Jump to content

Δοσομετρικες Αντλιες

d1359432

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια αξοιοπιστη λυση σε δοσομετρικες αντλιες χωρις ομως να ξεφευγει πολυ το κοστος.

Τι χρησιμοποιειτε εσεις??? γιατι ειμαι στην ερευνα αγορας...

Ευχαριστω!

Εχω κανει σχετικα δικη μου ερευνα για δοσομετρικες εδω μεσα.διαβασε το

Με λίγα λόγια....

Υπάρχουν με τρεις ή τέσσερις αντλίες, οι ακριβές επώνυμες από 250-400 ευρώ, με ρολόι πραγματικού χρόνου και πολλές δυνατότητες προγραμματισμού....

Υπάρχουν οι κινέζικες, με παρόμοιες δυνατότητες... αλλά κινέζικες με ότι και σημαίνει αυτό, από 120-200 ευρώ...

Και υπάρχουν οι μονές επώνυμες με συγκεκριμένες δυνατότητες προγραμματισμού, αλλά δεν διαθέτουν ρολόι πραγματικού χρόνου, γύρω στα 60 ευρώ....

Τις τελευταίες αν τις θέλεις για "απλές" χρήσεις θα σου κάνουν μια χαρά τη δουλειά.

Για απλη χρηση τις θελω αλλα θα ριχνουν καθε φορα ιδια ποσοτητα η θα ψαχνομαι? Υπαρχει μηπως κανενα link?

Κινέζικη τριπλή marine color έχω εδώ και μήνες χωρίς πρόβλημα τιμη 135 με τα μεταφορικά

Και εγώ την ίδια έχω, μια χαρά για τα χρήματα της.

Για απλη χρηση τις θελω αλλα θα ριχνουν καθε φορα ιδια ποσοτητα η θα ψαχνομαι? Υπαρχει μηπως κανενα link?

Γι'αυτο τις λενε δοσομετρικες.Καλιμπραρεις,ρυθμιζεις ποσο θες να ριχνουν,κι απο κει και περα ριχνουν τη συγκεκριμενη ποσοτητα

Γι'αυτο τις λενε δοσομετρικες.Καλιμπραρεις,ρυθμιζεις ποσο θες να ριχνουν,κι απο κει και περα ριχνουν τη συγκεκριμενη ποσοτητα

Ναι το γνωριζω, απλα ρωταω γιατι εχω διαβασει οτι καποιες δεν ριχνουν παντα την ιδια ποσοτητα ..

Έγινε επεξεργασία - d1359432

Εγώ θέλω να ρωτήσω πως φτάνει το υγρό να περάσει από την αντλία.

Στην αρχή που είναι άδειο το σωληνάκι.

Έχει και λειτουργία χειροκίνητη όπου εκεί μπορείς να ρυθμίσεις αυτό που ρωτάς, τουλάχιστον η δική μου η κινέζικη.

Έχει και λειτουργία χειροκίνητη όπου εκεί μπορείς να ρυθμίσεις αυτό που ρωτάς, τουλάχιστον η δική μου η κινέζικη.

Και πως φτάνει το υγρό.

Καλησπέρα,

Επειδή και εγώ σκεφτομαι την αγορά μιας δοσομετρικής, ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορεί να ανεβάσει τα υγρά 1,0 - 1,5 μέτρο ψηλα γιατί το ενυδρείο μου εχει "πλάτη" αντί για sump?π³

Και πως φτάνει το υγρό.

Η αντλία το ωθεί προς την άκρη οπότε είναι έτοιμο να ρίξει την ποσότητα που επιθυμείς.Για να μην γίνονται λάθη υπολογίζει την ποσότητα για το κάθε υγρό με καλιμπράρισμα για κάθε διάλυμα ξεχωριστά.

Καλησπέρα,

Επειδή και εγώ σκεφτομαι την αγορά μιας δοσομετρικής, ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορεί να ανεβάσει τα υγρά 1,0 - 1,5 μέτρο ψηλα γιατί το ενυδρείο μου εχει "πλάτη" αντί για sump?π³

Ναι αυτές οι αντλίες έχουν ψηλό μανομετρικό. Άνετα ανεβάζουν 1-1,5μέτρο.

Εγώ λέω για την πρώτη φορά.Πως αρχίζει και τραβάει το υγρό.

Άδειο το σωληνάκι,σημαίνει και αέρας μέσα του.

Πάρε το βίντεο του Geo για να πάρεις μια γεύση. Αντλία είναι...στον αέρα που έχει το σωληνάκι θα κολλήσει?

Ωραία το κατάλαβα.

Η συνέχεια στην πράξη τον άλλο μηνα.Όταν θα έχω στα χέρια μου την δοσομετρικη.

Ωραία το κατάλαβα.

Η συνέχεια στην πράξη τον άλλο μηνα.Όταν θα έχω στα χέρια μου την δοσομετρικη.

Θα δείς άλλα πράγματα...

Προετοιμάσου με την παρουσίαση του Balling με Alexpsycho&Nervas

και την προετοιμασία παρασκευής χημικών για τη μέθοδο.

Και μην κολλάς πουθενά Maik78(που δεν γιορτάζεις σήμερα!) τα είπαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...