Geosid 6 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Ψήνεστε κάνα απογευματάκι να πιούμε κάνα ουζάκι , να βαρεσουμε και τίποτα καλαμαράκια - γαρίδες κλπ ? Για τους ανηλικους θα υπαρχει αναψυκτικο Άτυπη συνάντηση για κουβεντούλα , χαβαλέ και μάσα ........ Όσοι ενδιαφέροντε μπορούν να δηλώσουν εδώ , για όσους είναι ντροπαλοί και δεν θέλουν δημοσιότητα μπορούν να μου στείλουν πμ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2012 ουζοκατασταση.! προλαβαινουμε τωρα που ο καιρος ειναι ακομα ανοιχτος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 6 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Ουζάκι και ψαράκι/γαριδάκι/μεζεδάκι???? Πείτε το πότε και είμαι μέσα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Ουζάκι και ψαράκι/γαριδάκι/μεζεδάκι???? Πείτε το πότε και είμαι μέσα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος