adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ειναι λογικο φιλε μου να ειχες ακαθαρσιες.. οι γαριδουλες οι καιμενες τι να βγαλουν? και εγω με σαλιγκαράκια τις εχω και εδω και 5 μερες (επικοινωνούμε μαλλον rasta γιατι μαζι σκεφτήκαμε για μοσσ καρπετ! ) δεν ειδα κατι!ακομα βεβαια νωρις ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2012 #27 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ειναι λογικο φιλε μου να ειχες ακαθαρσιες.. οι γαριδουλες οι καιμενες τι να βγαλουν? και εγω με σαλιγκαράκια τις εχω και εδω και 5 μερες (επικοινωνούμε μαλλον rasta γιατι μαζι σκεφτήκαμε για μοσσ καρπετ! ) δεν ειδα κατι!ακομα βεβαια νωρις ειναι.. μακαρι να σας παει καλα!εγω δεν ειχα δει τιποτα μεχρι που μετα απο 2 βδομαδες που ειχα στησει το πλεγμα το σηκωσα και επαθα σοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #28 Share 5 Νοεμβρίου 2012 μακαρι να σας παει καλα!εγω δεν ειχα δει τιποτα μεχρι που μετα απο 2 βδομαδες που ειχα στησει το πλεγμα το σηκωσα και επαθα σοκ εκανες την λαθος κινηση φιλος!!!!! ασε εκει την βρομα στην ησυχία της! λιγη βρομα δεν κανει κακο!!! :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #29 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Σταθη και εσυ τωρα το εφτιαξες? αχαχχχα Λιγες ακαθαρσιες σου κανουν την αμμο ενα καλο υποστρωμα αν και δεν νομιζω να εχουμε εμεις τετοιο θεμα με γαριδες και σαλιγκαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #30 Share 5 Νοεμβρίου 2012 σου λεω εχει ενα πενταημερο!!!τρελη συνεννόηση!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!! και εγω δεν νομιζω.. ανεβασε καμια φωτο απο το αποτελεσμα οταν μπορεσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #31 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Θα ανεβασω αυριο μαλλον,αλλα μη φανταστεις,ενα μικρο κοματι εφτιαξα για δοκιμη,αν πετυχει θα φτιαξω και αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #32 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Θα ανεβασω αυριο μαλλον,αλλα μη φανταστεις,ενα μικρο κοματι εφτιαξα για δοκιμη,αν πετυχει θα φτιαξω και αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Νοεμβρίου 2012 #33 Share 6 Νοεμβρίου 2012 α! να συμπλιρωσω οτι εγω δεν εχω υποστρωμα! μονο το χαλακι της μοςς! bare-bottom ειμαι ή μαλλον moss-bottom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Νοεμβρίου 2012 Author #34 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Σταθηηηηηη νωρις το θυμηθικα ρε συ...αλλα καλιο αργα παρα ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Νοεμβρίου 2012 #35 Share 12 Νοεμβρίου 2012 χαχαχαχαχαχαχ!!!δεν πειραζει ρε φιλε!!! μια χαρα το βλεπω!!! μολις αρχίσει και ξεπετιεται η μοςς θα φαινεται πολυ ωραιο!!! εμενα εχει ηδη αρχισει να βγαινει και οι γαριδες συνεχεια απο πανω της ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Νοεμβρίου 2012 Author #36 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Και μενα σε μερικα σημεια φαινεται να ξεπετιεται λιγο,αντε να δουμε πως θα γινει. Πιστευω οτι θα βγαινει πιο ομοιομορφα απο τις τρυπες και οχι ακανονιστα οπως οταν την δενεις καπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος