AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ηθελα να κανω αλλαγη του νερου και τα τοποθετησα σε μια λεκανη μολις τελειωσα παω να βαλω τα ψαρια μεσα και ψαχνω τον bob που ειναι γυρναω λιγο την λεκανη και τον βλεπω εξω στεγνω και ψοφιο στεναχωριθηκα πολυ γιατι συντομα θα εμπενε στην λιμνουλα και θα μεγαλωνε και αλλο ηταν 12cm και τωρα παει γνωριζετε γιατι το εκανε αυτο? δεν ηξερα οτι τα χρυσοψαρα πηδανε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 5 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ποση ωρα εμεινε εκτος νερου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Γιατι εβγαλες τα ψαρια μεσα απο το ενυδρειο?Ποτε δεν τα βγαζουμε κατα την αλλαγη νερου.. Μαλλον στρεσσαριστικε και πηδηξε εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ποση ωρα εμεινε εκτος νερου? δεν εχω ιδεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Γιατι εβγαλες τα ψαρια μεσα απο το ενυδρειο?Ποτε δεν τα βγαζουμε κατα την αλλαγη νερου.. Μαλλον στρεσσαριστικε και πηδηξε εξω. ο πετσοπας ετσι μου ειπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 5 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ο πετσοπας ετσι μου ειπε καλα βρε δεν εχεις μαθει οτι ρωταμε εδω οτι και αν μας εχουν πει στα pet shop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 5 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 5 Νοεμβρίου 2012 δεν εχω ιδεα! Ποση ωρα κρατησε η αλλαγη νερου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ποτε μα ποτε δεν βγαζουμε τα ψαρια απο το ενυδρειο οτι δουλεια και να θελουμε να κανουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #9 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ποτε μα ποτε δεν βγαζουμε τα ψαρια απο το ενυδρειο οτι δουλεια και να θελουμε να κανουμε! ευχαριστω παιδια δεν το ηξερα δεν ξανα ακουω πετσοπαδες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ποση ωρα κρατησε η αλλαγη νερου? 1 ωρα περιπου η λιγοτερο νομιζα οτι γνωριζε για αυτο τον ακουσα μου ειπε οτι και ο ιδιος εχει ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 5 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 5 Νοεμβρίου 2012 1 ωρα περιπου η λιγοτερο νομιζα οτι γνωριζε για αυτο τον ακουσα μου ειπε οτι και ο ιδιος εχει ψαρια! Οταν ειδες το ψαρι το ξαναεβαλες μεσα στο ενυδρειο μηπως δεν ειχε πεθανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #12 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Οταν ειδες το ψαρι το ξαναεβαλες μεσα στο ενυδρειο μηπως δεν ειχε πεθανει? το εβαλα αλλα τιποτα! ... το ειχα ενα χρονο συντροφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 5 Νοεμβρίου 2012 #13 Share 5 Νοεμβρίου 2012 το εβαλα αλλα τιποτα! ... το ειχα ενα χρονο συντροφια Κριμα! Ηταν ενα μαθημα ωστε να σταματησεις να βγαζεις τα ψαρια σου οταν κανεις αλλαγη νερου και να μην ακους αυτα που σου λενε οι petshoades γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι μπαρουφες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #14 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Κριμα! Ηταν ενα μαθημα ωστε να σταματησεις να βγαζεις τα ψαρια σου οταν κανεις αλλαγη νερου και να μην ακους αυτα που σου λενε οι petshoades γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι μπαρουφες! θα μου ληψει πολυ ο μπομπηρας ηταν σαν σκυλακι μολις με εβλεπε πεταγοταν στο τζαμι και ετρωγε απο το χερι μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 5 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Κρίμα το καημένο.. Τι κακό είναι αυτό; Εγώ ακόμα δε στέριωσα με κανένα ψαράκι. 3/3 από τη γυάλα ως τώρα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #16 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Κρίμα το καημένο.. Τι κακό είναι αυτό; Εγώ ακόμα δε στέριωσα με κανένα ψαράκι. 3/3 από τη γυάλα ως τώρα στο ενυδρείο. εγω τον ειχα ενα χρονο και ειχε περασει ικ και αμωνια απο παζαρι ηταν βλεπεις ! ειχε μεγαλωσει τοσο τον φροντιζα οσο μπορουσα αλλα κακια η ωρα και η στιγμη και η δικια μου ανοησια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 5 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Μην στεναχωριέσαι Angelina.Θα μετενσαρκωθεί στο επόμενο ψαράκι σου ο Μπομπ. Περιμένω να δω φωτογραφία από τον καινούργιο σου Μπομπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #18 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Μην στεναχωριέσαι Angelina.Θα μετενσαρκωθεί στο επόμενο ψαράκι σου ο Μπομπ. Περιμένω να δω φωτογραφία από τον καινούργιο σου Μπομπ θα παρω εναν που να του μοιαζει καλα στο μεγεθος οχι αλλα μακαρι στον χαρακτηρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #19 Share 5 Νοεμβρίου 2012 αχ η πρωτη μερα που τον εφερα σπιτι σε αθλια κατασταση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Νοεμβρίου 2012 #20 Share 5 Νοεμβρίου 2012 και ο μπομπ να γινει μπαμπης....ακομη καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Νοεμβρίου 2012 Author #21 Share 5 Νοεμβρίου 2012 και ο μπομπ να γινει μπαμπης....ακομη καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος