rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω ανοξειδωτο συρματοπλαγμα? Θελω το συγκεκριμενο για να φτιαξω ενα χαλι απο μοςς στο γαριδαδικο. Μη μου πειτε απο ebay ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2012 σε κουζινικα ειδη εψαξες..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 5 Νοεμβρίου 2012 σε κουζινικα ειδη εψαξες..? Σε κουζινικα ειδη? Οχι και ομολογω οτι με κουφανες λιγο τωρα..περιμενα να μου πεις σε μαγαζι με σιδηρικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Πες μου διαστάσεις να σου κοψω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ςγω στο γαριδαδικο μου εβαλα πλαστικη σητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ναι...εδω πανω ξερω παιδια που εψαξαν και βρηκανε αυτο ακριβως που ψαχνεις σε τετοια μαγαζια.προφανως εχουν ανοξειδωτες σιτες σε διαφορα μεγεθη σαν ανταλλακτικα για σουρωτηρια κλπ.....? κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Το σκεφτικα για πλαστικη σητα αλλα θα πρεπει να βαλω κατι απο πανω για να μη σηκωνετε,γι αυτο σκεφτικα την ανοξειδωτη που ειναι πιο βαρια. Ξαχνω ενα κομματι 35χ20 το οποιο μετα θα το κοψω σε μικροτερα και θα το προσαρμοσω στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 5 Νοεμβρίου 2012 εβαλα αρκετη μοςς και δεν σηκωνοταν, ασε που αν την κοψεις λιγο μεγαλυτερη θα σφηνώσει στον πατο! επισης εγω εβαλα και χαλικακι για ασφαλεια και μετα απο λιγο καιρο παιζει να μην φαινεται καν! τωρα αν εχεις κατι στο μυαλο σου το οποιο πιστευεις δεν γινεται με την πλαστικη τοτε πασο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #9 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχω κατι,απλα με προβληματιζει αυτο που ειπα πιο πανω,γιατι εχω αμμο και οχι χαλικακι. Βεβαια απο την αλλη τωρα σκεφτομαι μηπως εχω προβλημα με το ανοξειδωτο και τις γαριδες. Λες να δοκιμασω το πλαστικο?Σε τι μαγαζι το βρικες το δικο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 5 Νοεμβρίου 2012 βασικα το ειχα στην αποθηκη αλλα φανταζομαι σε μαγαζια με ειδη κηπου θα εχει και ισως αυτοι που φτιαχνουν κουφώματα να εχουν επειδη φτιαχνουν σιτες για τα κουνουπια.. ετσι πως το ειδα και με αμμο θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #11 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ωραια,θα δοκιμασω με πλαστικη σητα και αν δεν γινει δουλεια βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Το σκεφτικα για πλαστικη σητα αλλα θα πρεπει να βαλω κατι απο πανω για να μη σηκωνετε,γι αυτο σκεφτικα την ανοξειδωτη που ειναι πιο βαρια. Ξαχνω ενα κομματι 35χ20 το οποιο μετα θα το κοψω σε μικροτερα και θα το προσαρμοσω στο ενυδρειο. εχω , θα σου κοψω αυριο καποια στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #13 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Γιωργη κατσε να δοκιμασω με πλαστικη σητα που πηρα μολις τωρα και αν δεν πετυχει σου λεω! Ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 5 Νοεμβρίου 2012 τελικα που βρηκες για να ξερουμε και εμεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #15 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Βρικα σε μαγαζι με σιδηρικα αλλα ειχα και ενα κομματι σητα πλαστικη που μου ειχαν στειλει μαζι με την μοςς που ειχα παρει απο το ebay παλιοτερα. Δοκιμασα τωρα ενα κομματι απο την σητα που ειχα,την στερεωσα στο βυθο και ελπιζω να μη τη βρω στην επιφανεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 5 Νοεμβρίου 2012 γιατι δεν βαζεις καμια πετρουλα ισα ισα να την κραταει κατω μεχρι να μεγαλωσει λιγο και βαρύνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #17 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Εβαλα μια πετρουλα αλλα μετα σκεφτικα οτι θα ηταν καλητερο να την εβαζα την πετρα μεσα στη σητα. Ξεχασα να πω πως την σητα την εβαλα διπλη και αναμεσα εβαλα τη μοςς,σαν σαντουιτς ενα πραμα Μετα σκεφτικα οτι θα ηταν καλητερα να βαλω και την πετρα αναμεσα στη σητα ωστε να μην φαινεται καθολου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #18 Share 5 Νοεμβρίου 2012 σωστος!!!και εγω "πιτα" την εκανα την μοςς!!!την εραψα και με πετονια γυρω γυρω αλλα δεν το σκέφτηκα για την πετρα μεσα!!! χαχαχαχαχαχαχα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #19 Share 5 Νοεμβρίου 2012 και εγω την εραψα με πετονια γυρω γυρω και μολις την εβαλα στο ενυδρειο μου εσξασε η ιδεα της πετρας μεσα!αχαχαχαχχχ Δεν πειραζει,δοκιμαστικο ειναι αυτο που εκανα,αν πετυχει εχω να φτιαξω και αλλα κομματια και θα γινουν με την πετρα μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2012 #20 Share 5 Νοεμβρίου 2012 εγω παντως μια φορα που δοκιμασα να κανω χαλι moss με σιτα μου εσπασε τα νευρα καθως μαζευε πολυ βρωμα κατω και την εβγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #21 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Το σκεφτικα και εγω αυτο αλλα ειπα να το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 #22 Share 5 Νοεμβρίου 2012 εγω παντως μια φορα που δοκιμασα να κανω χαλι moss με σιτα μου εσπασε τα νευρα καθως μαζευε πολυ βρωμα κατω και την εβγαλα. βρομα απο που? απο τις γαριδουλες?εκτος αν εχεις και τιποτα αλλο μαζι τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2012 #23 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Σε κοινωνικο ενυδρειο το δοκιμασα εγω.Δεν ξερω αν γινεται το ιδιο και σε γαριδαδικο αλλα εγλωβιζοταν βρωμα κατω απο το πλεγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 Author #24 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Γαριδες εχω και μερικα σαλιγκαρια ramshorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2012 #25 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Γαριδες εχω και μερικα σαλιγκαρια ramshorn Δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση.Δοκιμασε το και περιμενουμε αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος