sharkie 5 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια!! Εχω ενα 400αρι και πλεον αποφασισα (μετα απο μεγαλη περιπλανηση σε ειδη και κατηγοριες ψαριων, και φυσικα πολλες μα πολλες λαθος επιλογες) να του βαλω μονο αφρικανες... Εχω μεσα 1 Pseudotropheus demasoni, 3 Labidochromis caeruleus με 2 μωρακια απο προσφατη γεννα τους... Τι προτεινεται να του βαλω ακομα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2012 (edited) καλως ηρθες φιλε μου!! αν σ'αρεσουν τα demasoni τοτε μπορεις να κανεις μια ομαδουλα 12-14 ατομων! κρατας και τo χαρεμι caerulius και πιστευω οτι σε παιρνει να προσθεσεις ακομα ενα χαρεμι 1αρσ./3θηλ. mbuna! αν δεν θες τα demasoni τοτε μπορεις να κανεις μεχρι και 4 χαρεμια mbuna!απο εξοπλισμό τι εχεις? Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkie 5 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Εχω το εσωτερικο φιλτρο του RIO 400 και ενα εξωτερικο 2217 eheim.. Με μπερδεψες λιγο με τα χαρεμια... (1 αρσ και 3 θυλ ειναι χαρεμι ομαδα ποτε ειναι?) Πως μπορω να ξερω ποια ψαρια ειναι Mbuna, ωστε να διαλεξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2012 http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ομάδα είναι απο 9,10 άτομα και πάνω. Απο θέμα φίλτρανσης είσαι οκ αν χρησιμοποιήσεις αυτά που είπες. Αν κρατήσεις αυτά που έχεις, πρόσθεσε άλλα 9 ντεμασόνι. Αν θες και 3ο είδος, μπορείς να παίξεις και με κάποιο είδος hap εκτός απο mbuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ομάδα είναι απο 9,10 άτομα και πάνω. Απο θέμα φίλτρανσης είσαι οκ αν χρησιμοποιήσεις αυτά που είπες. Αν κρατήσεις αυτά που έχεις, πρόσθεσε άλλα 9 ντεμασόνι. Αν θες και 3ο είδος, μπορείς να παίξεις και με κάποιο είδος hap εκτός απο mbuna hap θα προτεινα Παναγιωτη μονο αν αποχωριστεί τα demasoni επειδη ειναι φυτοφαγα, σε σχεση με τα caerulius που ειναι παμφαγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχουν και παμφάγα χαπς, βέβαια, όπως θέλει βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ναι παμφαγα χαπς που δεν ταιριαζουν ομως με τα demasoni. αυτο ηθελα να πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ναι αλλά με αυτή τη λογική, τα μισά mbuna δεν μπαίνουν με χαπς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ακριβως! συνηθίζουμε να βαζουμε τα παμφαγα mbuna με haps λογο αυτης της ιδιαιτεροτητας τους! τα φυτοφαγα mbuna δεν τα βαζουμε με haps.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkie 6 Νοεμβρίου 2012 Author #11 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Αντε και καλη συνεχεια.... μολις πηρα 3 ντεμασόνι ακομα ... Αρα 5 λαμπιδο και 4 ντεμασονι ..... Λεω να παρω αλλες 10 λαμπιδο απο γεννες και τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 6 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 6 Νοεμβρίου 2012 καλή επιλογή. πολύ όμορφα ψαράκια με άγριες διαθέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Νοεμβρίου 2012 #13 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Θες και άλλα ντεμασόνι. Τα caeruleus είναι οκ. Τα demasoni Κοίτα να αυξήσεις. Πρέπει να μοιράζεται η επιθετικότητα τους, γι'αυτό βάζουμε και πολλά ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Θες και άλλα ντεμασόνι. Τα caeruleus είναι οκ. Τα demasoni Κοίτα να αυξήσεις. Πρέπει να μοιράζεται η επιθετικότητα τους, γι'αυτό βάζουμε και πολλά ψάρια. δυστυχώς οπως τα λεει ο Παναγιωτης ειναι φιλε μου! τα demasoni μπαινουν σε ομαδα και τα caerulius σε χαρεμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkie 7 Νοεμβρίου 2012 Author #15 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Συνθεση τελος!!! Ελπιζω να μην εκανα κανα λαθος παλι...... 5 Labido (1male- 2 female - 2 Babes) 4 Demasoni (1male - 3 female ) Βεβαια δεν ξερω αν ειναι λαθος το οτι οτι ενα ειναι 5-6cm και τα καινουργια 2-3cm( Υπαρχει και περιπτωση να παρω απο ενα φιλο αλλα 2, 8cm και 6cm αν δεν υπαρχει προβλημα με τα λιτρα μου) 3 Katango (1male - 2 female ) 4 Blue Ahli (1male - 3 female ) Τι λετε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Τα ντεμασονι φιλε μου θελουν ομαδα,12,15 ατομων οχι χαρεμακι. Εχω επισης ενσταση και για τα haps.Θα επαιζα με κατι ηπιοτερο.Πχ αυλονακαρα,που εχουν και απιστευτα χρωματα. Καλη συνεχεια σου ευχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 7 Νοεμβρίου 2012 και εγω διαφωνω με τα haps! προτεινω τα caerulius που ηδη εχεις! μεγαλωνεις τα demasoni σε 12αδα και προσθετεις ακομα ενα ειδος mbuna ομως, οχι haps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος