dpap 7 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 7 Νοεμβρίου 2012 (edited) Μπορείς να σηκώσεις λίγο το μοχλάκι που έχει στην αρχή της εισόδου/εξόδου. Το είχα κάνει κάποια στιγμή που είχα μικρά στο 120άρι. Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2012 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 7 Νοεμβρίου 2012 Author #27 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Μαλιστα, το προβλημα μου ειναι επειδη θα το βαλω να το στρωσω κανα μηνα σε ενα αρκετα μικροτερο ενυδρειο φοβαμαι μην μου το κανει πλυντηριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Νοεμβρίου 2012 #28 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Όταν λες μικρό πόσο μικρό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Νοεμβρίου 2012 Author #29 Share 8 Νοεμβρίου 2012 αν δεν κανω λαθος καμια 80αρια λιτρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Νοεμβρίου 2012 #30 Share 8 Νοεμβρίου 2012 βαλε την εξοδο να βαραει προς ενα τζαμι για να σπαει την ροη! αν εχεις και σπρει μπαρ βαλ'το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Νοεμβρίου 2012 #31 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Θα είναι μόνο του στο 80άρι ή θα τρέχει παράλληλα με άλλο για να πιάσει βιολογία ; Φοβάμαι ότι θα στο κάνει πλυντήριο αν το έχει στο τέρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Νοεμβρίου 2012 #32 Share 8 Νοεμβρίου 2012 δοκιμασε το ετσι και αν δεις οτι ειναι πολυ, μπολιασε το καινουριο με το παλιο οταν στησεις το ενυδρειο και εισαι ετοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Νοεμβρίου 2012 #33 Share 8 Νοεμβρίου 2012 βαλε την εξοδο να βαραει προς ενα τζαμι για να σπαει την ροη! αν εχεις και σπρει μπαρ βαλ'το! δοκιμασε το ετσι και αν δεις οτι ειναι πολυ, μπολιασε το καινουριο με το παλιο οταν στησεις το ενυδρειο και εισαι ετοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Νοεμβρίου 2012 Author #34 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Ασφαλως θα εχω και το παλιο φιλτρο μεσα το καινουργιο θα το βαλω μονο για βιολογια (ξερουμε ποσο καιρο πρεπει να το αφησω?) θα κανω τα πειραματα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trad 8 Νοεμβρίου 2012 #35 Share 8 Νοεμβρίου 2012 (edited) Άστο κανά 20ήμερο. Το 205 που έχω,αν δεν κάνω λάθος,στις οδηγίες χρήσεις λέει ότι πάντα θα πρέπει ο μοχλός που ρυθμίζει την ροή να είναι στο τέρμα. Δεν ξέρω αν το 306 έχει άλλες προδιαγραφές. Επειδή και εγώ ετοιμάζομαι για 250-300 λίτρα αφρικάνικο σκεφτόμουνα όπως και εσύ το 306 γιατί έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από το 405.(και δεν ξέρουμε πόση από το 406) Ένα εσωτερικό φίλτρο σε σημείο του ενυδρείου που θα βοηθά στην ανατάραξη + το 306 θα βγεί στα ίδια χρήματα και έχουμε το ατού της ασφάλειας σε περίπτωση που χαλάσει το εξωτερικό. Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2012 - Trad Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Νοεμβρίου 2012 Author #36 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Οποτε κανα μηνα θα μεινει μεσα, Εχω εσωτερικο το fluval u2 και λεμε να το βαλω και αυτο μεσα απλα εσυ προτεινεις να ειναι στην επιφανεια για αναταραξη και οχι στον πατο οπως σκεφτομουνα εγω Α και με το 205 που εχεισ ευχαριστημενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Νοεμβρίου 2012 #37 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Άστο κανά 20ήμερο. Το 205 που έχω,αν δεν κάνω λάθος,στις οδηγίες χρήσεις λέει ότι πάντα θα πρέπει ο μοχλός που ρυθμίζει την ροή να είναι στο τέρμα. Δεν ξέρω αν το 306 έχει άλλες προδιαγραφές. Επειδή και εγώ ετοιμάζομαι για 250-300 λίτρα αφρικάνικο σκεφτόμουνα όπως και εσύ το 306 γιατί έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από το 405.(και δεν ξέρουμε πόση από το 406) Ένα εσωτερικό φίλτρο σε σημείο του ενυδρείου που θα βοηθά στην ανατάραξη + το 306 θα βγεί στα ίδια χρήματα και έχουμε το ατού της ασφάλειας σε περίπτωση που χαλάσει το εξωτερικό. Από τις οδηγίες : During filtration, you can also use the AquaStop valve lever to regulate water flow, without harming the motor or its components. Το 306 το παραλαμβάνω αύριο , θα σας πω εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Νοεμβρίου 2012 Author #38 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Αντε αντε καλοριζικο!!! εννοειται πως περιμενω εντυπωσεις, αν επιτρεπεται ποσο το πηρες?εγω αν δεν κανω λαθος 95€ το βρισκω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Νοεμβρίου 2012 #39 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Το πήρα 88€ με 2% έκπτωση. Αλλά δεν είμαι Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Νοεμβρίου 2012 Author #40 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Σου εκαναν κ μεγαλη εκπτωση εδω ειναι λιγο ποιο ακριβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trad 9 Νοεμβρίου 2012 #41 Share 9 Νοεμβρίου 2012 (edited) Από τις οδηγίες : During filtration, you can also use the AquaStop valve lever to regulate water flow, without harming the motor or its components. Το 306 το παραλαμβάνω αύριο , θα σας πω εντυπώσεις. Τώρα που διαβάζω τις οδηγίες,λέει ότι για να μειώσουμε την ροή του νερού μπορούμε να σηκώσουμε τον μοχλό στα μέσα της διαδρομής του αλλά όχι υψηλότερα. Το τονίζει ξανά πιο κάτω ότι ποτέ δεν πρέπει να το δουλέψουμε πάνω από την μέση της διαδρομής. Δεν το θυμόμουνα σωστά,οπότε έχει την επιλογή για την ρύθμιση της ροής. Οποτε κανα μηνα θα μεινει μεσα, Εχω εσωτερικο το fluval u2 και λεμε να το βαλω και αυτο μεσα απλα εσυ προτεινεις να ειναι στην επιφανεια για αναταραξη και οχι στον πατο οπως σκεφτομουνα εγω Α και με το 205 που εχεισ ευχαριστημενος? Τα φίλτρα ούτως ή άλλως κοντά στην επιφάνεια βγάζουν το νερό,αλλά μιλούσα γενικά για αντάραξη όχι απαραίτητα στην επιφάνεια. Μπορεί να παίξει και τον ρόλο μιας αντλίας δηλαδή για να μην μένουν νεκρά σημεία στο ενυδρείο. Για τα 120 λίτρα είναι μια χαρά το 205 που έχω. Ειδικά όταν το καθαρίζω η ροή είναι πολυ δυνατή και γενικά δεν μπουκώνει εύκολα. Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2012 - Trad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Νοεμβρίου 2012 #42 Share 9 Νοεμβρίου 2012 @Trad πολύ σωστά τα λές ! Εγώ στο 120άρι είχα το 305 και παίζει να μην του καθάρισα ποτέ τα λάστιχα για όσο το είχα. Υ.Γ. Ηρθε το 306, σε λίγο το στήνω , εξωτερικά δεν έχουν αλλάξει τίποτα σπουδαίο , έχουν προσθέσει λίγο κόκκινο χρωματάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Νοεμβρίου 2012 #43 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Τελικά έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Η σύνδεση των σωλήνων στην κεφαλή φαίνεται πιο στιβαρή και σταθερή. Επίσης η τρόμπα έναρξης είναι απίστευτα δυνατή. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι το 4ο fluval που στήνω αλλά χρειάστηκα κάτω από 10 λεπτά. Σε λίγο ανεβάζω και βιντεάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Νοεμβρίου 2012 #44 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Βίντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 10 Νοεμβρίου 2012 #45 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Πυροβολάει....α ρε Fluval... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 11 Νοεμβρίου 2012 Author #46 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Καλοριζικο!!!! ζηλεψα τωρα αντε να παρω σειρα κ εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Νοεμβρίου 2012 #47 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Άντε με το καλό , ότι χρειαστείς ρώτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Νοεμβρίου 2012 Author #48 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Το μονο που θελω να μου πεις αν εισαι ευχαριστημενος γενικα και με παροτρυνεις να το παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Νοεμβρίου 2012 #49 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Χτύπα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 12 Νοεμβρίου 2012 #50 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Ωραιο ειναι χμμμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος