPLC (σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα). Εκανες πολυ καλη εμφανιση φιλε...ΜΠΡΑΒΟ !! Και στον AGA παλι πηρες πολυ καλα σχολια..Κοιταξε το...κι εκει πριν λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα:http://showcase.aqua...12/show322.html Ναι λάθος μου... Ευχαριστώ Αλέξανδρε καλά πηγε τελικά. Στον aga το εβαλα μονο και μόνο για τα σχολια... Σε λιγο θα φτιάξω μαλλον κατι άλλο, ακομα δεν ξέρω , το ενυδρειο τωρα εγινε Dutch style με τοσα ειδη που εχω μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος