magman 6 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Έχω σε ένα ενυδρείο φυτεμένο 200 λίτρα ένα ζευγάρι δίσκους που εδώ και μήνες γεννούν ακατάπαυστα. Έχω φτάσει να δώ ακόμη και free swimming ψαράκια για λίγο. Στο ενυδρείο έχω αλλους 3 δίσκους, καρδινάλιους και κόρυ. Η σκέψη μου είναι αν έβγαζα απο μέσα τους άλλους δίσκους με καλές αλλαγές θα μπορούσα να μεγαλώσω μία σωστή γέννα; Ευχαριστώ, Ανέστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Και παλι δυσκολο με καρδιναλιους καθ κορρυ.θα γινοταν μεγαλο τσιμπουσι τα βραδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 6 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Αν έβγαζα και τους καρδινάλιους; Δεν τα έχω τα κόρυ να τρώνε αυγά η δισκάκια... Απο πλευρά αλλαγών τι χρειάζεται να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2012 απο πλευρα αλλαγων οσο ποιο πολλες φορες ταιζεις τοσο ποιο πολυ θα επιβαρυνετε το νερο σου , θα πρεπει να κανεις μεγαλες αλλαγες , που θα γονατισουν τη βιολογια στο φιλτρο σου (γνωμη μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 6 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου αν έχεις την δυνατότητα να βγάλεις όλα τα άλλα γιατί δεν βάζεις το ζευγαράκι σου μόνο του σε μία γεννίστρα? Εκτώς και αν δεν μιλάς για 2ο ενυδρείο μα για διώξιμο τον ψαριών . Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 7 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Βαλτα σε γεννηστρα το ζευγαρι να χαλαρωσουν και πιστευω ολα θα πανε μια χαρα εκτος και τα τρωνε τα μωρα το ιδιο το ζευγαρι σου ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Η καλυτερη λυση σε ενα κυβο bare bottom με αεροφιλτρο και καθημερινες αλλαγες Θα ειναι μια ωραια εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος