Aiolos 6 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Να που έφτασε η ημερομηνία για την καθιερωμένη μας συνάντηση..... Την Κυριακή λοιπόν 11/11 στο καφέ La Scala κατά τις 18:00 για καφεδάκι... μπυρίτσα και πολύ ψαροκουβέντα !!! Όποιος θέλει κάτι από την αποθήκη το ζητάει, όποιος έχει να φέρει κάτι... το φέρνει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2012 εγω ειμαι μεσα εκτος απροόπτου!!!! Βαγγελη κατι θελω απο την αποθηκη αν θυμασαι, αν οχι θα στο θυμησω μια μερα πριν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 6 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ Βαγγέλη μέσα είμαι εκτός απροόπτου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 6 Νοεμβρίου 2012 εγω ειμαι μεσα εκτος απροόπτου!!!! Βαγγελη κατι θελω απο την αποθηκη αν θυμασαι, αν οχι θα στο θυμησω μια μερα πριν!! To μπλε led δεν εννοείς?.... ξέβαψε !!! τελικά άσπρο είναι και αν το θέλεις να στο φέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 6 Νοεμβρίου 2012 +1 εκτος απροόπτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 6 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Μέσα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 6 Νοεμβρίου 2012 αντε να πω κατι διαφορετικο. οτι με ειδανε ,με ειδανε.στην ατυπη..δεν με βλεπω να ερχομαι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2012 To μπλε led δεν εννοείς?.... ξέβαψε !!! τελικά άσπρο είναι και αν το θέλεις να στο φέρω. τοτε μαλλον ακυρο Βαγγελη! δοκιμη για moonlight το ηθελα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 8 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 8 Νοεμβρίου 2012 (edited) αν γίνω καλύτερα μέσα και γω. Βαγγέλη θέλω ένα κομμάτι από το mesh υλικό 5x5 αν μπορέσεις. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2012 - x-nos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 8 Νοεμβρίου 2012 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 8 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 8 Νοεμβρίου 2012 μέσα λέμε!!!!!!!! klaz εγώ σε είδα αλλά νομίζω οτι πρέπει να σε ξαναδούμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 8 Νοεμβρίου 2012 τοτε μαλλον ακυρο Βαγγελη! δοκιμη για moonlight το ηθελα! Θα αφήσω στην αποθήκη ένα έτοιμο moonlight μικρό να πάς να το πάρεις. Απλά δεν ξέρω που είναι ο μετασχηματιστής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Νοεμβρίου 2012 Author #13 Share 8 Νοεμβρίου 2012 υπάρχουν κάποιοι μετασχηματιστές στην αποθήκη... όλο και κάποιος θα ταιριάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Θα αφήσω στην αποθήκη ένα έτοιμο moonlight μικρό να πάς να το πάρεις. Απλά δεν ξέρω που είναι ο μετασχηματιστής... υπάρχουν κάποιοι μετασχηματιστές στην αποθήκη... όλο και κάποιος θα ταιριάζει. με σκλαβώνετε!!! η αποθήκη δεν ειναι στου Βαγγελη το σπιτι ή εχασα επεισόδια? το λεω μηπως μπορεσει να το φερει στην συναντηση γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να κατσω αρκετες μερες Θεσ/νικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 8 Νοεμβρίου 2012 πιθανόν να έρθω κ γω, Βαγγέλη θα ξέρω σίγουρα το πρωί της Κυριακής αν έρθω θέλω από την αποθήκη 2 Τ5 39w να δοκιμάσω στο ATI κ θα τις επιστρέψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 8 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 8 Νοεμβρίου 2012 πιθανόν να έρθω κ γω, Βαγγέλη θα ξέρω σίγουρα το πρωί της Κυριακής αν έρθω θέλω από την αποθήκη 2 Τ5 39w να δοκιμάσω στο ATI κ θα τις επιστρέψω. Να έρθεις, σου έχω δωράκι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Να έρθεις, σου έχω δωράκι!! Βαγγέλη φέρε τις λάμπες !!! )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 8 Νοεμβρίου 2012 #18 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Inside Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Νοεμβρίου 2012 #19 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Α ρε τυχεροι....η γριππη και το σιναχι με εχουν τσακισει....η μυτη μου εχει γινει σαν μελιτζανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Νοεμβρίου 2012 #20 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Να σου στείλω καμία Ουκρανέζα νοσοκόμα να σε περιποιηθεί Κώστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 8 Νοεμβρίου 2012 #21 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Να σου στείλω καμία Ουκρανέζα νοσοκόμα να σε περιποιηθεί Κώστα? Αλεξ, ρε'συ και εγω συναχωθηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 8 Νοεμβρίου 2012 #22 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Οποιος φιλος εχει κανενα κλαδεματακι και θελει να μου το φερει θα το εκτιμουσα πολυ.δεν γεμιζει με τιποτα το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 9 Νοεμβρίου 2012 #23 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Alexpsycho, κατά 08 Νοέμβριος 2012 - 21:46, λόγο: Να σου στείλω καμία Ουκρανέζα νοσοκόμα να σε περιποιηθεί Κώστα? Αλεξ, ρε'συ και εγω συναχωθηκα... 3: Γιατρε και γω τελευταία δε νιώθω και πολυ στα καλά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Νοεμβρίου 2012 #24 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Με αυτή την προσφορά του Άλεξ κανένας μας δεν νιώθει καλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Νοεμβρίου 2012 #25 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Άσε κ νιώθω κάτι κομαρεεεςςς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος