Δίας 15 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Κερια και λιβανια ρε.Ησουν πολυ μικρος εσυ,που να θυμασαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 15 Νοεμβρίου 2012 #27 Share 15 Νοεμβρίου 2012 παντως κιμωνα αμα ο κ. νικος εβαζε κ καποια αγγελια...................... ισως να χαν κι αλλοι δισκακια του!!! σακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 15 Νοεμβρίου 2012 #28 Share 15 Νοεμβρίου 2012 παντως κιμωνα αμα ο κ. νικος εβαζε κ καποια αγγελια...................... ισως να χαν κι αλλοι δισκακια του!!! σακης http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79679 :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Νοεμβρίου 2012 #29 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Κερια και λιβανια ρε.Ησουν πολυ μικρος εσυ,που να θυμασαι Και απο τους πρωτους μαλιστα ο κυρ Στρατος !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 15 Νοεμβρίου 2012 #30 Share 15 Νοεμβρίου 2012 http://www.aquazone....showtopic=79679 :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: ομολογω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα!!!............φτουυυυυυυ!!! anyway!!! next time!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 16 Νοεμβρίου 2012 #31 Share 16 Νοεμβρίου 2012 ναι ναι...................κοιτα τωρα να παρηγορησουμε κ τον κοκκινο!!!! Ναι ρ παιδιά, παρηγορήστε με, γιατί είμαι απαρηγόρητος.... Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις παρηγοριάς... με την καλή έννοια βέβαια. Μην μάθουμε άλλα γραματα τώρα στα γεράματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 16 Νοεμβρίου 2012 Author #32 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Κουράγιο φίλε μου....όλοι τα περάσαμε , αλλά ....ότι δεν μας σκοτώνει .... μας πεισμώνει και γινόμαστε δυό φορές καλύτεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 17 Νοεμβρίου 2012 Author #33 Share 17 Νοεμβρίου 2012 (edited) Τα 9 Αλενκέρ του Θοδωρή είναι πολύ τέλεια , κι ας είναι απο δύο διαφορετικές γέννες , θα παραλάβω και 3 Ρεμπελόπαιδα την Δευτέρα απο τον Νίκο και τέλος. Μήν κάνω το ενυδρείο "σούπα" μετά και αρχίσω πάλι τα "παλιά". Βρίσκονται μέσα στο ενυδρείο που έχω στο προφίλ μου (φυτεμένο 370 καθαρά). Τακτικές αλλαγές νερού και πολύ φαγητό (με μεγάλη ποικιλία απο τυποποιημένες και κατεψηγμένες τροφές) και ήδη "αλωνίζουν σε όλο το ενυδρείο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά όπως δείχνουν μέχρι τώρα. Πλέον μπορεί να αλάξει ο τίτλος , στο πόστ , απο το ....Ψάχνω για δίσκους σε ......βρήκα Πρίγκηπες και μελοντικούς Βασιλιάδες ......(πρώτα ο θεός)!!!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2012 - ramsis68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 20 Νοεμβρίου 2012 Author #34 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Ήρθαν και τα ρεμπελόπαιδα ....οτι και να πώ είναι λίγο. Λές και δεν ταξίδεψαν ποτέ. Πανέμορφα ψάρια και ενώ έκαναν ταξίδι μέσα στο κρύο και την νύχτα με το Κτέλ για 7 ολόκληρες ώρες κατα την προσαρμογή έδειχναν λές και τα έβγαλες απο το ένα ενυδρείο και τα έβαλες στο άλλο. Αμέσως έδεσαν με το κοπαδάκι του Θοδωρή και είναι τώρα όλο βόλτες , φαγητό και πασαρέλα. Τελικά εάν γνωρίζει ο άνθρωπος απο πακετάρισμα και αποστολή "βασιλιάδων" δέν φοβάσαι τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο και τον Θοδωρή που μου έδωσαν την χαρά να ξαναφιλοξενίσω τα αγαπημένα μου ψάρια και πάλι στο σπίτι μου!!!!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 20 Νοεμβρίου 2012 #35 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Ήρθαν και τα ρεμπελόπαιδα ....οτι και να πώ είναι λίγο. Λές και δεν ταξίδεψαν ποτέ. Πανέμορφα ψάρια και ενώ έκαναν ταξίδι μέσα στο κρύο και την νύχτα με το Κτέλ για 7 ολόκληρες ώρες κατα την προσαρμογή έδειχναν λές και τα έβγαλες απο το ένα ενυδρείο και τα έβαλες στο άλλο. Αμέσως έδεσαν με το κοπαδάκι του Θοδωρή και είναι τώρα όλο βόλτες , φαγητό και πασαρέλα. Τελικά εάν γνωρίζει ο άνθρωπος απο πακετάρισμα και αποστολή "βασιλιάδων" δέν φοβάσαι τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο και τον Θοδωρή που μου έδωσαν την χαρά να ξαναφιλοξενίσω τα αγαπημένα μου ψάρια και πάλι στο σπίτι μου!!!!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-64: Καταρχας καλως τα δεχτηκες και σου ευχομαι να προσαρμοστεις γρηγορα ΕΣΥ μαζι τους γιατι οπως ειδες αυτα δεν εχουν κανενα προβλημα..... Ολη την εβδομαδα ειχαμε πολυ αγχος για την αποστολη γιατι ο καιρος χαλασε αποτομα και μας ειπες οτι και το κτελ ειναι αργοπορια οποτε επρεπε να ειμαστε προετοιμασμενοι.... Εφοσον ομως ειχα και εγω τις γνωριμιες μου βρηκαμε οτι θελαμε.... Απο κει και περα εγινε και καλο πακεταρισμα και χαιρομαι που εισαι πολυ ευχαριστημενος..... Ευτυχως ο φιλος μας ο Νικος βγαζει καλες και υγειης γεννες και δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα αν εισαι τυπικος..... Απολαυσε τα γιατι ερχονται και αλλα απο πισω και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μπορεσεις ν'αντισταθεις..... Καλως ηρθες λοιπον στο team και καλο μεγαλωμα....Ταιζε τα μεχρι να βαρεθεις να ριχνεις...... :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 20 Νοεμβρίου 2012 #36 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Δημητρη τα ευσημα, για τα υλικα πακεταρισματος και για το τρεξιμο να τα βρει, ανηκουν στον Κιμωνα που μολις ενημερωθηκε σε 10 λεπτα ηταν ολα κανονισμενα. Το να κανω εγω μετα την συσκευασια δεν ηταν κατι γιατι ειχα καλες οδηγιες για αρχαριους :D Πραγματικα χαρηκα που ολα πηγαν και ξεπερασαν τοσο ανετα, οπως μου ειπες και τηλεφωνικα , το σοκ του 7ωρου ταξιδιου. Σου ευχομαι τα καλυτερα !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 20 Νοεμβρίου 2012 #37 Share 20 Νοεμβρίου 2012 αντε αντε,,,,να τα χαιρεσαι,,,,,με το καλο να τα δεις πιατελες..... οσο γ αυτο που ειπε ο κιμωνας με την τραμπα των φιλτρων σε σαμπ και των ριζων,,,πριν 2 μερες εκανα τραμπα περιπου 280 λιτρα μεταφορα στα 500,,,,,,,,,,,η καρδια μου πηγε και ηρθε απο την κουλουρη 3 φορες,,,,ακομα δεν εχω συνελθει,,,,τι απολυμανση,τι καθαρισμος,τι αντιχλωρια ,,,,,πανικος σπιτι,,,ενα σαλονι ανταρμας,,,,το πιο δυσκολο ηταν η μεταφορα της αμμου,,,και ταυτοχρονα ο οσο το δυνατον καθαρισμος της κατα την μεταφορα,,,,,,, ευτυχως,,,φαινεται προς το παρων ολα να πηγαινουν καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 20 Νοεμβρίου 2012 Author #38 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Να είστε καλά παιδιά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά όπως δείχνουν μέχρι τώρα. Βασικά εάν γίνει "κουτσουκέλα" σίγουρα θα την έχω κάνει εγώ. Αν και δεν διακυνδινεύω πλέον την υγεία των ψαριών με πειραματισμούς. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν "ρολόι" . Ελπίζω φίλε Μοd να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με την "πισίνα" χιχιχιχι!!!!!! άν και πιστεύω ότι άνθρωποι που φτάνουν να κάνουν τέτοια "ανοίγματα" είναι μελετημένη και προσεγμένη δουλειά στην μέση οπότε ....το αποτέλεσμα θα είναι το επιθημιτό. Κάποια στιγμή θα "ρίξω" και καμιά φωτό. Απλά θέλω μελετήσω μερικά πράγματα ακόμη. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και την υπερπολύτιμη βοήθεια παιδιά!!!!!!! :bigemo_harabe_net-66: :bigemo_harabe_net-94: :icon_dance: :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Νοεμβρίου 2012 #39 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Να τα χαρείς τα ψαράκια και να τα δεις όπως τα θέλεις ! Ένα μικρό και ταπεινό μπράβο και από εμένα στα παιδιά που βοήθησαν να γίνει όλο αυτό. Η μαγεία του χόμπι ξανά μπροστά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 21 Νοεμβρίου 2012 #40 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Βαλε και κανα βιντεο να θαυμασουμε τα παιδια ντε.....Μην μας εχεις ετσι ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 21 Νοεμβρίου 2012 Author #41 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Οκ! Θα ετοιμάσω ένα αύριο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 25 Νοεμβρίου 2012 Author #42 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και παρακαλώ ας κλείσει το θέμα γιατι έχω καλυφθεί με δισκάκια απο τους φίλους που προανέφερα. Να είστε καλά όλοι!!!!! :bigemo_harabe_net-66: :bigemo_harabe_net-66: :bigemo_harabe_net-64: :usd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος