Jump to content

Νέο Setup 112Lt

Recommended Posts

2 φορές έριξα όλο και όλο μετά τις αλλαγές μου όσο γράφει στις οδηγίες (λίγο λιγότερο δηλαδή). Βυθό μια φορά καθάρισα με τη σκούπα αλλά πολύ ελαφρά. Πρόσεχα να μη σηκώσω βρωμιά.. Πώς καταπολεμούνται τα νιτρικά εκτός από τις αλλαγές νερού;

Σε ευχαριστώ Αντώνη!

:bigemo_harabe_net-146:

• 1 month later...

Στην προσπάθειά μου να μετρήσω τα άπειρα πλέον νεογέννητα στο ενυδρείο μου διαπίστωσα πως ένα ενήλικο λείπει!! Πώς είναι δυνατόν;; Υπάρχει περίπτωση να ψόφησε και να το έφαγαν τα άλλα ψάρια; Έψαχνα πολλή ώρα μήπως είναι κρυμμένο κάπου, μέτρησα, ξαναμέτρησα... και όμως, από τα ενήλικά μου λείπει ένα θηλυκό!! Τι λέτε;; Ανεξήγητο!

Υ.Γ.: Τα νεογέννητα πότε πρέπει/μπορώ να τα δίνω; Πότε θα φανεί το φύλο τους; Δε με απασχολεί τόσο ο αριθμός τους όσο ο διαχωρισμός τους για να μη χαλάσω και την αναλογία αρσενικών/θηλυκών.

Έγινε επεξεργασία - ataktoulis

Αυτό που ψάχνεις, συνέχισε να το ψάχνεις και κάπου θα το βρεις! Δεν μπορεί να χάθηκε έτσι! :D

Όσο για τα μικρά καλό είναι κάθε φορά να δίνεις τα περισσότερα και να αλλάζεις και τα ενήλικα για να ανανεώνεις τα αίματα!

μηπως καποιο φιλτρο το εκανε μαμ? :)

και εγω ειμαι τις αποψης ειδικα τα θηλυκα να αλλαζονται συχνα γιατι ειχα παρατειρηση σε ενος φιλου μου το ενυδρειο αρκετη κόπωση μετα απο καποιες γεννες! σαν να γερνούσαν αποτομα!

Αν δεν υπάρχει συχνή ανανέωση της φυλής τότε αρχίζουν προβλήματα εκφυλισμού του dna με κύριο χαρακτηριστικό τις στραβές σπονδυλικές στήλες των νέων ψαριών!

Δε μπορεί να μπήκε στο φίλτρο γιατί ήταν μεγαλούτσικο. Νίκο δεν είναι πουθενά το ψάρι λες και έβγαλε φτερά και πέταξε, δεν κάνω πλάκα, εξαφανίστηκε. Λέω μήπως από τις γέννες κουράστηκε τόσο που ψόφησε και φαγώθηκε από τα άλλα όσο έλειπα από το σπίτι. Έχω καμιά 30αριά μικρά τώρα. Αν κρατήσω μόνο αρσενικά θα την παλέψουν ή θα τρελαθούν χωρίς γυναίκα; :)

Μια χαρά θα την παλέψουν....

Κωνσταντίνε , μιλάμε είσαι το άγχος το ίδιο ! Και εγώ αγχώνομαι με τα ενυδρεία αλλά όταν σε διαβάζω με πιάνει η καρδιά μου :) Φιλικά , έτσι ; :)

Κωνσταντίνε , μιλάμε είσαι το άγχος το ίδιο ! Και εγώ αγχώνομαι με τα ενυδρεία αλλά όταν σε διαβάζω με πιάνει η καρδιά μου Φιλικά , έτσι ;

Είμαι νέος ακόμα, γι'αυτό! :)

Ναι, είχα (μόνο) 1 και τελευταία βλέπω και κάποια μικρούλια, πολύ μικρά όμως. Αλλά έχω ένα κανονικό, ναι. Γιατί;;;

Έγινε επεξεργασία - ataktoulis

Αν ψωφησε το ψαρακι σου μπορει να εγινε γευμα απο τα σαλιγκαρια σου..

+1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...